Followers

Wednesday, March 5, 2008

Pagi Yang Gelap

Mendung.

Pagi ini gelap dan mendung lagi.hmmm malasnyer nak pegi kerja..boleh tak kalau aku tanak pegi keja tapi nak juga gaji bulan-bulan?..kalau aku tanya boss aku macam ni mesti dia kata boleh...boleh blah..!!


Still,aku tak ketinggalan untuk dengar Hot.fm lagi.pagi ni Hot chat diorang ialah mengenai topik putus cinta..banyak la pemanggil-pemanggil yang nak berkongsi pengalaman diorang mengenai putus cinta ni..antara pendapat yang sempat aku dengar tadi..:

pemanggil 1


gadis ayu:saya dah bercinta dalam 2 tahun...taapi tiba-tiba teman lelaki saya berubah...dia terus senyap macam tu jek...sedih dan pilu hati saya di buatnya...saya setia pada dia macam nak gila,tapi ini balasan dia kepada saya...kepada x,saya tetap akan setia menunggu anda sampai bila-bila...

DJ:ish ish ish...kesian..kesian

Pemanggil 2


mat setia:saya dah berkahwin selama 14 tahun,dan saya dan isteri berkongsi empat cahaya mata...tapi tiba-tiba isteri saya meninggalkan kami sekeluarga macam tu je...dan saya gagal untuk menjejaknya..tinggal la saya jadik bapak tunggal...zaman sekarang saya rasa lelaki lagi setia dari perempuan..

DJ:ish ish ish...kesian..kesian..

Pemanggil 3


mat cadang:saya masa sekolah menengah dulu banyak la bercinta....kira dah banyak kali putus cinta...juz nak berkongsi ngan pendengar-pendengar,kalau putus cinta tu pergi la duk kat tempat ada air...biar tenang sikit jiwa dan perasaan..

DJ:ish...ish..ish...kesian...kesian...ko sure ko tak terjun dalam air tu nanti?


Actually menarik sebenarnya bila kita dengar pendapat berbagai jenis orang,at least kita akan peroleh pandangan yang berbeza-beza.Apa pendapat korang pula?just ingat satu perkara ya,putus cinta tak bermaksud segala-galanya habis...it is not the end of da world...there are still so many things that we can do in our life...our life is our choice.

Decide what is best for you,and you will be happy.

*apa pula pendapat korang?

2 comments:

sammy said...

i heard diz topic on dat morning too. pretty sure dat 'all action hv the reaction'. juz wait n c wuts going to happen..

axim said...

axim to sammy:

things always happen for a reason..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails