Followers

Thursday, March 6, 2008

Program Arrangement.

Seperti yang aku da bagitau semalam,aku akan organize farewell party untuk dua orang senior yang akan berhijrah ke tempat baru di Kuala Lumpur.Majlis jamuan ni dijadualkan waktu tengahari esok.Berdasarkan perbincangan hari ni,segalanya telah selesai di rancang - in terms of food,place and the souvenir.

Menu bagi jamuan esok ialah:
  • Kari ikan nyok-nyok
  • Udang (saiz besar) masak sambal
  • Ayam Goreng Berempah
  • Sayur Campur
  • Ulam-ulaman dan sambal belacan..(gulllp...)
  • gado-gado
  • tembikai dan oren
  • Dessert-Puding koktel
  • Air sirap + Aiskrim Soda

Tempat jamuan ialah di Stesen sahaja..senang bagi semua warga kerja untuk menghadirinya.

Semoga majlis esok akan berjalan dengan lancar dan mengikut rancangan.Insya Allah..

*nak kena bergegas ni nak pergi ambil souvenir di Royal Selangor yang telah siap di tempah semalam.

2 comments:

Ted said...

kari ikan nyok2 tu mende?hehe

axim said...

axim to ted:

ikan nyok-nyok tu nama ikan ted,kalo kat ganu kiter aku tak pasti pulok namanyer ikan mender...tapi sedap ar ikan tuh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails