Followers

Wednesday, March 26, 2008

KopitiaM 2

*French Toast
*Chicken Porridge
*Wantan Curry Mee
Overall the meals is ok,but honestly speaking it just ok..and i just attracted the most with the french toast...chicken porridge are not what i imagine it would be,and the wantan curry mee is too healthy for me(less salt and less coconut milk)...the services here is excellent though.

Old Town Kopitiam way much better than this.

11 comments:

Princess Redbloodsnow said...

sedap makanan tuh weh
pssstttt....aweks tuh MUSTI die nyer ehem ehem kan kan kan???

^_^ hikkksss!!!

ita.itu said...

sgt menyelerakan telo hang....eh telur pic diatas tuh...gebu jek...eh lawa gf hang..kim salam ek

Ted said...

awek ke?hahaha

Beruang Madu said...

ya lah.. tu telur mata lembu kan?? besarnya... tapi kopitiam memang sedap, kopi dia kalau panas jer sedap.. kalau sejuk tak sedap...

nasazfrog... said...

kopitiam ni yang bagus nyer makanan dia semua freshkan,, enviroment dia best,, ader bau aroma kopi tak?? :)

axim said...

princessredbloodsnow--->roti french toast nyer jer yang sedap...tapi anies suka ngan mee kari wantan tu,dia kata sedap...hehe

ita.itu--->tu bukan telor la akak,french toast...nampak tak butter atas roti tuh..

ted--->itu teman tapi mesra,hehehe

beruangmadu--->tu french toast la abang bear,tapi rotinya dia goreng ngan telor dulu,pastu letak butter kat atas dan kaya kat tepi..(rujuk gambar)

nasazfrog---->aah,environmentnya memang segar...dengan aroma kopi yang memukau...hehe

Lily.Lulu. said...

chicken porridge tuh nampak sedap tol laa

hmm . nyam nyammm

:D

axim said...

lily.lulu--->jangan tertipu dengan rupa..hakikatnyaa tidaklah secantik rupa pun rasanya...huhu

Wiween @ Awin said...

awek axim ek?? huhuhu..td akak mkn wantan mee kat jb.;P

axim said...

wiween--->sedap ker wantan mee kat jb tuh...?heheh

Wiween @ Awin said...

wah wah..soalan pertama idak dijwb nye terus tanye wantan mee kat jb yek.x aci..x aci! haha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails