Followers

Wednesday, March 26, 2008

Hadapi Dengan Senyum

Alhamdulillah hari ni dah sihat dan cergas..mampu untuk kembali beraksi ke tempat kerja.Walaupun sedikit pening tapi itu bukan alasan...orang kata hendak seribu daya,tak hendak seribu dalih..pagi ini saya ke pejabat dengan hati yang lapang,eventhough i know there's a lot of work to do when i reached there..

Dokumen penting dan fail-fail yang perlu di semak sudah tersedia menanti..cuma perlu bereskan aja...kurang tekanan sikit hari ni sebab my boss is not around,dia ada kat KL atas urusan rasmi..so hari ni boleh la take in-charge dalam my section.

Walau kerja banyak sekalipun,namun hadapilah dengan senyuman,pasti segala nya akan berjalan lancar dan di permudahkan.

Saya suka senyum bila di rundung masalah..sekurangnya biarlah senyuman itu tawar namun ia mampu meredakan juga kekusutan yang melanda walaupun peratusannya agak kecil.

Orang kata senyum itu sedekah,jadi senyumlah kepada mereka yang memerlukan..('',)

*pernah orang cop saya ni kerang busuk...suka senyum tak tentu hala...hehe

8 comments:

Wiween @ Awin said...

wahh..wahh...kemas meja dik? hadapi dgn senyuman ek..cam lagu dewa plak..hehehe

axim said...

wiween--->tu memang tajuk lagu dewa...saja ciplak wat tajuk entri,hehe

Wiween @ Awin said...

huahah pandai ek.kak ween sgt suke DEWA okeh! ;p

ita.itu said...

manis senyuman ko..sib baik aku dah kawin..hahahaha

angahrahafza said...

senyum tu sdekah kan..hehe..

axim said...

ween--->sama la kita...teringat kembali pada seorang teman yang telah men 'DEWA' kan saya suatu masa lalu..

ita.itu---->agak agak manis bleh wat cicah roti tak?haha

angah---->aku da sedekah kat ko la maknanya ngah,hehe

LannY said...

eh eh..ko ada PA eak dok amik pic hang? he he

axim said...

lanny--->mesti la ada, aku hired PA nak anik gambar2 aku nih,haha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails