Followers

Wednesday, March 19, 2008

Who Wants to Be a SuperherO?

Who wants to be a superhero-satu lagi rancangan realiti TV yang di ilhamkan daripada legenda komik terkenal,Stan 'the man' Lee..Hadiah yang ditawarkan tak kurang hebatnya-akan di abadikan dalam buku komik dan akan dapat jadi action figure untuk watak-watak yang di bawa.Sekarang sudah masuk musim yang kedua.Musim kedua ni menampilkan kelainan sedikit dari musim yang lalu,di mana plot dan watak antagonisnya lebih tersusun dan teratur.Antara watak-watak superhero baru yang muncul ialah:

Braid,Barusa,Parthenon,Hyperstrike,Hygena,Mr.Mitzvah,Mindset,The Defuser,Whip-snap and mrs limelight.

Kalau musim pertama dulu pemenangnya ialah FeedBack,untuk musim kedua ni masih belum aku ketahui lagi pemenangnya,tadi aku tonton rancangan ini dan sudah tinggal tiga peserta akhir iaitu:




Who's gonna be the next superhero?just wait and see..for me,if i have to choose,i will choose The Defuser to be the next superhero because of his personality and his ability.Who's do you gonna choose?

*Who wants to be a superhero on air every tuesday night 8pm on StarWorld ASTRO Channel.

6 comments:

Princess Redbloodsnow said...

eh...ade ghupernyer citer neh ek
baru ler zie taw
lame2 neh x taw tang kwujudan citer neh

mcm besh jek sounding tuh
nk try nengok ah nanti

=)

axim said...

princessredbloodsnow--->try la tengok kalo zie minat bab-bab superhero nih...walaupun agak merapu tapi as a light entertainment ok lah...matlamat stan lee pun actually nak create new superhero,but in a commercial way...realiti tv show kan memang mendapat sambutan hangat seantero dunia skang,hehe,anyway,enjoy the show k...

ita.itu said...

hi axim...salam ziarah & salam kenal yer...

Ted said...

hehehe, tatau pun?tp macam best je rancangn ni..sowi la bro, student lg takde masa nak nengok tv.hehehe

kalau ted, mestila pilih hygena tu..gurl kan...

Wiween @ Awin said...

whoaaa..realiti tv superhero pun ade yek.x penah tau lak.hehe mcm kelakar je axim.:D

axim said...

ita.itu--->salam..salam...selamat berkenalan..

ted--->oo patut la lama menyepi...busy kan skang da jadi yang dipertua dewan la katakan...hehe,hyegena tu tak best la ted,emosi sket...kata gurl kan,haha

wiween--->tu la pasal,memang ada ween,try la tengok channel starworld..quite kelakar jugak la,hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails