Followers

Saturday, March 29, 2008

PasTasiA

Lepas balik kerja tadi saya pergi jalan-jalan kat Queensbay Mall.Lama dah tak datang jenguk-jenguk shopping complex yang best ni..jalan-jalan pun jadi lah,boleh juga melihat telatah orang ramai di sini..dari hujung ke hujung saya round,just to feel the heat of shopping here.

Bila da jalan-jalan lama sangat macam biasa lah,perut pun da rasa lapar..actually dari tengah hari tadi saya tak makan..ingat nak makan lepas sembahyang jumaat tadi sekali tak sempat...apa boleh buat,tahan je la sampai ke malam..tengah jalan-jalan kat tingkat dua tadi ternampak la restoran ni dari atas...

nama restoran ni PASTASIA-dari nama da boleh agak mesti makanan kat sini makanan itali yang berasakan pasta..hmmm masih berfikir-fikir sama-ada nak singgah makan di sini atau tidak.

Fikir punya fikir akhirnya saya buat keputusan untuk makan di restoran ini..teringin plak nak makan spaghetti..sedap wooo...rugi la korang kalo tak minat spaghetti.

*suka tengok decoration di restoran ni...simple yet nice.

*hmmmmm nak order apa ekkk...sumer sedap-sedap belaka nih...tambah plak perut tengah lapar..
*untuk beverage saya just order mango juice....sheedaappp...
*meh jemput minum...kita minum sama-sama yek..
*akhirnya sampai juga makanan yang di order..
*this is tomyam spaghetti seafood with prawn,squid and mussel..the good thing is rasanya memang sedap dan memikat selera saya..jom makan jom..

*Alhamdulillah....habis licin saya kerjakan tomyam spaghetti ni...lepas ni boleh balik rumah dengan tenang.


Dan ini dia senyuman ikhlas dari saya setelah kenyang...patut la orang kata kalau kenyang perut kita suka hati...memang saya manyak senang hati loooo,hehe...Lain kali boleh makan lagi kat tempat ni..banyak menu lain yang best-best..Yang paling penting servis kat sini ok dan mesra.

*apa yang paling penting untk sesebuah tempat makan bagi saya ialah servis.rasa makanan nombor dua.tapi servis kena nombor satu.itu kriteria wajib bagi saya.

**ini entri dedicated khas untuk my bestfren yang sangat suka makan spaghetti.you know who you are.

13 comments:

arsaili said...

salam kenal..sik2 sedapnya makan bro

Wiween @ Awin said...

gajin betoi budak ini gi jln2 carik makan.lenkali ajak kak ween okeh.mau kasi tmbh tembam.haha

Aziz Laikar said...

Macam sedap je. Nak visit lah nanti

axim said...

arsaili---->salam kenal jugak bro..sedap tuh...hehe

wiween-->okeh...len kali axim ajak yek...nak tembam lagi ekk,hehe

aziz laikar--->yup,memang sedap...u should..hehe

Beruang Madu said...

sedap nampaknya dan kalau azim dah kata sedap tentu mende tu sedap, I like mee..semua jenis mee termasuk speg dan I minat yg berkuah...jadi yg ni sesuai sangat, tu kat Penang ker? berapa harga nya kalau sepinggan begitu tu??

ita.itu said...

sdpnye xim tomyam ko..terlior aku ko

rahafza said...

rupenye mcm sedap la azim..lapo aku tgk..huhu..special dedicated to sam.die mmg minat gile ngn spagetti nih.hehe..

rahafza said...

lupe nak ckp..aku n kak fisya tterliur tgk spagetti ko ni haa....

axim said...

beruangmadu--->abang madu,sori lambat reply...outstation ke langkawi 3 hari ni...actually pastasia ni kat quensbay mall penang,harga dalam 15.90 semangkuk begitu...ok la kot ngan rasa nya,hehe,nanti cuba la try kat Pastasia tuh..

ita.itu--->haha,memang nak kasi akak terliur pun,saja jer dengki..

rahafza--->sedap ngah..nanti ko kena try...kem salam kat kak fisya k,suh dia mai penang kalo nak makan spaghetti tomyam ni...

Alam Setia said...

lapar lah lagi....

sham said...

ahh aku nak komen gak wlaupun dh lmbt.haha. hampeh ko sajer nak lior kan aku. cess...

axim said...

alam--->jom makan alam kalau lapar...

sham--->well,aku tau ko suka spaghetti...haha,sajer jek nak kasi ko terliur bro..peace..!!

Anonymous said...

It is also possible Abercrombie and Fitch today to create your Abercrombie own custom polo shirts Abercrombie Sale wherein you can have your Cheap Abercrombie own logo embroidered Abercrombie outlet on the front of the shirt. abercrombie Jeans These custom polos are ideal for companies that are hosting an event of some kind. Abercrombie Pants They are also great to give away as promotional Abercrombie Tees items to company personnel for work well done. Clubs of all types take advantage of
Abercrombie Shorts custom polo shirts as do sports teams who wish to have all members Abercrombie Sweaters dressed the same when traveling together. Customized shirts are also great to use as staff clothing or uniforms for pubs, restaurants, hotels and a wide variety of other types of businesses.One of the most popular companies in business today that offers the custom polo shirts is LEADapparel. This online retailer offers custom embroidery services on orders of twelve or more shirts. The embroidery done is perfect and of the highest quality. Orders are processed quickly and shipped out within just a few days.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails