Followers

Friday, March 28, 2008

What's LOVE...?














*Specially dedicated this one to all of my friends..Do appreciate the one that you love before you are too little too late to do so ok...
(Shaz & Syuk,tahniah atas tali pertunangan yang bakal di ikat tidak lama lagi..wish you guys all the best and happily ever after..*tetiba lagu ' ever ever after' nyanyian Carie Underwood berkumandang.)

10 comments:

ita.itu said...

ala kiut nyer peluk2 ek..tomei

axim said...

ita.itu--->aah...memang tomey...

Wiween @ Awin said...

uik...kartun bogel!!! huhuhuhuhuhu

axim said...

kartun takpe...acceptable lagi...jangan actual sudah lah..hehe

Wiween @ Awin said...

ekkeke tp kartun itu sgt kiut! ;p

Princess Redbloodsnow said...

sgt suke katun neh
tp asal dorg lukis katun neh x berbaju ek
dok bogel2an jek

ekekeke

:D

axim said...

zie--->kan dulu adam n eve pun macam ni...fitrah manusia,hehe

Beruang Madu said...

azim... bestnya... kalau lah I boleh dicintai lebih dari itu... hmmm tapi kadang kala cinta ni merimaskan... nasihat dari I, cintailah dia hanya 50% supaya kita ada lagi 50% utk terus hidup jika sesuatu berlaku

rahafza said...

i choose...love is being able to love someone else more than urself..so sweet..hehe..

axim said...

beruangmadu--->abang bear,apa yang abang kata tuh betul sangat...at least kita tak la putus harapan jika ada apa apa berlaku di pertengahan jalan....thanks atas advice yang berguna tuh..

rahafza--->now i know why sam love u so much..hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails