Followers

Wednesday, March 18, 2009

AngeR ManagemenT


Am i angry?Hell no
i woke up at 6.30 am today
and just realize my right eye felt like swollen..
when i look into the mirror
it's RED all over it surface..
Ohh Gosh..

Conjunctivitis
i think i had it by now..

it's contageous-
MC probably could be the best way..

*there's a bunch of paperwork to be completed and submitted by this Coming friday..so how..huhhhhh..

24 comments:

Lily.Lulu said...

morning axim
mata merah ????
kesan contact lense la tuuuu
agaknya ..

gi jumpa doc
mc ajo

:D

take care !!!

Ad Rifza said...

Moga tidak memudaratkan mata tu k..Mata anggota penting...Jumpa dr dan rest saja..Insyallah it will be ok..Kena pantang gak tu jgn makan benda2 yg bawak kegatalan..esp udang dan sotong..

artisticklytouch said...

nanti doc bagi ubat titik, sehari buleh baik...dah pernah kena dulu, siap takleh buka mata langsung and takleh kena cahaya...

A.R.A.S.H. 910 said...

sori to hear that...

CAHAYA said...

Get well soon yer Axim, jgn tenung2 muka Anies lama2. Nanti jangkit! lol.

LannY LennY LeannY said...

ambik keje tu bawak balik ke rumah aja....jgn do berblogging lelama nanti tak siap paper hang..ha ha

en_me said...

siannyerr.. rehat bro.. amik ubat.. that's more important..

@xiM said...

Lily,

haah..dari semalam dah perasan mata merah ni then bangun pagi tadi memang dah merah betul.

tadi dah pi dispensari dia kasi ubat titik..harap cepat sembuh..

ameen..

@xiM said...

Ad Rifza,

erkkk baru ingat nak makan Nasi Goreng sotong tengah hari jap lagi nampaknya kena kensel lah hasrat tuh..thanks ok!

@xiM said...

Artisticklytouch,

tak leh buka mata dan tak leh kena cahaya?hmm nampak gayanya kena pakai spek mata itam la sehari nih..huhu

@xiM said...

ARASH910,

it's ok..hope me get well soon..

@xiM said...

CAHAYA,

Dah mata macam ni anies pun dah tanak tenung aku..huhu

@xiM said...

Lanny,

tetap di opis ni..nak MC tapi kerja banyak..takper lah..kena kuarantin dalam bilik sendiri nanti berjangkit kat khalayak pulak..

@xiM said...

En_Me,

hmm tadi dah amik ubat titik harap cepat lah ok balik mata ku ini..Thanks bro!

Ziana said...

lor..
merah dah neh!!

hope cpt baik..
nnt bejangkit..
keje ttp keje..
kesihatan kene jaga!
:)

wahh pandai nye ziana nih nasihat kan?? sendri pon x baik2 lg.. dah rase nk dmm nih :P


tc ya!!

@xiM said...

Ziana,

you take care of yourself too ok..jangan demam demam..

:)

mata pedih ni..huhu..

*sorang sorang pun kena la jugak harungi kan..well life goes on..
:(

Tny said...

Berapa hari dapat MC nih? Pasti best.. tp yang tak syioknya kerja pending & bertimbun lah pulak nanti kan..

Take care Axim.. BTW ceq dh p jumpa Dr ke?

Wahidah said...

get well soon axim..

axim pkai lens eik?

Faisal Admar said...

MC lagik? OMG.

@xiM said...

Tny,

tak MC pun..dah pi jumpa doktor dan dah amik ubat..

:)

@xiM said...

Wahidah,

thanks..haah..pakai lense..miahahaha..

@xiM said...

Faisal Admar,

takder maknanya MC..nanti takder orang nak wat kerja kat opos ni mau mengamuk MR.L nanti..huhu

Tny said...

Kan.. See.. I've told ya!!!

You memang workaholic type! Tapi tetap kewl!!! ;) Sebab tak skema.. hu.. hu.. huu.. Harini dah putih ke mata merah tu? Ehh..

Nikli said...

Ouchhhhh..
So, red turns green hari nihh..

jadik macam incredible hulk chocobanana..??
Sorry.. just kidding..

jadik, amacam mata skarang..??
dah ok belum..??

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails