Followers

Wednesday, March 4, 2009

When The Light is ON

4 Mac 2009
Pagi ni mendung..
Suram..
Hujan Renyai-renyai..
Bangun tidur tadi pun dalam kepayahan..


Kalau tak trafik jem bukan lah Jambatan pulau pinang di pagi hari namanya..tambah pulak hari hujan lagi la banyak kereta duk lalu..Benci?dah jadi rutin harian..dah lali..kena telan jugak..haha

Matahari nak keluar pun malu-malu jer aku tengok..sekarang ni memang musim hujan kan..aku nak cuci kereta pun naik malas dah..membazir jer.Hujan itu Rahmat..tapi kalau sampai banjir itu musibat la pulak.


Sampai opis ngam-ngam soi saja tadi..kalau hari mendung sepanjang hari ni pun best jugak..tak la panas sangat..Selamat menjalani hari rabu ini dengan gemilang ya semua!!

ok aku dah nak pi morning meeting.

Chiao.


10 comments:

zai said...

wlaupon ujan x nmpk plak motor tayar pecahkan hr ni??
selalunya msti bderet2 atas jmbtn tu...
ujan rahmat gak pd penunggang motosikal tu...hehehehe...

Rya said...

keja kat mana ye?
ijm ke?

Wahidah said...

canteknya pemandangan pagi...

:: p R i n c E s S _ N :: said...

slamat bmeeting.....lawa pics u bro...

Ad Rifza said...

Pernah terlekat di pulau selama beberapa jam sebab nak ke feri jem..jambatan pun jem...Tapi sib baik AD musafir..hehe..

Lily.Lulu said...

lately ni ada org tu rajinnnn je selalu amik gambar kan ??

ehehehe :P

can't wait to c u !!
tomorrow ???

;)

mummysyafie said...

nice view axim..cantak lak akak tengok

cinderellaGONEwild said...

biasa la lily......

snap sini sana... letih anis dok layan dia,,

Nikli said...

xpa..
layan aja laaa..

Ziana said...

adakah saya sorg aje yg tetinggal??
sume dah join club snapang??

owh anies lom ek?
xpe anies..
kite lex lex dulu ek?
:P

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails