Followers

Tuesday, March 17, 2009

Selamat Pengantin Baru Anna & Gee..

14 Mac yang lalu,sempat menghadiri Majlis persandingan pasangan mempelai Anna dan Gee..Kakak kepada Anies..Tahniah!!Selamat pengantin Baru saya ucapkan..semoga jodoh berkekalan ke anak cucu..Ameen..(Lokasi:Perlis Indera Kayangan)























Selesai majlis persandingan saya tidak melepaskan peluang untuk turut serta mengambil Gambar Outdoor Pasangan Mempelai..Bertempat di Sungai Batu Pahat,Perlis..sungguh seronok menyertai acara ini..jom kita tengok gambaq..




Ucapan Tahniah sekali lagi buat Anna Dan Gee..Thanks to Nikli sebab tolong amik gambar masa majlis persandingan..Thanks pada semua yang terlibat..Thanks pada SC concept (more pic on this site)..Thanks kepada Anies dan her Family for warm hospitality..Sekali lagi saya jadi Pengapit Bidan Terjun..haha..thanks..

43 comments:

cinderellaGONEwild said...

axim! gambar yang 2nd last tu sangat kejammmmmmmmmmmmm....

adoila..

Nikli said...

but gambar yg 3rd last tuh sangat menggiurkan.. nyum nyum ngap..

cinderellaGONEwild said...

eh silap
yang 3rd last la... jahat la nikli..
axim pun jahat...

axim.. budak pakai baju hijau tak de ke.. bagi nikli panas sket

AD said...

siap ada pose waris jaris hantu....

(maap yang empunya badan)

LannY LennY LeannY said...

Anna & Gee? yang mana satu nama kakak Anis? Anna or Gee...confius sekejap...sebab nama dua dua mcm perempuan......

Ziana said...

sgt cantik pic2 nih sume!!!
:)

outdoor session pon menariks!!
yeahh!! pic 3rd last tuh..
leh wat Nikli goyang iman..
hahahah

opsss anies!!
:P
eh eh.. axim.. sowi
:P

Mrs.Sheikh said...

iskkk...
sungguh lawa pengantin nii...
apesal ekk axim lately ni jadi pengapit jer.. bile nak jadi pengantin nyer???

tapi nikli ni interprem laaa...
adeiiiiiiiiiiii
mengatai aaaa ! :P

Wahidah said...

axim pakai baju sedondon ngan family anies la...bgs2..:P

Nem0 o0h Nem0 said...

suka tgk pic nikli ngn anies tu..niceee!!!

Izan said...

axim ke yang amek gambar2 ni. sgt cantik.. tahniah.. asahkan bakat anda yang terpendam...

p/s: selamat pengantin baru kepada pengantin... bila plak la turn org tu yer.. =)

Ziana said...

ajim..
bile baca komen Izan neh..
br perasan..
dlm bulan nih jek dh bape kali u jd pengapit kan??
then dlm 1wk.. dah bape bali tuh pakai baju mayu complete ngan sampin kan??

so anda bile lagik?
:P

(tetibe jek soklan mcm neh.. bole ka?? blasah ajo laa)
huhuhu

a.b geldofg said...

comel

sHwEeT ByAtcH said...

Axim.. asyek jd pengapit je ni.. bila nk kn diapit plak..?

CAHAYA said...

Nice pics btw!

Selamat Pengantin Baru kepada Kakak Anies and Hubby. :)

ps: di mana2 pun kamu juga pengapitnye ye Axim. :)

pss: suka la gambar baling2 belon tu.

@xiM said...

ANies,

gambar second last??awat lak gambaq tu sangat kijam..

@xiM said...

Nikli,

gambar yang pose ala ala kucing manja ker..haha..matilaa anies marah aku duk letak gambaq dia macam tuh..hihi

@xiM said...

Anies,

haaa baru betul kalau gambaq 3rd last..haha..

budak baju hijau takder la nies..tak banyak close up..haha

@xiM said...

AD,

gelak guling guling aku baca hang komen AD...haha...pose waris jari hantu la pulak..ada kebenaranya ok..ni pose azean Erdawaty kaa pose rusdi ramli..

@xiM said...

Lanny,

sah sah la anna tu nama perempuan..Gee tu pengantin lelaki,Fauzi nama salnya..hehe

@xiM said...

Ziana,

outdoor session ni menarik sebab wat kat padang..suka ngan alam macam tuh..

yang 3rd last tuh memang nikli dah goyang iman..siap nak NGAPP jer tadi..haha

@xiM said...

Husna,

pengantin pompuan tu memang lawa kan..ada iras iras Vanida Imran Kalau ko perasan..haha

Nikli memang suka interprem..sebab muka dia Chumel..fotogenik tak?hehe

:)

@xiM said...

Wahidah,

kalau wahidah nak taw tu baju bapak anies sebenarnya..haha

@xiM said...

Nemo oh Nemo,

suka yek..nice pic kan..

:)

@xiM said...

Izan,

gambar gambar ni hasil tangan axim dan Nikli..

masa bersandbing Nikli yang amik..

kat outdoor session ada yang Nikli amik ada yang axim amik..berganding bahu mengambil gambor lah kiranya ni..

:)

*sampai seru kawen lah si pengapit nya tuh nanti..hehe

@xiM said...

Ziana,

dalam masa dua minggu pakai baju melayu complete ngan Sampin 3 kali beb..hehe..ntah turn sendirik bila lagik tak taw..cari kan calon boleh kaa?

@xiM said...

Ab Gelfdog,

:)

@xiM said...

Shweet Byatch,

hehe,soalan tu kita serah saja pada ketentuan ok..

:)

@xiM said...

CAHAYA,

i adore jugak pic yang baling baling belon tuh..hehe

@xiM said...

CAHAYA,

i adore jugak pic yang baling baling belon tuh..hehe

Lily.Lulu said...

congratssssssssss !!!
love all the pics !!~
;)

PUTUBAMBU said...

WOW..!!! SANGAT CANTIK..!!

* suka tgk gambor axim ngan anies yg duduk kat celah2 pagar kayu tu..(no. 8 dari bawah)

@xiM said...

Lily,

i love all the pics too!!

:)

@xiM said...

Putu Bambu,

hai akak..apa khabar..long time no see..

-FAME- said...

pergh best.. weh anis sorry tak mai.. ako still kawan ang kan walaupon tak dtg... hahaha.. ako busy bangat la nie.. sabtu pon ako kje.. hahaha.. hem weh betul weh gambo 3rd last tue.. grrr.. cuit skit.. hahaha.. weh axim nie kali ke 3 nie ko jadi pengapit.. tue dah tjk signal dh ko kne dh settle down with someone.. anies is the right choice.. hahaha.. lagi pon masuk tue ko dlm adik badik die ako tgk gambo tue.. cool gle.. hahaha.. panjang nye,,

-FAME- said...

ups tambah satu lagi.. anis ang makin glowing la.. makin bersinar2.. ako tau sbb pe.. tgk pipi ang makin bulat.. hahaha

Wahidah said...

Axim dh bole pakai baju bapak anies..tu kira perkembangan bgs tu..hehehe

:: p R i n c E s S _ N :: said...

pgntin nyerr cantek..all da pics pon cunn....

farhanaabubakar said...

pas ni boleh pengapit pengantin kawen lak..
ameen :)

Nikli said...

nanti majlis hang kawin, kasik laa aku jadik pengapit pulak..

nak ambik berkat..

kasik notice awai sket..
nak gain some weight..
baru ok bila pakai baju melayu nanti..
=)

Nikli said...

all the pics look so great..
tambah tachap sket, bole bikin album nih..

nice..
nice..

Wahidah said...

agree with nikli...cantek pics yg korang amik ni...bgs2..

pearlEJ said...

pengapit pengantin tu bila lagi?? hikss... :D

sHwEeT ByAtcH said...

tanteknye piccc...

Besh giler g cuti ngan kengkawan.. nk itut ble x nnti? :P

PS~ u gna camera apa erk.. coz im thinking og buying a cam.. for beginner apa yg sesuai erk.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails