Followers

Wednesday, March 11, 2009

Lily's Pre Wedding

Hujung minggu yang lalu aku sempat menghabiskan masa di Kuala Lumpur,alang alang dah cuti maulidur rasul pada 9 mac 2009..(Salam maulidur rasul kepada semua..belated sangat nih..haha) Ada dua majlis penting yang perlu di hadiri-majlis kahwin dan pernikahan sahabat-sahabat baik aku..Tiba di Kuala Lumpur pada Jumaat(6 Mac 2009).

malam tu jugak Lily jemput datang rumah dia untuk satu kenduri doa selamat sebelum dia selamat di ijab kabulkan keesokan harinya..best gila makan..macam macam lauk ada..yang paling best tentulah udang masak merah yang di sediakan..aku makan dan ratah tak hengat..Udang kampung memang sedap ekk adeq..hehe..TQ sebab jemput!!yang penting dapat gak akhirnya jumpa Eeha,Nuha dan Nawra..anak buah mak su ni sumer comel comel macam mak dia jugak..maksu dia pun comel.


seronok duk bersembang ngan bebudak ni esppecially eeha..'i like both of them'-kata eeha bila maksu dia tanya which one yang dia prefer..haha(you know i know ..:)

yang si kecik ni pun comel..geram jer aku tengok..nak picit picit pipi dia..ngeeee..

baik jer..tak menangis pun..

ehhh tu macam tangan berinai ada orang nak menikah esok nya lah katakan..puas mak su dia bukak mulut nawra nak suh dia senyum tunjuk gigi..bila nawra senyum muka dia jadi lagi comel..:)

Lepas da siap makan masuk dalam rumah pulak kitorang nak tengok hantaran kawen lily..masa ni baru jumpa ngan Nuha yang hyper active ini..Lupa nak cakap Kak Non,kakak dan Nikli pun ada skali masa ni..duk fetch Nikli yang datang dari JB dulu baru mai rumah Lily.


Budak kecik berdua ni pantang nampak kamera..mesti nak berposing terus..hehe..nak nak si Nuha..siap bersilang kaki lagik masa nak amik gambar..mesti bila besar sesuai jadi model..maksu sila train depa nih oke..ajar diorang cat walk nanti k.

Lawa sangat hantaran kawen Lily nih..English Style..siap bunga ros bertebaran lagik..memang nice to see nice to hold once broken considered sold.


antara hantaran kepada pihak Lelaki aka EA



Ni duit mas kawen kan kan kan..

sesucinya cinta mu..

Cupcake pun ada..

ni lah dia bakal pengantin yang akan di nikahkan esok harinya..berseri seri ok malam ni..tak sabar nak menikah la tu..hehe..gatai..(maaf adeq sebab tak dapat hadir di majlis pernikahan..glad to hear dat everythings went well..Alhamdulillah..:)

Eeha yang bermata bulat..Comel bagaikan puteri... :)





masa ni dah dekat pukul 1 pagi..ada orang dah ngantuk ngantuk dah..haha..sabar k..

bergambor tetap bergambor..


Dari Rumah Lily kitorang bergerak ke Hotel De Palma Ampang pulak,sebab Lily nak Fitting baju-baju kawen..tiada gambar masa fitting sebab dah penat dan ngantuk..hehe..Seronok tengok dia duk try try baju yang cantek..at least aku berkesempatan jugak tengok Lily pakai baju untuk menikah-sebab aku tak dapat hadir masa dia menikah-Pagi 7 mac aku ke Kuala Lipis untuk majlis persandingan Sam Dan Angah..siap jadi pengapit Sam pulak tu..hehe..nanti aku story plak majlis kawen Sam n Angah di Kuala Lipis tu yek..

*semua dah Selesai..story majlis kawen Sam & Lily akan di ceritakan kemudia..Tahniah buat kedua-dua pasangan mempelai..Semoga Jodoh korang berpanjangan yek..Musim kawen yek sakang..sana sini sumer sibuk nak kawen..Alhamdulillah..anda bila lagik?

18 comments:

jerry maguire, jr. said...
This comment has been removed by the author.
jerry maguire, jr. said...

Tahniah for Lily and Nurman!! semoga berkekalan ke akhir hayat..

so - everybdy pakai pink eh? hehe

CAHAYA said...

Congrats Lily & EA. :) Semoga kekal ke akhir hayat. Bila nak upload gambar diorang pulak Axim?

p/s: hantaran memang sangat cantik.

miszrLina said...

Selamat Pengantin Baru Lily & EA!

Axim.. we want mOre picas! ewahhh
siap request lak eh.... hehe




**cantek ar english style hantaran lily!

*SiRibenMerah said...

hehehe..
selamat pengantin baru Lily....
semoga berbahagia selalu hendanknye..


Tuan Punya blog neh bila lagi??

syukur said...

Semoga Lily berbahagia hingga ke anak cucu...
Axim bila lagi ??

LannY LennY LeannY said...

oit check my new entry from Jerantut then....btw semakin mantap pics hang eak...Good jobs..welldone

mummysyafie said...

kol 1 pagi tapi nuha n eeha stil bangun ke? tak ngantuk lagi ke dak² tu

alamak...ralat nye tak gi kenduri kawen lily ni

Lily.Lulu said...

terima kasih semua diatas segala ucapan

doakan semoga kami berdua berkekalan hingga ke akhir hayat

Insya-Allah
:)

Wahidah said...

cantek sgt hantaran lily...luvly..:)

farhanaabubakar said...

congrats 2 sis lily n her husband =)
chumel ank2 buahnye..
gerammm..=)

*tuan empunya blog bila lg nk menempuh hari bahagia??? ~wink~

Ziana said...

anda bila lagik?
so? bile axim?
:)

suke sesgt hantaran tuh!!!
sweet jek!!
:)

Miss Nazla said...

ala tak aci!
eeha dgn nuha tanak salam dgn i pun tau kat wedding aritu.

tidak aci!

Faisal Admar said...

Tahniah Lily and EA!!!

Izan said...

selamat pengantin baru...
musim kenduri ke skang ni kat msia???

Tny said...

Tahniah buat Lily & AE =)

Waahh sempat jugak tu Axim menyinggah kt umah Lily.. Mana gmbar udang nya? Tak nmpak pun :p

MiSZuE said...

cantikk hantarannye ..=)

ayuorked said...

lawanye hantaran..
followlah sy..budak baru belajar..
http://ayuoyku.blogspot.com/

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails