Followers

Wednesday, March 18, 2009

I Can Wait ForeveR

You look so beautiful today
When you're sitting there
it's hard for me to look away
So I try to find the words that I could say
I know distance doesn't matter
but you feel so far away

Dinner malam tadi kat Breeks Cafe..Queensbay Mall Penang Island.Plan asal nak Pi makan kat Golden Triangle tapi bila lalu kat sebelah cafe ni tengok macam best jer terus la menyinggah tanpa segan silu.


And I can't lie
every time I leave my heart turns grey
And I want to come back home
to see your face tonight
Cause I just can't take it



Anies baru sampai dari perlis petang semalam..alang alang dia da sampai penang tu yang ajak dia kuar makan..lagi pun ada mender dia nak sembang kan..Good for you though..always listen to your heart k..Good Luck!!

Another day without you with me
Is like a blade that cuts right through me
But I can wait,
I can wait forever



Tempat makan ni sempoi..kalau nak santai santai pun kira ok lah..nyaman jer aku rasa.

When you call my heart stops beating
When you're gone it won´t stop bleeding
But I can wait,
I can wait forever


Order la air dulu bila da sampai..ni namanya air Strawberry + Lemon Tea..weird but nice..boleh masuk la dalam tekak aku.

You look so beautiful today
It's like every time I turn around I see your face
The thing I miss the most is waking up next to you
When I look into your eyes, man I wish that I could stay


kat sini pun ada wifi..sempat la online kejap..lagipun anies nak amik gambar gambar masa kak ana Kawen minggu lepas..kira sekali harung la nih.

And I can't lie
every time I leave my heart turns grey
And I want to come back home
to see your face tonight
Cause I just can't take it


Ni namanya Potato Island..dia belah dua potato then baked dengan Cheese dan bawah Cheese tu dia taruk isi seafood..yang tang Cheese aku tak makan..anies makan sumer..aku makan yang isi potato tuh..shedaapppp..

Another day without you with me
Is like a blade that cuts right through me
But I can wait,
I can wait forever




satu lagi meal yang kitorang order ni haa-namanya Safari Feast..ada Buffalo wings(tu kepak ayam tapi tak taw apasal dia kasi nama Buffalo..hentam sajalah labu..),ada potato fries,Calamari Ring dan Juga Shrimp deep Fried..sumernyer sedap!yang paling sedap salad kat tengah tu..hehe

When you call my heart stops beating
When you're gone it won´t stop bleeding
But I can wait,
I can wait, I can wait forever



Lapar giler sebenarnya masa ni..ingat nak order baked rice with seafood tapi rupanya dia akan baked rice tu dengan Cheese..terus kensel niat murni..makan ni pun cukup dah..

I know it feels like "forever"
I guess that's just the price I gotta pay
But when I come back home to feel your touch makes it better
Until that day there's nothing else that I can do
And I just can't take it,
I just can't take it


Another day without you with me
Is like a blade that cuts right through me
But I can wait,
I can wait forever

Tang Kusyen tu menarik..rasa macam nak tidur jer..dah la penat ni sebab dari opis terus mai jumpa dinner tak balik balik umah lagi..hehe


anyway,next time boleh la makan kat sini lagi..yang bahagian Pasta tak rasa lagik..nampak macam menarik tertarik jugak lah..

When you call my heart stops beating
When you're gone it won´t stop bleeding
But I can wait,
I can wait, I can wait forever



Looking herself into the mirror..


Thanks Anies for accompany me..You Take Care.

I can wait forever
I can wait forever
I can wait forever
I can wait forever
I can wait forever

*song from Simple plan-i can wait forever

36 comments:

Ziana said...

take care too Anies!!!
:)

CAHAYA said...

Wah! Dalam makna ni. Lol. Layout Cafe tu cantik la. :P

LannY LennY LeannY said...

pandai anis membokeh kan muka hang..he he

-FAME- said...

weh.. makan tempat best2.. tapi haram skali pon ako mai penang tak bwk ako pi makan mane2'

Tny said...

Aik?!! Patutlah mata merah2.. rupanya semalam ang tengok Anies lama sangat!!! =p

Ehh Breek kt celah mana huh? Bebaru ni pi QB Mall, x jumpa pun restoren ni.. **sesat plak tuh!

BTW, profile pix cantik tp kecek x leh zoom ke? :D

Tny said...

Owh.. simple plan rupa2nya.. Chewaahh.. bercerita sambil ada bground sound lah kenun2nya.. mcm hindustan daa!!! =D

Ehh!! Apsal?? Tak makan cheese ke?

Wahidah said...

I can wait frover anies...:P

Dating eik..good2..:)

ixora said...

jgn sampai 25 minit 2 late dah...huahuahua...=)

lame tak menyinggah..salam tuk axim n da angkatan...hehehe..

anne said...

ooohhh, axim ni kat Penang rupanye...sori, mmg i ketinggalan bas kan...hehe.

:: p R i n c E s S _ N :: said...

food nmpk menaraiksss sgtt..


both of u soooo suwittt.....

[danial][ma] said...

hej! axim...whoaaahhh...singing and eating at one go...;-)

Faisal Admar said...

Asal nampak macam kecik je potion dia? Kalau tol lapar pengsan ni! Haha

cinderellaGONEwild said...

jim,... you take care??

i hate that word.. its like saying good bye...

y?

farhanaabubakar said...

wah..lagu 2 membawa maksud yg mendalam..jeng3 :)

Miss Nazla said...

i like this song.
meaningful.

tp kenapa take care?

Heartless Devilish said...

wor... aku nampak gambo makanan je..
dah lar pepagi nie aku nak gi kelas..
kebuluran melanda...

@xiM said...

Ziana,

Take Care too anies..

:)

@xiM said...

CAHAYA,

sebab layout cafe tu cantik yang kami terus tersinggah tuh..hehe

@xiM said...

Lanny,

anies skarang da terer amik gambaq..kalau dia amik gambaq mesti duk pusing satu badan duk cari angel yang best..hehe

@xiM said...

Lanny,

anies skarang da terer amik gambaq..kalau dia amik gambaq mesti duk pusing satu badan duk cari angel yang best..hehe

@xiM said...

FAME,

wehhh ko mai penang bukan jumpa aku pun..pi jalan jalan ngan tunang hang tu ada lah..mana sempat aku nak bawak pi makan makan..

@xiM said...

Tny,

hahaa..assumption yang sungguh tidak benar tu tny..haha

cari la dalam Queensbay mall tuh..aku nak kasi direktori aku pun tak taw..

nak tengok gambaq tu lagi besar?masuk laman web ni:

www.scharewl.com

@xiM said...

Tny,

haha..ada jugak background music baru semanagt sikit nak bercerita kan..hehe

haah,aku tak makan Cheese..tak taw naper tekak tak boleh terima tapi as far as i'm concern memang aku tak makan ler..

@xiM said...

Wahidah,

dating kat tempat terbuka takper kan..hehe

@xiM said...

Ixora,

salam untuk Xora dan angkatan jugak..

ehhh tu macam lagu MLTR kan..haaa ni mesti hang ni peminat MLTR kan kan kan

@xiM said...

Anne,

haah,i memang duk kat penang,kerja kat penang tapi bukan orang sini..haha..ketinggalan bas takper,boleh cari tiket lain..hehe

@xiM said...

Princess N,

food tuh menarik dan sedap..

:)

@xiM said...

Danial Ma,

more fun that way isn't it?hehe

@xiM said...

Faisal Admar,

memang pun..balik umah terus aku menggagau kat dapur cari biskut sebab tak kenyang..kahkahkah..

@xiM said...

Anies,

you take care ok..

:)

@xiM said...

Miss Nazla,

i like this song too..

lately kalau masuk kereta memang i akan dengar cd lagu ni jer again n again n again..

@xiM said...

Reen,

haaa ni dah tengah hari ni jom kita pi kuar Lunch jom..

Tny said...

Tak boleh pun masuk link tu..
Errmm.. tingkat mana nih haa? Tuari pi makan kt Dave Deli.. tingkat bawah.. area2 situ ke?

Errmm.. takpa.. next time, klo ada meet up.. ang boleh order makanan bercheese.. pastu cheese nya anta kt orang nih :D

Nikli said...

i cant wait kalau time lapor makanan pulak lambat sampai..
huhh..

iklan VOIR tuhh boleh buat orang Berairr laaaa..

hahhaaaaa..

azhaniah said...

Eh...Breek ni!! I rs mmg bes!! i pnh gi yg kat Gurney Plaza...wen i was in Penang few weeks back.

Mmg chill pls...chanteq, warm environment...harge blh tahan.

I wish ade satu branch kat KL nie...tp kat Penang je rupenye,sedey je bile tgk list of branches kat menu die tu hahaha sempat cek out lagi i nie.

Lily.Lulu said...

rindu kat anies yang manies
take care dear !!
;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails