Followers

Tuesday, March 3, 2009

Lunch With Her @ ...

Tadi waktu Lunch sempat pi makan ngan Anies kat Kafeteria dalam USM..Tak pernah lagi try makan dalam USM ni..First time trial.

Kafe ni lokasinya sebelah ngan Padang besar depan pintu masuk Utama USM.

ni baby sexy yang clumsy-Bukan aku yang kata okeh..budak ni yang kata..ngehngehngeh..


Ayam Goreng Kunyit yang takder rasa..nak kata masin tak tawar pun tak..tak taw nak cakap camana.

Sup campur yang boleh tahan lah..Penyelamat keadaan.

Sambal Belacan yang pelik.tak taw nak describe camana..haha

Janji time hangat hanagt cenggini mesti nak pekena ayaq buah..Jus tembikai..pehhh sedaappppp..



Habis makan hantar anies balik hostel dia..len kali kita makan kat luar jer k..takmoh makan kat situ lagi dah..better kita pi Kopitiam ker,Warung bawah pokok ker..Bersyukur tetap bersyukur tapi kalau ada pilihan lain why not kan?

Tepuk dada tanyalah Iman.

21 comments:

Lily.Lulu said...

nak air tembikai lapan gelas
hausss giler ni !!

letih dok mengemas membersih tak sudah

gulppp gulppppp

Wahidah said...

anies stay hostel??

blaja kt USM ke die??

wah air tembikai la..nak jugakkk..:)

Inah said...

makanan kat penang still x de tandingan..suka char kwe tiaw kat depan USM..axim penah try tak?

LeannY said...

meh makan kat USM Engineering pulak....mesti tekujat ka nanti ..he he

cinderellaGONEwild said...

mn gambo axim anis snap? tak aci.. masukkan gak!...

farhanaabubakar said...

akhirnya ada gak entry gambo kak anies...=)
rindu plak n tgk muka dia..
eve kenal kat blog je..hi2...

Faisal Admar said...

Dah dua kali aku pi Pen Mutiara. Tapi malas nak update. Hehe sodap! TQ share info dulu...

:: p R i n c E s S _ N :: said...

hostel anies ke tu..?? cunnyerr...

Marzalina said...

ooo makan kat master grill la tue hehe

Nikli said...

ayam kunyit tuh laa selalu aku bedal masa degree kat usm tuhhh..

kahkahkahhhhhh..

komen tak iklas kannn..

axim said...

Lily,

adeq,konpem umah da siap kemas kan..lepas majlis nanti teguk la air banyak mana pun tadak sapa nak halang..hehe

axim said...

Wahidah,

haah,anies sambung master kat USM..

nak air tembikai??moh kita moh..

:)

axim said...

Inah,

Char kuey tiow??pernah makan dua tahun lepas masa sampai penang,sakit perut tiga hari sampai laa nih fobia nak makan Char Kuey Tiow..

axim said...

Lanny,

haaa apa lagik sila la bawak aku makan kat situ okeh..

;)

axim said...

Anies,

takmoh..kan da gemuk jadi gambor muka takmo masukkan..huheee...

axim said...

Farhana Abu Bakar,

haha windu nak tengok muka anies yer...lepas ni konpem muka dia akan selalu muncul di blog ini...tunggu naaa..

:)

axim said...

Faisal Admar,

baguih la hang dah pi makan kat situ...sedap kan..

len kali update laa..boleh jugak aku tengok ko melahap..

:)

axim said...

Princess N,

haah,tu la hostel anies..chantekk kan??hehe

macam ala ala inggeris gitu..

:)

axim said...

Marzalina,

master Grill??entah ye la kot..hehe

:)

axim said...

Nikli,

bila masa hang sambung degree kat USM Nihh..musykil aku okkk..haha

:)

Ziana said...

baby sexy!!!
hehehehehe...

await muka garang tuh anies?
:P

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails