Followers

Saturday, March 21, 2009

HR-Steak House Kampung Baru

Malam tadi-HR Steak-Kampung Baru-first time trial-pertemuan wif YKWYA(again)

bersama teman yang tak asing lag-znikli,Zietikuih,Anies Cinderella-(axim dan anies dari Penang petang semalam.)


Kak Non-Ceria seperti biasa

ZNikli-turut ceria tetapi tidak terpancar di wajahnya..
Aku taw Nikli bukan nak amik gambor aku ngan Anies tapi minah seluar ketat kat belakang tu.

senyuman aku tak mampu mengalahkan senyuman Lily yang lain macam.Seri Pengantin Baru kot.

Eeha,Nuha,Nawra pun ada skali-actually family Lily sambut Birthday Ayahanda tercinta in advance kat restoran ni..Kebetulan plak so memang terus lepak skali la lepas tu.Happy Birthday Pakcik!moga panjang umur dan di murahkan rezeki..:)


Auntie Anies & Nuha

Auntie Ziana & Nawra

Uncle Axim wif EEha & Nuha

Princess Eeha

Small Little Cute Nawra:)

Uncle Z.Nikli wif His Future wife,Eeha

Lily & Nurman-Newly Wed

Jus mangga yang sedap pekat dan likat-seminggu penantian akhirnya berbaloi..hehe..tapi macam tawaq la sikit ayaq ni semalam..ni baru betul manis manis buah..haha

Sizzling Salmon-Axim yang Punya..

Chicken Morocco Rice-Anies yang punya

Chicken Grill-nikli

French Fries-di baham bersama..

Mix Grill Combo..-di baham bersama..


tapi yang tang udang aku habiskan sumer (anies sempat seekor jer..hehe)


Lapor tak terkata kami semua masa nih..tu yang khusyukk.


'isshhhh awat lak ayam aku liat nih....'ishhhh

always in One Car(termasuk yang amik gambar..:)

sembang bahan sumer kena la senang cakap..haha..seronok la kalau hang out ngan korang ni sumer..mmmuuuaaaahhhkkkkss!!!


Tercapai hajat nak minum ayaq jus mangga sebenar...nyammmm nyamm...Thanks to korang sumer sebab sudi meluangkan masa untuk kita semua bertemu lagi..



masa amik gambaq ni hujan sedang turun..


dan terus lebat..
kami terpaksa berteduh di satu pondok usang..



Tetapi masih sempat memberika pose istimewa kepada semua peminat kami di luar sana..haha..Lepas hujan dah reda sikit baru kitorang bersurai..aku hantar anies balik umah member,Nikli balik Penang,Lily,Nurman dan Kak Non balik umah masing masing dan aku balik ke kemaman bersama Kak Tie kesayangan..lama tak jumpa Family..windu sama mak dan Abah..:)

*bersiaran dari Starbuck Mesra Mall kemasek..Ingat kampung aku takder starbuck ker..hehe..canggih manggih ok kampung aku skarang..haha

32 comments:

Lily.Lulu said...

wihuuuuuuuuuuuuuu!!!!
thanks a lot korang

semalam memang best la
gelak gelak gelak tak hengat

gelak sana gelak sini
orang sini kena orang sana kena

kwang kwang kwang ~
so happy !!!

dapat jugak air mangga
mmg pekat likat
kawwwwwwwww punya !!

take care everyone !!
;)

Mrs.Sheikh said...

kawasan mana ni? dekat masjid ke??? info please?? :)

ddyana said...

saye tau stabak tu kt mana (sambil angkat tangan laju)hehehe..penah pegi...

a.b geldofg said...

best!

CaTwOmEnS said...

geng2 axim ni makan sedap2 jer.. Badan maintain.. Best la mcm tu.. Apa rahsia ek? :P

Ziana said...

wuhuuuuu!!!
smalam mmg best!!!

masing2 kene bahan x sudey!!
muahahahaha...
gelak x hengat!!
topic 'kuat tedoq' paling best!!
dia tukang cite.. dia balik kene bahan!!! hahahaha..
sebaik x tecekik ayam jek!
:P

erkss..
yg anies bawak balik kotak tidu lg lawak!!! sabaq jek laa minah nih..
hehehehe..

thanks ols!!
insyaAllah ketemu lg soon!!
b4 memasing balik ke pangkal jalan.. hahahaha

wah wah..
kg axim canggih wooo!!!
ade stabak!!
:P

Ziana said...

Husna ::

haah dkt masjid :)
belah kiri..
jom??
bile mo tron kl?
:)

Izan said...

axim oi... blog hang ni penuh ngan makanan la. tak boleh tgk lama2. terliuq... =)

Wahidah said...

mlm td mcm plan nk pi sini taw..tp tk jd sbb pk malas nk cr parking..kalo tk leh jumpa axim and the geng kan..isk3...

oh axim org ganu rupanyaa yea...

A.R.A.S.H. 910 said...

i already went there (Mesra Mall), masa i went to Cherating..kami merayap sampai ke sana..huhu

then i also enjoyed the starbucks there..huhu..cayalah!

:: p R i n c E s S _ N :: said...

ermm..teruja tgk food ctu....

Miss Nazla said...

ha jeles nye tgk lepak2.

lama dah tak lepak2 with my besties

Tny said...

Owh... tidaakk!!!
Pepagi jenguk ke sini.. terus rasa lapar.. grrppp!!!

Owh.. sibbaik penah try kt tempat ni.. idaklah kepunan sgt..phieew!!

mummysyafie said...

bila la akak leh jumpa pengantin baru ni yer??

adoiii...

CAHAYA said...

kat mane la HR Kampung baru ni eh? Dekat ngan kapal ke x?

Catz said...

wah axim..
tiap2 minggu ke KL ke.
nice food..good company..so always happy ya..
salmon ko tuh nampak sgt sedaplah axim..

@xiM said...

Lily,

thank you kat korang jugak!!

akhirnya penantian nak minum ayaq mangga pekat likat sedap memikat berbaloi akhirnya..hehe

take care adeq!!

jumpa lagik nanti..

:)

@xiM said...

Mrs Sheikh,

haah,dekat masjid..rujuk jawapan dari Ziana please..

:)

@xiM said...

Ddyana,

ohohoho lupa lak owang itu sudah sampai ke area itu..haha

@xiM said...

Ab. Geldofg,

yeeeee sangat lah best..

:)

@xiM said...

Cat womens,

rahsianya makan makan dan makan lagik..hikhik..

@xiM said...

Ziana,

kampung i memang canggih okeh..ada stabax ada secret recipe ada pizza hut skarang burger king pun dah bukak..canggih tak canggih sangat la..haha

memang best masing masing kena bahan kkan..yang aniesm duk bawwak kotak tisu balik tu yang paling tak boleh blah ok..haha'

ada umur kita jumpa lagi k..

TC..

@xiM said...

iZAN,

jangan la camtu kak..memang saja buh gambaq makanan nak kasi pembaca sumer terliuq and keep coming back for more..haha

@xiM said...

Wahidah,

len kali kalau dah pasang niat teruskan jer k..hehe

haah,saya orang ganu..

:)

@xiM said...

ARASH 910,

owhh da sampai mesra mall..len kali singgah la umah eden kat Pantai Kemasek ajor..haha

@xiM said...

Princess N,

You should try..best dan murah!!

@xiM said...

Miss Nazla,

nanti ajak lah your besties hang out k..

:)

@xiM said...

Tny,

tny pernah mai tempat ni yek..this is my first time trial..haha

@xiM said...

Mummy syafie,

set appointment ngan diorang k..hehe

@xiM said...

CAHAYA,

tak tau nak cakap kat mana tapi dekat ngan Masjid Kampung Baru..

@xiM said...

CATZ,

kebetulan nak balik kampung so jumpa la ngan depa yang dah ada kat KL..

yerrr salmon tu sedap..

:)

Faisal Admar said...

nak rib eye!!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails