Followers

Saturday, January 10, 2009

Hepi Besday Enchek Salman!!!!



Hepi besday to my Very Best Friend In Penang

Enchek Salman-teman untuk waktu Lunch hour kat Opis..

ni 2 tahun lepas masa mula mula dalam Induksi Program untuk Syarikat kami..



mati lah kau kalau tunang ko baca Blog ni..haha

2 tahun lalu..masa mula mula masuk kerja..saat perkenalan bermula..tak sangka kami kena campak ke Penang bersama sama..

:)


me,Lanny and Enchek Salman @ Padang Kota

ni masa sambut besday aku ngan Lanny bulan Puasa arituh..
semoga Panjang umur murah Rezeki untuk Hang..Ameenn..

*aku nak tulih panjang lagi nih tapi masa tak sempat..nanti aku nak edit balik entri ni..Hepi besday my Fren!!semoga persahabatan kita akan kekal berpanjangan...Chiow..

19 comments:

Ziana said...

Hepi Besday Incik Salman...

Moga pjg Umuq n murah rejeki...
:)

:: p R i n c E s S _ N :: said...

hepy bday mr salman khan....

lalalalala....

CAHAYA said...

Hepi Besday Enchek Salman. Nama ala bollywood. rupa pun nak sama dah. Huhu.

arsaili said...

salam..happy birthday untuk ur fren

meen said...

happy bday utk en.salman.

happy weekend utk axim

LannY said...

eppy Belated to Lujat...he he..btw nice old pics in there..he he

^aNgRiAni^ said...

hepi belated bestday to kawan Axim
- En. Salman

waa...meriah dengan gambar2 bestday boy :D

Wahidah said...

Happy bufday encik salman..

axim specky rupanyaa..
skrang pkai lens la eik???

bluecrystaldude said...

Gambar2 yang menarik. Macam reunion pun ada.. hehe.. Happy bupday Encik Salman..

cinderellaGONEwild said...

cik axim, cik anis rasalah cik axim pi la buat spekmata 1,.. i think i miss d'old u...

(tiba2 lagu its all coming back to me berkumandang)

huhu.. look good to u lah... pi buat..

Lily.Lulu said...

selamat hari lanjut usia buat encik salman ..

semoga persabahatan kalian berdua akan berkekalan hingga ke akhir hayat ..

Insya-Allah
:)

CaBaiKeRinG said...

ello encik..

bila mau bayaq tag???

cabaikering

WanHidayat said...

Salam bro...Happy birthday to your friend....Xim kat Krabi lagik ke???...How's Krabi...beautiful???....

Hehehehe.....

pearlEJ said...

Happy birthday encek salman..

[yAN!e][pUTraJAya] said...

happy besday incek salman khan..
eh...salah lak..tu pelakon pilem hindustan...

HAPPY BIRTHDAY INCEK SALMAN...

(^_^)

♥Yanie Putrajaya♥


*********************************

mummysyafie said...

happy birthday en salman.

Faisal Admar said...

happy birthday che salmon! eh salman! semoga panjang umur dan murah rezeki!

ita.itu said...

jatuh cinta akak ngk ko pakai kot..kah.kah.kah

Beruang Madu said...

Kawan adalah tempat menangis dan tempat ketawa... kenapa menangis dulu yer.. sebab lumrah manusia biasa nanti akan mengurangkan masa dengan kawan bila happy ngan pasangan dan kembali kepada kawan bila sedih.. tapi Abg Bear tahu Azim tak macam tu... tahniah Salman dapat kawan macam Azim... Happy Besday dari Abg Bear

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails