Followers

Saturday, January 24, 2009

When The TRUTH Revealed..

Malam tadi dari Penang aku ke Kuala Lumpur dengan Anies..ada perjumpaan tergempar dengan Geng YKWYA yang lain..FYI,this is da first time Anies going to meet the other members of YKWYA's..Lepas habis kerja semalam dalm pukul 7.30 pm kitirang bertolak..Sampai KL dalam lebih kurang pukul 11.30 malam.So here we goes with all of the program tentatives:

*****************************************


PART I

First meeting point kat Restoran Chop n Steak Kampung Bharu

Baru kali pertama menjejakkan kaki ke Restoran Chop n Steak di Kampung Bharu ni..Ramai rupanya,maklumlah malam minggu..

macam biasa,perjumpaan kali ni di sertai oleh:Ziana,Nikli,EA,Lily, dan Anies.aku pun turut serta(tukang amik gambor..hehe)

First time Anies bertemu mata dengan Lily..sebelum ni melalui Telefon ajor..:)

Nikli yang baru tiba dari JB,Kak Non macam biasa akan menyeringai manja...ngeeee...

AXIMUD dan Cinderella..

EA & LilyLulu

Axim & Nikli

Dah sampai pun midnight kan sampai ada orang tu duk pening kepala sebab tak makan makan dari petang..ish ish ish..kesian..nasib baik ada Uphamol untuk meredakan Pening kan..Tapi mula mula jer pening bila dah start sembang pening ke mana apa ke mana sumer duk rancak berborak..dengan isu isu dan topik yang hangat tak sudah..haha..jadi bahan pun jadi bahan lah..nak wat camana sendiri cari pasal kan.,hehe

Terus mengorder sebab masing masing dah lapor..air Watermelon tetap jadi pilihan..Yang Carrot susu tu Anies punya.

aku n EA duk order Chicken Chop..Rasa sedap!!sos nya sedap..boleh layan laa...

Yang ni Chicken Cordon Bleu si Nikli yang punya..kalau dah nama Cordon Bleu konpem ada Cheese kat tengah tengah..mintak simpang la kalau ada Cheese cheese nih..memang la aku tak makan..yang ni sos nya pun sedap..

Anies ngan Lily order Fish n Chip ni-bagi aku kurang sikit..ikan yang di hidang ni macam ikan Sungai jer..perasaan aku jer kot tapi memang rasa sebegitu bila masuk dalam mulut..

yang ni Kak Non punya..menu yang paling last sampai..nasib baik perut Ziana tak masuk angin lagi..Roti ni aku rasa kurang sikit..jauh beza la ngan Roti di Riverview..hehe

Sambil makan sambil sembang sambil gosip sambil membincangkan hal ehwal semasa...masalah dunia nih..haha..sungguh seronok dapat melepak lepak lagi sebegini..The more the merrier right?

Anies yang sengal..baguih la hang boleh get long well with the others..

sudahnya aku makan tak habis sebab anies tukar Chicken Chop aku ngan Fish n Chip nyer..ish ish ish..takpa aku sanggup berkorban untuk perut dia..haha

maaf naaa visual kurang memuaskan..

kapal kat belakang tuh bukan hiasan semata..kat dalam tu ada tempat Cashier lah..aku ingat saja saja jer diorang buh nak kasi lawa..haha

THE BOYS

THE GIRLS

Dalam pukul 2.30 pagi baru kitorang gerak..tu pun sebab Restoran tu da nak tutup..kalau tak mau kitorang lepak lama lagi..Then terus la kitorang plan untuk agenda seterusnya...where?Next!!

PART II

Port seterusnya bertempat Di PEITA nasi Kandar KLCC..

Kali ni minum minum ajer..sebab perut dah kenyang..

everybody seem so tired but just cant wait for a sweet revenged..



PART III

Port terakhir-McD yang dekat ngan Pudu Raya..ada perhitungan terakhir yang perlu di selesaikan..

aku rasa macam nak lempang orang jer masa ni..nasib ada kawan kawan yang steady duk menenangkan aku..kalau depa takda tak taw la apa yang jadik..maaf sebab lose Control dan agak hilang sabar masa ni..

Kebenaran terserlah dan menghapuskan yang batil..Backstabber LOOSER manipulative b**ch should be dumped to HELL.I'm glad everything's over,and Thank you so much to all of you!!(You Know Who You Are)

Yeah,everything's over and for me,this is just a beginning..a beginning for everything..

THANKS AGAIN TO ALL OF YOU..Really appreciate dat..sincere from deep inside of my Heart.

******************************
HAPPY CHINESE NEW YEAR
&
HAVE A GOOD WEEKEND EVERYBODY!!

32 comments:

Ziana said...

tuh apesal muka ade price tag tuh??
hehehehehe..
sempat lg ek u n anies memain...
:P

nk kene korg nih!!
:P

tp utk menenangkan..
so dimaafkan!!
:)

Faisal Admar said...

hmm pic je ke? 1st tu makan di VS ke?

[yAN!e][pUTraJAya] said...

bukan blog AXIM kalau tanpa n3 makan2..

ehhehe happy holiday axim...

(^_^)

♥Yanie Putrajaya♥
*********************************

LeannY said...

Part111 tu muka baru nak start marah kah?

A.R.A.S.H. 910 said...

the more the merrier..i like!

RIZAL said...

huaa, mkn kt chop n steak kpg baru!

Wahidah said...

wah btol tu rizal..mkn kt chopsteak kapal kt kg br..oh tk ajak eik..:P

brp price tu eik? jual ker?? :p

budleee said...

hee be cool dude

:: p R i n c E s S _ N :: said...

chop & steak..N pggil tu KAPAL...da lame x g y kt kg baru...since da der cawangn kt serdang...

Lily.Lulu said...

apsal muka ku itew begitu ??
aiyoo .. buruk laa ..
buang buang ..
wakakakaka !!!
:P

anies ..
nice meeting u
walaupun u kadang2 selenga ..
tapi sangat enjoyyyy !
hihihih

teringat bila axim berang masa ari tuh

takottttttttt !!!!
grrrr ~

Heartless Devilish said...

sakan korang makan ek..
perghh... sedap..
tp aku tgh diet..takat tgk je lar..

sabar ek axim..
dunia mmg camnie..
kekadang ada orang wat kiter marah..
kekadang ada orang wat kiter happy..

smoga sumernye sudah diselesaikan...

happy holidays...

pearlEJ said...

uihhh marah betui nooo.... tapi tak pa, org yg buat salah mmg patut kena marah.. hehe..

CAHAYA said...

baru je makan kat Kapal, kg Baru semalam. Hehe. Makan spaghetti. Tak leh lawan William punya Seafood Carbonara. Hehe.

-FAME- said...

wussup bud..hahaha..hem cayala bro..dtg kl tak bgtau gua..nie berape kali dh ako tersisir..anis pon..hahha..bro dah lega hati skang kan..ape lagi kita ronggeng la..cari amoi baru..hahaha

Ziana said...

eh..
dah ade coret coretan?
sempat lg tuh edit mase dok lepak2 balik kg ek?
:)

yeah!!
lets start a new life..
:)


**xleh nk igt adegan2 tuh sume..tegelak sakan!! :)

azizi said...

salam,

oh mine axim,
smile. buruk bebenor tgk marah.
tp ada price tag..
heh..heh..heh
hold your grip!

cheers.

syukur said...

Mana pergi keluarga YKWYA yang lain tu ? Dah jarang nampak muka dah..busy ker depa ?

bozzobattousai said...

backstabber elok di stab balik belakangnyer...pastu bom...

Mrs.Sheikh said...

ehhh axim ..ko jgn la buat muka marah..tak ensem aaa....
tak cutee...

Luth Textile said...

bila kita nak gath dua lak?
huhu

^aNgRiAni^ said...

waaaaa...sedapnyaaa & meriah

ita.itu said...

bwk2 bersabo dik..x sume kawan leh pakai skrg ni kan..biasa la tu..lupakan yg lain..hehe

A.R.A.S.H. 910 said...

jln2 cari makan..huhu i like!

eZa said...

fuihyohhh! marah smpai kuar price tag kt pipi. hehehe :P

cinderellaGONEwild said...

lily,.. selenga tu apa ?

well axim.. bak kata bak.. caik amoi baru,..meh nak tolong cari kat ampa dua.. pastu cari la kat anis sorang.. eheh...

besh la jumpa family... suma besh,, tapi nikli mmg nak kena la dia..

bob! tak plan sangat pun,.. rushing2 je... next month kita hang out,, tunggu...

mummysyafie said...

yang tanda harga lekat kat pipi tu naper lak axim?

Sastri said...

waaa... nak cuba la nanti restoren chop n steak tu... nampak sedap la chicken chop tu...

MiSZuE said...

lapaaaaa..
adussss

:(

Rush Murad said...

if permissable... nak jugak ikut tengok adegan last sekali tuuu... nak jadi pemerhati dari jauh... apalah butir bicaranya ekkkk...???

-FAME- said...

ah anis ako tggu ko nye hang out na..kalu stakat kol dah kul 12 mlm ke kul 2 ke mmg liat ah ako..hahaha..hem axim ako ade amoi baik punya..hem maksud ako awek nak kenal kat ko..hahaha..

Beruang Madu said...

Hmmm.... akhirnya selesai jugak yg selama ini terbuku di hati... harap2 hal hal macam ni takkan terulang lagi

Bard Badleshah said...

chill bro.
u have ur family and friends around u.
cheers!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails