Followers

Saturday, January 31, 2009

Tayar yang Di TampaL

Something's not right with my TAP.Tayar belakang belah kiri macam pancit,tapi bila isi angin ok plak..mesti ada bocor kat mana mana ni..tanak buat kesimpulan sendiri baik aku pi kedai tayar.Rujuk lah pada yang pakar.

Kedai tayar berhadapan dengan MegaMall Penang Seberang Prai..masa mai kedai ni baru bukak..dalam pukul 11 pagi,Pelanggan pertama lah kiranya aku nih..hehe

Mintak tolong Cina ni Cek tayar belakang kot-kot ada sebarang anomali pada tayar aku.

Dia Cabut tayar tu,

Cek punya Cek maka jumpa lah penyebab utama kenapa tayar aku angin cepat sangat kurang

haaa paku ni terbenam kat dalam tayar,patut la tak sampai seminggu tayar macam nak pancit..nasib kesan awal..kalau tak mau nak kena tukar tayar plak nanti..lagi mahal wooo...tak sanggup eden eh.

Just suruh dia tampal jer lah..baru 5 hengget..daripada nak kena beli tayar baru beratus habis kan.

dia pasang balik tayar tu ke tempat asal,



Dan sekarang boleh lah aku bergerak tanpa rasa risau lagi pasal tayar yang sebijik ituh..

Weekend ni nak watper yek?

Buhsan dowh..

..

.

11 comments:

Faisal Admar said...

cis... kata nak gath. mcm mana ni?

axim said...

Faisal Admar,

tak berapa sihat la minggu nih..huhu

Faisal Admar said...

isk2. terkejut chelsea no3 kot? ops.

axim said...

Faisal Admar,

speaking of which,memang aku frust!!

Lily.Lulu said...

mak aiii .... besarnya paku
sib baik la dapat dikesan awal
kalau x parah duit nak kena keluar beli tayar baru

weekend dok umah aje la
tido lagi syiok tau !!

:P

axim said...

Lily,

memang pun..nasib baik dapat kesan awal kalau tak alamat rabak la poket nak ganti tayar baru..

weekend duk umah layan DVD pun best tau..

:)

Catz said...

tayar kalau kena cucuk apa2...boleh tampal ek?..knp if tayar saya kena cam tuh,..sure kena ganti baru sebb org kedai tayar akan ckp...ni kena kat tepi.bahaya..or dia kan ckp..ni kena kat tengah,,kat bunga...bahaya..last2 aku terpedaya ganti tayart..iskkkkk

A.R.A.S.H. 910 said...

balik kg ker?

Ziana said...

baru nk buat?
bkn dah lama ke paku tuh dok dlm taya?

sebaik x kuar byk modal... nk tkr taya
:)

Beruang Madu said...

Eh sama kes lah... nak kena gi kedai tayar jugak nih.. kasi tampal.. hmmm tapi mungkin tanak jadi pelanggan pertama lah....

Anonymous said...

It is also possible Abercrombie and Fitch today to create your Abercrombie own custom polo shirts Abercrombie Sale wherein you can have your Cheap Abercrombie own logo embroidered Abercrombie outlet on the front of the shirt. abercrombie Jeans These custom polos are ideal for companies that are hosting an event of some kind. Abercrombie Pants They are also great to give away as promotional Abercrombie Tees items to company personnel for work well done. Clubs of all types take advantage of
Abercrombie Shorts custom polo shirts as do sports teams who wish to have all members Abercrombie Sweaters dressed the same when traveling together. Customized shirts are also great to use as staff clothing or uniforms for pubs, restaurants, hotels and a wide variety of other types of businesses.One of the most popular companies in business today that offers the custom polo shirts is LEADapparel. This online retailer offers custom embroidery services on orders of twelve or more shirts. The embroidery done is perfect and of the highest quality. Orders are processed quickly and shipped out within just a few days.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails