Followers

Friday, January 23, 2009

S.H.I.T!!

Korang pernah tak Jilat balik ludah Sendiri?

Aku tak Pernah!!

Sebab aku geli.

Jijik.

eh,tapi ada jugak spesies yang sedemikian rupa.

Ludah kahak sendiri yang bernanah berdarah di jilat balik.

Pathetic!!

44 comments:

gap_jb said...

Salam .... semacam jer bunyi!! Ada yang tak kena?

A.R.A.S.H. 910 said...

what is wrong beb?

axim said...

GAP_JB,

yang tak kena?haha..biasa biasa jer..i dont give a damn pun..cuma kesian ngan spesies sebegitu..jadi bahan ketawa sahaja..

:)

axim said...

A.R.A.S.H 910,

nothing's wrong buddy..
just dont want to think about others..

peace!!

:)

alhaqimi said...

hmm... adalah masalah kebersihan kot?!!.. haha..

yang penting, jangan jadi spesis loser mcm tuh.. geli2..=P

axim said...

Al-Haqimi,

masalah kebersihan??haha lawak hang nih..memang pengotor la kan kalau duk ludah pastu jilat balik..

yezzaa....yang baik jadikan tauladan yang buruk jjadikan sempadan!!

selamat hari jumaat ya..jangan ponteng semayang jumaat plak..hehe

:)

azizi said...

errr....
kalau tak ada ribut, masakkan pohon bergoyang ;-)
.... anyway hold your grip.
tak patut jilat ludah itu, lap aja pun cukup. ;-)

Afir said...

sape jilat ludah dia balik??huh???!!
cakap sape..brani dia jilat balik ek!!!!huhu..
nape la g ludah merata-rata,.kan dh kene jilat balik dah..

anyway, mmg wujud pn people like this, huhu, wujud jer di keliling ku

Ad Rifza said...

Eeee gelinyeee...jijik sungguh... Sapa laaa tu jilat balik..

Anonymous said...

wooo ...
kool ..
jom kita mamam eskrem
jilat pun jilat eskrem ajo
:D

hehe ~
oops !

Lily.Lulu said...

sorry tertekan anon pulak
huhuhu ..

pa ..
kalau nak ludah biar bertempat
tak elok ludah merata2

:)

Inah said...

hayyohh..pepagi jumaat dah tgk axim bengang2..

cool aje ok!!

cik ijau said...

jgn la memarah pepagi buta nie ;)
nt kena kencing berair tau ;)

stay cute (^_^)v

hanis said...

they r a loser
buuuuuuuuuuuuuuu
:p

axim said...

Azizi,

memang betul tuh..kalau takdak ribut mana pokok nak bergoyang kan..haha

depa tak main lap lap dah laa ni,jilat terus telan balik ajer...wohoooooo.....pity them..

axim said...

Afir,

diorang nak ludah sila lah ludah aku tak kisah...tapi jenis ludah bersepah pastu duk cari balik kat mana tempat diorang duk ludah merata dan jilat balik tu yang au tak suka..

anyway maki pun tak guna,Selamat hari jumaat!!

:)

axim said...

Ad Rifza,

see...i told you..menggelikan lah perihal jilat jilat balik nih...ishhhhh..

LannY said...

"ludah and jilat balik" in the really life maybe penah kot..hmmm..thinking...kalau ikut maksud peribahasa / pepatah tuh memang tak akan buat punya...sebab kita kalau nak ludah "something" kena fikir baik buruknya...yedak?

axim said...

Anon,

jilat eskem seribu kali lagi mulia dari jilat ludah sendirik..wakakaka..

errr..eskem McD kaaa eskem Magnolia tuh?

axim said...

Lily,

owhhhh Anon eskem tadi adeq kaaa..hehe..

kalau nak ludah pikir la dulu baik buruk..ni main ludah tak bertempat..ishhhh...

geli!

axim said...

Inah,

haha...nak kena Cool lagi ker??

peace!!

:)

axim said...

Cik Ijau,

erkkkk..kalau memarah pepagi buta nanti kencing berair??first time dengor perumpaan yang sebegini ghope..

elok la tuh...tanak la kalau kencing berpepejal ker..hahaha...

axim said...

Hanis,

yeahhh...INDEED!

BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!

:)

axim said...

Lanny,

tu la masalahnya kalau orang jenis pikir pendek...tak reti nak pikir panjang tu yang jadi lagu tuh...

takpa lah..nak wat lagu mana kan...

ketawakan kan aje lah..

:)

ab geldofg said...

truk tu bro

PUTUBAMBU said...

ish..ish...naper le axim marah2 lately ni...

zackzara said...

Eeeeuuuu... this entry make me wanna puke on Friday morning! Isk.. the part of kahak bernanah tu.. isk.. ada ke kahak bernanah? Konfem geli!!!!! Eeewwww

*SiRibenMerah said...

erkk.. cool bro.. relax..
*peace*

Sastri said...

secara literal, memang geli kan?

MiSZuE said...

hmmm..
awat ni aximmmm

cik wanie said...

alamak,
gelinyer,
adoilah ada jugak ker yg dah ludah jilat blk,
yg bernanah plak tue,
adoilah

pearlEJ said...

eyewwwwwwwww..... geli aihhhhh...

axim said...

Ab Geldofg,

memang parah....ha ha ha

axim said...

PUTUBAMBU,

bukan marah akak..cuma meluahkan ketidak puasan hati..nak orang tahu kita ni diam bukan bererti bodoh..

salam jumaat untuk akak

:)

axim said...

Zackzara,

apa plak takder kahak berdarah dan bernanah..part yang best bila ada pulak org yang tolong pi kutip ludah bernanah tu suruh tuan dia JILAT BALIK..

ewwwwwwwwww!!!!

axim said...

Si Riben Merah,

yeahhhh...i'm COOL..

always COOL..

hehe..

camat jumaat!!

:)

axim said...

Sastri,

yeaaapp..secara literal nya memang amat menggelikan....ishhh..

axim said...

MisZue,

takdak apa apa aihhhh...ok jah..

hehe

axim said...

Cik Wanie,

mau tak ada nya..bersepah umat sebegitu di muka bumi nih...aih..

farhanaabubakar said...

ish...
memng bermacam spesies yg dok kat muka bumi ni..
alangkah ruginya mereka2 yg terolong dlm spesies jilat ludah sendiri tu.....

Wahidah said...

hurm..wow semacam jerk..

but tk elok meludah merata2 ni..

btw..kalo dh ludah tk yah nak jilat blk..no good what..pathetic..:)

Ziana said...

jgn meludah..
koto ar!
:)

Heartless Devilish said...

wahh.. tak penah lg tgk axim marah cenggini...

aper kes nie?
bykkan bersabar ek...
biar orang wat kiter...
jgn kiter wat camner orang tuh wat...

kang sama level plak..
kuikuikui~

Beruang Madu said...

Ini jenis manusia yg muka tembok dan selamba... ko tampar dia beribu kali pun perangai dia tak pernah berubah....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails