Followers

Friday, January 23, 2009

Semalam Dan Hari Ini

Semalam aku curi masa pi Tengok Wayang kat Sunway Carnival mall..aku teringin benor nak tengok cerita yang baru keluar pawagam-panas-panas lagi-Citer Underworld 3:The Rise Of Lycan.
A Very Quick Synopsis:

“In the Dark Ages, a young Lycan named Lucian (Sheen) emerges as a powerful leader who rallies the werewolves to rise up against Viktor (Nighy), the cruel vampire king who has enslaved them. Lucian is joined by his secret lover, Sonja (Mitra), in his battle against the Death Dealer army and his struggle for Lycan freedom.”

nak kata best sangat pun tak jugak..tapi aku lebih prefer Under Worl yang first dan Second dulu..Mungkin sebab jalan cerita untuk Underworld 3 ni terlalu simple and predictable..Well,kalau tak puas hati dengan ulasan aku ni sila kunjungi mana-mana pawagam berdekatan dan Tonton sendiri..

3 Bintang dari 5.

********************************

Pagi ni ada Monthly Gathering Station..Perhimpunan bulanan warga kerja dengan pihak pengurusan..ada pelbagai tentatif program di sediakan.Ucapan GM hinggalah ucapan eksekutif yang lain.Tapi yang best ada hadiah untuk audit 5S bulan November 2008 yang lalu..hehe
Best sebab bilik aku dapat kategori Cemerlang

Dan ni kawasan bawah seliaan..mencapai piawai MPC kira dah bagus tu..


Dapat la Voucher TESCO membeli belah 50 Hengget..Banyak tuh..macam macam barang boleh beli..mood shopping takdak so simpan la dulu yek Voucher ni..Jangan Expired sudah..Kang ada yang menangis tak berlagu..


*****************************

Oh ya..Chinese New Year just around da Corner..patut la Mr.L duk sibuk mintak tolong aku distribute Limau Mandarin ni untuk sumer staff aku..Dia suh kasi 5 bijik untuk setiap staff..staff in my section ada la 10 orang..


mender free amik je lah kan..Rezeki tuhan bagi..

Dah jumaat rupanya hari ni..tak sabar nak balik kampung la pulak..Cuti lama nanti woo next week,sampai hari selasa..Ingat nak sambung cuti tapi takleh sebab nak kena Cover Boss-dia duk sibuk ngan Chinese New Year la nanti..seminggu terus cuti..Takpaa..takpaaa..ada ubi ada batas..nanti Aidilfitri aku balas..hehe

**********************************

Tu jer dulu citer untuk hari ni.

Bye.

22 comments:

Inah said...

mencik mencik..kite x de cuti pon :(

nak limau boleh kah encik azim?

hantar ke sini yea satu kotak :P

CAHAYA said...

teringat citer underworld part 1. Cahaya tidur berdengkur2 dlm wayang. Masa time belajar. Baru abis final exam. Huhu.

+ mika + said...

hi axim..mika is back in action!

BurungBelatuk said...

bro,macamane ko dapat baucer free tuh...

KAKTINY said...

bestnyer dpt voucher free.. tak per takper.. tak jeles.. kaktiny pun dpt voucher RM50 dari JJusco.. hehehhe..

limau?.. pun tak jeles.. umah kaktiny pun penuh gak.. cik abang pun dpt byk.. kaktiny pun dpt banyak..

dan lagi... saje nak bagi tahu.. esok kaktiny BALIK PENANG... nak pekena mee udang sg. dua... hahahha.. then.. nak pegi balik pulau gaks.. pastu nak pegi layanz 'serebat' kat depan balai polis tuh.. dekat area chowrasta tuh.. hahahhahaaaaa....

tak sabar tunggu esok.. hihii..
tu saja nak komen.. (buleh?.. hahahahha)

alhaqimi said...

haha...amboi...pekerja cemerlang nampaknya encik axim neh!! bagus2...

banyak limau tuh...aduyai...sedapnya..

happy holiday bro.. bawak keta tu elok2...

Ad Rifza said...

Selamat bercuti lah yea...Esok Ad keje..huhu..

Wahidah said...

wah cuti pjg..jelesnyaaa...

limau mandarin ni one of my fav taw..hehehe...nak sket bole???

selamat bercuti........

gap_jb said...

Rise of the Lycan ....ONLY 2 stars. Hmmm .... setakat bole layan jer kot. Byk yg kena cut .... By the way hppy holiday!

MsRahah said...

happy friday to u too!

and happy holiday!

have a great journey ahead!

Lily.Lulu said...

bestnyaaaaaaaa ..
dapat limau
dapat voucher
macam macam ada

:D

CaBaiKeRinG said...

axim..

hang keja kat mana?

ada keja kosong tolong mai sound kat belog aku sat...

bab voucher tesco tu... kalau malaih nak pi beli... tolong pass kat aku! huhuhu

cabaikering...

Mulan said...

manis tak???
ramai amoi2 cakap tahun ni Lokam size L masam??
fengshui??

ab geldofg said...

salam bro

farhanaabubakar said...

wah..
siap dpt kategori bilik cemerlang...
tahniah la =)

Anonymous said...

amboi banyak nyer limau...mcm ko pon same berayer ek..he3

Ziana said...

thanks 4 d'limau!!!
hehehehe..
:)

pencuci perot pagi nih
:)

Faisal Admar said...

sedap tengok limau tapi aku batuk tak leh makan! :(

:: p R i n c E s S _ N :: said...

hurmm...3 dari 5 bintang..ni y beblah bg nk g ni...

Heartless Devilish said...

weh..dpt voucher tesco tuh..
kalo taknak pakai..meh meh..kasik aku..
tesco ada depan umah je nie..
tp tesco ampang lar..
hiks...

underworld tuh rasa cam nak gi tgk..
tp aku nie sker tido dlm panggung la..
so..cancel..
tgu dvd...

cemerlang!! dasat...congrates...

pearlEJ said...

ohh lepas pi kl terus balik kampung la nihh?

yOnnA said...

i always adore ykwya's family!!
korang punya frendship mmg best! :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails