Followers

Friday, January 16, 2009

Last Nigh After Midnight..

Lama rasanya tak berenang-renang kat kolam renang so semalam lepas maghrib aku duk melilau pi Kolam renang awam Seberang Jaya..Nak swimming sat noo..


ingatkan time malam swimming tak la ramai sangat orang skali rami sungguh..dengan ada kelas renang untuk kanak kanak lagi..tapi kolam ni luas dan besar so takder hal lah kalau aku nak mencelah celah skali..Bayar maa..(walaupun rm3 ajor..haha)

yang paling dalam kat sini 1.8 meter..memag tenggelam habis la aku yang tak berapa nak tinggi ni..

Lepas dah cicah cicah kaki dan kepala lebih lebih kurang dalam pukul 9.40 aku bergerak balik..

Actually aku mai ngan Lanny..dia la duk ajak aku mai swimming..aku yang memang kebosanan malam malam setuju jer..at least ada aktiviti kan..Lepas da habis swimming ni Lanny ajak dinner tapi aku tak rasa nak makan..

Pastu dalam pukul 2 pagi aku terjaga kelaparan..haha..nasib baik kat dapur ada megi..boleh jugak masak mender instant ni..(Amaran:megi tak elok untuk kesihatan maka jangan lah amalkan..sekali sekala tak pa..:)

Jemput makan megi telur campur Carrot ni naa..terlebih air kuah tawaq sudahnya aku makan separuh jer then separuh lagi kasi buang..huhu

Korang nampak tak gambar apa kat atas ni??ya betul!!tu lah gambor bawang yang dah mengeluarkan daunnya..Bukti nak tunjuk dah lama aku tak masuk dapur memasak..dalam sebulan lebih dah aku tak memasak hasilnya bawang ni pun dah beranak pinak plak kat dapur..

Agak agak kalau aku jual daun bawang ni ada orang nak beli tak??haha..Hujung minggu ni nak kena start memask balik lah..Rindu nak makan air tangan sendiri..(Boleh kaa cam tuh..)..Jimat pun jimat kan..

*Tengah pikir nak masak apa Weekend nih..korang ada cadangan yang bernas tak?

8 comments:

cik wanie said...

alahai mkn megi jer ker?
hurm,
siann,
tapi lumrah lah kan dok membujang,
hehehehehehhe...
cadangan tuk weekend?
masaklah mknan yg anda sukai,
tapi jgn membazir,
x baik...

(pssssttttt,bila nak jumpa nie,padahal bukannya jauh pun alor star ngn penang tue)

[yAN!e][pUTraJAya] said...

yanie tak pandai berenang

=[

uish
sedap nyer maggie...
yanie kalau kat opis
kebizian..tak sempat nak kuar
makan maggie jer

hehhehe

(^_^)

♥Yanie Putrajaya♥
*********************************

CaBaiKeRinG said...

nasib beik tak neik pokok cabai....

cabaikering...

Faisal Admar said...

Hmm masak Ikan 3 rasa ok tak? :) Macam mana gathering ni Axim?

Ziana said...

hahahahahaha...
nmpk sgt dapo dh lama x berasap ek
:P

sebaik bawag putih tuh x berakar bepokok bagai... hehehehe

slamat masak2!
:)

Lily.Lulu said...

rindu nak swim ......
lama x swim ...

Catz said...

gigih ko axim..
pukul 2 pagi masak megi pun sempat pegang kamera..kehekehkehkeh...
mak oi...ko buat ladang bawang dlm rumah kewww...good idea time gawat2 nihh...ekekekke

Beruang Madu said...

Hmmmm... renang yer...lama rasanya tak berenang kat KL nih... dulu selalu gak... bila lah nak start balik nih...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails