Followers

Friday, July 17, 2009

Swimming Lagik!! : PART 1

Aku malas nak bercerita,just biar gambar jer menceritakan kisah yang berlaku minggu lepas sewaktu swimming di Tiara Beach Resort..Layankan ajer lah yek..


12 JULAI 2009

2

Bab bab posing serah kat depa!!

3

adeq dan Ika..my nieces

4

depan kereta sapa ntah ni..haha

5

acara sukaneka..

6

termenung makan eskem..

7

kayuh jangan tak kayuh!!

8

rilek jer minah badan kecik ni meluncur..

9

makcik yang berhempas pulas..

10

Along..anak sedaraku yang paling sulung

11

3 beradik

12

Pok Ri dan si Nuyul Tebombom

13

kak Ina,Kak Tie dan abang Zali khusyuk..

14

me wif them

15

hari ahad..what do you expect kan..

16

nuyul tak sabar sabar nak terjun tuh!!

17

ramai bangat orang nih!!

18

jom kita mandi..

19

wajah ceria dapat sentuh air yang sejuk..

20

jom kita mandi manda!!

(to be continued..)


3 comments:

Brian Kinney said...

Nasib kolam besar kan.
Tak le padat macam sardin sangat.
Kalau tak, mesti lagi tak best.
Hehe.

mummysyafie said...

kalau tak ramai orang tak syok lak kan. ramai orang baru happening

kucingorengemok said...

along tu ada iras chik azim dia skit la...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails