Followers

Monday, July 13, 2009

PD TRIP:SWIMMING @ TIARA BEACH RESORT

Salam semua..

Tadi pagi pi kerja kepala ting tong sebab tak cukup tidur..mau tak cukup tidur sampai penang pun pukul 3.30 pagi tadi..kemas barang sumer da pukul 4 lebih then baru tidur,pukul 7 da bangun siap siap nak pi kerja..Alhamdulillah usai sudah hari yang agak sleepy nih..apa-apa pun,yang pasti saya telah lalui hujung minggu yang amat menarik!!jom kita berenang di Tiara Beach Resort PD!!

11 JULAI 2009

Pagi lepas bekpes kitorang pakat pakat pi mandi di kolam renang Tiara Beach Resort nih..Kolam renangnya masya Allah luas..

1

swimming pool yang luas

2

ramai juga yang mandi manda

3

jom kita berenang!!

4

semua eksited ni nak terjun kolam..

5

nak mandi kat sini kaa?

6

bukan..kita pi tempat bebudak dulu..

7

Sotong Gergasi

8

my bro and my nieces

9

kak ina dan Nuyul

10

seronok main gelungsur!!

11

it's raining men..

12

cetek kan..kata tempat bebudak..

13

ika,mimi dan along meluncur..

14

kak tie dan anak-anak..

15

adeq tak mau naik!!

16

shuk dan ika

17

amboihh seronok hang..

18

abang dan kakak iparku..

19

nuyul tebombom..

20

meh berehat pulak..

21

i love them so much!!

22

nice!!

23

kak tie menembak

24

pistol air jer..haha

25

enjoyyyy..

26

aku mana??tukang amik gambar ler..

27

beralih ke kolam yang lebih besar

28

kat sini baru best sikit..

29

nuyul dan mak long nya..

30

wowww...gagahnya..

31

yeahhh..we're so happy!!

32

ika yang dilambung-lambung

33

me and them

34

sakit badan woo kena ayaq terjun tuh..

35

nuyul menangis bila aku pegang..huhu

36

ajim & bro zali

37

abe shuk

38

setelah puas berendam..

39

best la kan mandi ramai ramai macam ni..

40

kat buluh pun jadik yer korang..

41

ada berani kaa main gelungsur spiral tuh

42

bila tengahari..

43

i like this pic so much!

44

dah jom kita balik bilik..

45

and the journey continued..

itu jer lah gambar yang sempat dikongsikan dengan korang sumer..dan sekarang aku nak bersiap-siap tidur..aku kira penat masih belum hilang..selamat malam semua!!

Nite nite!!

12 comments:

Ziana said...

pic nuyul tebommmmbommm ngan kakti tuh geram sungguh!!!
:)

besa gak pool dia..
ala2 mini sunway lagoon
:)

dah dah pi tedoq!!
slamat rehat!

Leez said...

besh nya...happy family....
teruja plak tgk tiara beach resort ni.

Brian Kinney said...

Bestnye. Gelungsur spiral tu best tak?

Nuyul sangat cute. Macam nak cubit je pipi dia!

miamor said...

hehe..aku n sam dok kat bwh air terjun tu (ala2 mcm kene urut dok bwh air tu)hehe..pastu kitrg swimming kat pool tu sampai ptg.best giler =)

CATZ said...

wow..bestnyaaaa main air.....bedebosh...bedeboshhhhh gitewww...bessss

Shah said...

Syok giler... Tetiber teringin nak berendam kolam gak la...

mummysyafie said...

pool kat tiara ni mmg pemes erkk. cantik lak tu

Wahidah said...

ala tomey nya nuyul...meh kat cik ida meh...hehehe...:P

kt pd tu mmg pool die siap ade permainan bebudak eik...

kucingorengemok said...

haha, adeq tak nak naikkkk, comel!! lepas berendam biasanya makan besar... kita tunggu! :)

xplorer said...

gambaq kat dlm bilik hotel takde ke?cantik tak bilik dia?brapa smalam?

eedany said...

meriahnya uols!

cutenyer nuyul tebombom tu. Geget kang baru tau

;p

Nem0 o0h Nem0 said...

waaa besarnya pool tu.. mesti puas bermandi mnda..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails