Followers

Friday, July 3, 2009

Breakfast @ Plaza Larkin

Kisah Minggu lepas..

Semasa berada di Johor Bahru,sebelum kitorang masuk Singapore kitorang pi Breakfast kat Plaza Larkin.Kali ni ada seorang penduduk tetap Johor yang akan join kitorang breakfast sekali..aku tak pernah jumpa dia sebelum ni.

1

Selera Johor @ Plaza Larkin

2

Dan ini lah dia orang yang aku baru jumpa buat kali pertama-Kak Zue..dia ni Reader yang aku kenal dari Lily,Ziana,Nikli dan yang sewaktu dengannya..Khabarnya Kak Jelly pun nak join jugak tapi dah takder rezeki la tu yer kak..ada umur kita jumpa nanti..

3

dah bergambar..jom kita pi makan pulak..

3A

Buat kali pertama juga aku mai makan kat Plaza Larkin ni..sebelum ni tak pernah sampai lagi..macam menarik juga pilihan makanan yang ada kat sini..tempat nya pun bersih la..tak la menjolok mata..(erkkk macam tak sesuai kan..belasah jer lah)

4

Pasukan Sarapan Pagi

5

Rojak johor..Sedap!!!

6

Kacang POOL..hat ni pun Lazat!!

7

makan kacang POOL ngan Roti ni

8

Laksa Johor Nikli yang punya

9

aku??Mee Bandung ni jer..

10

Bila daah order makanan mula la kami makan dan bersembang..mula mula kekok gak la nak sembang ngan Kak Zue..Bila dah start sembang baru rasa selesa..mana taknya sampai betis aku yang besor ni pun Kak Zue komen..haha..nak wat camana akak..kaki memang dah besor sejak azali..huhu

11

sessi sakat menyakat pun bermula kembali la bila dah jumpa ramai ramai nih..Aida(colleague nikli) pun ada sekali..the more the merrier..:)

12

Makan jangan tak makan..

13

mee bandung kat sini kurang kick..aku lagi suka Laksa Johor tu..tapi Kacang Pool kat sini memang sedap..rasa macam Coney Dog A&W laa..tapi sedap kalau cicah roti..Alhamdulillah la kan kita duk kat Malaysia yang penuh dengan kepelbagaian bangsa,kaum,agama dan yang paling penting MAKANAN yang pelbagai..hehe

14

Syukur..Kenyang sudah..

15

Da siap makan kami mengatur strategi..nak masuk Singapore kak Zue tak ikut sekali sebab dia ada hal lain..So kitorang nak bergerak masuk Singapore dulu pasni..tapi sebelum tu masing masing pakat pakat nak pi amik duit dulu..(Bank Simpanan Nasional-Bank komuniti anda..hehe)

16

Nice to meet you Kak Zue!!

17

bergambor lagik...

18

with Aida Hanim Daud

19

Bloggers and Friends

20

Jom kita masuk Singapore..

Nantikan Entri seterusnya k..

:)

9 comments:

KNizam said...

wahhhh dah ada plaza larkin eh. dulu masa aku kat jb takde lagi neh. hehe :)

[yAN!e][pUTraJAya] said...

bila nak turun Putrajaya jumpa bloggers kat sini lak?

(^_^)

cik ijau said...

nyum nyum ;)
bleh x pass makanan tu kt cni skit ;)
en. Axim, sila rajin membuat tag sya yerrr ;)

Ziana said...

u..
tuh rojak Spore (kalau x silap)
kan kan?

tp rojak mmg sodap..
nak repeat rojak leh??
:)

kuchairies said...

Sampai hati ko wehh jim.. X gtau pun datang jb. Plaza Larkin tuh 5 mins jer dr umah aku.. (bukan flat buruk blakang tuh yer)

Hehehehe..

sitijamilahazmi said...

ohhhhhhhhhh kacang pool kat ctu mmg sedap!i eat there almost every weekend! ;p

kucingorengemok said...

elok je dia eja cikong gitu, heheh...

alhaqimi said...

rojak singapore...sedap2! seronoknya g jejalan

Lily.Lulu said...

kacang pool !!!
sangat sukaaaaaaaaaaa
:D

ngap ngap !!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails