Followers

Thursday, July 2, 2009

Entri Ke-969:Langkawi Photo Journal

Alhamdulillah selamat sampai kembali di Rumah Penang pada jam 8.30 malam tadi..Syukur perjalanan di permudahkan oleh-Nya..Sebetulnya saya amat malas untuk bercerita secara panjang lebar,cukup dengan menatap semua foto di bawah..Insya Allah Gambar menceritakan seribu satu kisah..

Terimalah.

singgah di Kilim Geoforest Park


pagi-pagi hari..Cuaca sejuk..

Para auditor di temubual..hehe

Bersembang serba sedikit pasal Kilim ni

Opening Meeting dimulakan pada jam 10 pagi

Site Visit

cuba teka ni kaki saper..

auditor membuat lawatan di tapak stesen

matahari meninggi masa ni..Panas..

bahagian dalam bangunan

Tuan punya stesen dan Auditor

tu macam kilang simen kat sebelah tu..

Audit for SEMS dan ISO 14001

Wrapped session dan Closing

Bergambar kenangan di hadapan Stesen

Singgah sebentar di Kedai makanan laut dan Gajus

macam-macam ada kat sini..

Pekan Kuah

Haji Ismail Group Chocolate Shop

sessi Memborong Coklat bermula!!

Ok dah..Jom kita pulang ke tanah besar..

On Our Way to Jetty Langkawi

Jeti Langkawi

len kali Tuan Syed jangan menjerit yek..terkejut beruk dalam tandas..hehe

Drebar amik kat Kuala Perlis siap bawak Durian dalam Van..Fenin..

layan makan durian kat Masjid Kuala Perlis

Kuning dan Lazat isinya..

Rambutan pun ada..Musim nya kan sekarang..

Bersungguh benor orang tua ni mentekedarah Durian..

tak cukup isi kulit pun di bantainya..ish ish ish..
Perjalanan di teruskan..kembali ke Penang

Sehinggalah Matahri terbenam jatuh

Subhanallah..

Berenti makan malam kat Mee Udang Pak Aziz Sungai Dua

Wajah-wajah kepenatan..

jom kita minum dulu!!

Mee Udang..

Nasi Goreng Udang..

Sotong Kangkung..

sila makan yer tuan tuan dan puan puan sekelian..

Lepas siap makan perjalanan di teruskan dan sampai di rumah pada jam 8.30 malam tadi..Biasa aku pi Langkawi sorang-sorang tapi kali ni pergi berempat..such a great experience sebab dapat bertukar-tukar pendapat dengan orang yang lebih berumur dan lebih berpengalaman dalam segala bidang kehidupan..Terima Kasih to Tuan Syed,Mr.Brian dan Puan Jaz!!semoga kita akan ketemu lagi di lain waktu..
a
Adios..

9 comments:

Ziana said...

Alhamdulillah selamat sampai...

durian dlm van?
kompom pengsan!!
:(

xplorer said...

sedap plak nampak sotong kangkong tu

WanHidayat said...

Salam demo...

Xim...rehatlahhhhh!!!!

[yAN!e][pUTraJAya] said...

tak sah kalau tak ada makanan kat n3 @xim.....hehhehehe

durian? pergh...kalau ada pulut n santan....hadoi...meleleh ayaQ mata.....

kojah said...

adeh, terliur mee udang!!

GRuNGe said...

Wakakakaka, satu profession la kita yea? Kamu pun auditor gak ke? Wakakakaka. Ada kije kosong tak auditor dekat company kamu? Macam best jer.

P/S: Mati-mati ingat kamu chef.

LannY LennY LeannY said...

uiks pixs yang kantoi.....totttttttt

Anonymous said...

salam,
saya nak tanya mee udang sungai dua ni kat mana ya?nampak bestlarh

Anonymous said...

My friend and I were recently talking about how modern society has evolved to become so integrated with technology. Reading this post makes me think back to that discussion we had, and just how inseparable from electronics we have all become.


I don't mean this in a bad way, of course! Ethical concerns aside... I just hope that as memory gets less expensive, the possibility of downloading our memories onto a digital medium becomes a true reality. It's one of the things I really wish I could encounter in my lifetime.


(Posted on Nintendo DS running [url=http://knol.google.com/k/anonymous/-/9v7ff0hnkzef/1]R4i[/url] DS FFBrows)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails