Followers

Sunday, July 5, 2009

SINGAPORE TRIP PART 2-SHOPPING & NIGHT LIFE

Selesai Dinner merangkap lunch,perjalanan di teruskan untuk melihat saki baki kedai yang ada dalam Takasimaya ni..Banyak kedai yang ada tapi kami masuk yang tertentu sahaja..kekangan waktu sebab hari dah merangkak malam..sat lagi kul 9 lebih dah start nak tutup pulak.

1

Ted Baker London

2

Ingat kan nak singgah singgah jer kat Ted Baker ni,sekali diorang ni jadi lupa diri tengok ada sale gila gila punya..mula lah duk menerai itu ini mana mana yang sempat..maka untuk kesekian kalinya penat lagi lah aku dan nikli harus menunggu(ayat penyelamat..jangan marah nooo..hehe)

3

beg tangan ,baju semua di angkutnya..

5

dah dah jom kita blah dari sini..

4

ntah hapa hapa diorang beli aku pun tak taw..yang pasti semua paper bag itu terisi dengan barangan dari Ted Baker London..masing masing menyeringai kegirangan dapat shopping tak hengat..banyak lagi butik tak pi nih..

6

Tapi kegirangan tersebut di ragut sekelip mata bila mamat baju hitam yang jaga cashier kedai mai kat kitorang dan cakap ada problem..problem nya dia kata barang yang dia scan tak punch masuk sistem..sah sah la da bayar cik abang oiiiii kalau tak mana nak dapat barang tuh..last last aku malas nak masuk campur..bior je la..(hanya mereka yang berada di tempat kejadian jer yang tahu cerita sebenar..)

7

jalan-jalan lagik..

8

ok aku takder mood dah nak citer layankan ajerlah gambor gambor di bawah ni..

9

with Barney and Friends

10

seksinya akak kucing tuh..

11

perjalanan di teruskan..

12

wayang zaman P.Ramlee dulu

13

Jalan Paterson

14

depan butik ESPRIT

15

BESAR GAK BUTIK NIH

16

banyak baju yang mantap!!

17

jom serbu ZARA pulak..

18

pehhhh tak sanggup aku nak beratur..

19

jom jalan lagik..

20

depan Hotel HILTON Singapore

21

singgah di HARD ROCK SHOP

22

Beli t-shirt dan gelas Hard Rock

23

Orchard Road in the night..

24

Clarke Quay is a historical riverside quay in Singapore, located within the Singapore River Planning Area. The quay is situated upstream from the mouth of the Singapore River and Boat Quay.

25

Daripada Orchard Road kitorang singgah di CLARKE QUAY-night life in SINGAPORE..Very nice place!!sangat cantik dan best..tapi sayang kamera ada pi tinggal dalam kereta padan muka aku tak dapat nak amik gambar..what to do-amik jer lah gambor ngan P990i nih..boleh jer..

25a

mmmmmmmm

26

bumbung leh tukar tukar kaler..

27

jom join Game nih!!scary siot!

28

memang cantik tempat nih!!i admit it.

29

Thanks to all of you Guys!!

Lepak kat Clarke Quay ni sampai kul 2 pagi..pehhh punya lah dah lewat nak balik Johor semula..Alhamdulillah kami semua selamat sampai..walaupun hari dah lewat malam namun tetap puas sebab dapat jalan-jalan di Singapore-time ada sale pulak tu..haha

Jom kita pi lagi nak??

:)

8 comments:

GRuNGe said...

Ishhh, Axim, kau tak jawab lagi soalan resmi aku. Adakah anda juga seorang Internal Auditor? Llalalala.

xplorer said...

wah berjalan sakan nampak.dah lama gak tak g ke singapore

rizal said...

Salam Axim,

wahhh, shopping sakan nampak.

Awesome that all of you were having great time there.

Lepas ni entri membeli-belah ke mana pulak? huhu

Selamat ber"blog" :)

kucingorengemok said...

adoiii, tgk org sakan berjalan-bershopping saya tumpang letih, heheh..

RIZAL said...

eee... poyot dier da bulat la..
ngeee..

CATZ said...

wah...shopping trip..
bessss..besss...!
berjalan sakan ko axim..

@xiM said...

Grunge,

yer aku jua internal auditor tapi maybe bidang kita lain kot..hehe

anabelle said...

Besh nyeeeeee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails