Followers

Wednesday, July 29, 2009

They Said..

''Boss always have the FINAL say..''

BULLSHIT!!

28 comments:

Shah said...

Sabar bro - semoga satu hari nanti ko pulak akan jadi boss... Amin.....

scrlett said...

assalammualaikum.... bro sabar bebanyak... nanti kita plak jadi macam dia... istifar, bro... senyum! kekadang senyum boleh meredakan kemarahan... insyaallah...

LannY LennY LeannY said...

sometimes better just keep quite....do what they want....but the the deep heart....WTFcuk....btw sabo aje la yeee.....

@xiM said...

DR.SHAH,

ameeen..aku harap suatu hari nanti dia kena transfer..or else biar aku yang transfer..

@xiM said...

Scarlett,

dah tak larat nak senyum dah..depan dia memang la senyum memanjang dalam hati tuhan jer tahu..haha..

@xiM said...

Lanny,

tu jer lah kuli macam aku termampu buat..dengar jer la apa depa nak kan..mmmm tak taw sampai kapan lagi ku harus bertahan.(tetiba lagu amy search berkumandang...)

miMiE aZim@Sk ^V^ said...

sabar yer...

boss saya pon cam kuang hajaq jugak...

Wahidah said...

tu la kdg2 bos ne mmg mcm tu..

die ingt die ye yg btol..
pdhal ade gk masanya yg die slh...aipp

rya said...

..final say yg belum tentu betul. be cool ya bro? nanti jd boss, jd yg cool one ^_^

kucingorengemok said...

heheh... apo nak dikato..

Anonymous said...

awat la tak try pi tukaq kejer lain kaa..awak tu bukan tak laku..

Faisal Admar said...

bro, calm down.
boss selalu memang macam tu.
kadang2 kita pun tak sure kita tak akan jadi macam tu bila kita jadi boss :)
so, relax ok?
jangan marah2.
sebab kau tengok ko cute bila senyum.
bila marah confirm buruk.
haha.

p/s: tadi aku bawa dayah adik aku yang bongsu ke pen mutiara. hehe. tunggu ko berjanggut aku :P

Ziana said...

sabaq sabaq..
meh sambung mkn beskot ek??

;)

ayang ati said...

wow....
marahnye.....
he he he
at least dia boss. yang kuang hajaq tu BOSS
kalau PARTNER yang mcm tu.... lagi hangin sehangin hanginnya
nasib baik segalanya dah berlalu....
tak ingin ku ingat lagi....
sabar ye dinda

linn said...

agree!!! (with the bullshit of koz). me pun arini cite pasal boss gak. stress!

siti_asiah said...

aaa...nape cam takot je?
boss saya baik...

sepul said...

bull shit= berak lembu

@xiM said...

Mimie azim,

susah la nak deal ngan boss yang ikut kepala depa kan..ingat depa hebat..

huh!

@xiM said...

Wahidah,

what to do:

BOSS ALWAYS RIGHT..

again,BULLSHIT!

@xiM said...

rYA,

Kalau aku jadi BOSS aku nak jadik diktator..nak balas dendam apa yang aku kena skarang ni..haha

@xiM said...

encik Kucing,

apo nak di kato kan..sabor yoo lah..

@xiM said...

Anon,

Insya Allah ada rezeki nanti aku tukaq kerja..buat masa sekarang stay dulu kumpul pengalaman dan pengalamian..

@xiM said...

Faisal Admar,

you are right..sometimes kita terlepas pandang apa yang Boss lalui..mungkin diorang pun dapat tekanan dari pihak atasan..tapi..

ada aku kesah??haha..yang penting aku nak kebajikan aku di jaga rapi..ni sampai kursus pun tanak kasi aku pi macam mana career aku nak berkembang..ish...

*aikkk..pi pen mutiara tak ajak siot..

@xiM said...

Ziana,

meh biskut sket meh...

@xiM said...

Kanda Sayang,

salam kanda ku..wahh lama menyepi tetiba muncul apa kes..

takper..sebab tengah sabar la nih..kang dah tak sabar nanti mintak transfer ke kampung halaman tercinta..hehe

:)

@xiM said...

Linn,

with the bullshit..of kos!!

hehe

between,sapa suka BOSS??

@xiM said...

sITI aSIAH,

Untung hang dapat boss baik..tak macam aku,hari hari dapat dosa Free duk mengutuk dan mengumpat boss..

@xiM said...

Sepul,

Bullshit = Berak Lembu = BOSS!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails