Followers

Saturday, July 18, 2009

Arrived Safely..

Alhamdulillah..

Selamat tiba di Kuala Lumpur jam 2.30 pagi tadi..Sepatutnya aku tiba lebih awal tetapi disebabkan masalah teknikal yang timbul(suka aku nyatakan sebegini dari memaki hamun lagi),maka terlewat lah sedikit..tiket bas dari pukul 8 malam drag ke 10 malam..memang lah hangin satu badan..malas la nak cakap lagi..enough is enough.tak apa,asalkan aku selamat sampai-itu yang lebih penting..

Maaf kepada Sam Dan Angah sebab kena mai amik fetch aku..untuk weekend ni aku stay rumah diorang..thanks guys for letting me stay..sorry la yek sebab korang kena bangun kul 3 pagi tadi amik aku kat Pudu..bila lagi aku nak susahkan korang yer dakk..:p

1

Sampai sampai jer Angah terus jamu ngan kek Cekelat Moist nih..peh...so tempting..dia baru buat malam tadi tapi tak makan lagi..alang alang aku da sampai so dia ajak la makan sekali..(pukul 4.30 pagi masa ni..)..Sedap kek ni ngah!!pandai ko buat..(bodek sebab nak tumpang tidor..kang cakap tak sedap kena cari hotel chokia pulak..maklum la tengah bulan..hehe)

2

Tak cukup ngan kek ada lagi air teh'o panas..tq so much ya!!

3

Ini slice yang pertama..slice kedua dan seterusnya aku tak tunjuk la nooo..hehe..jatuh la saham aku nanti..sambil makan kek sambil minum sambil sembang sembang..siap duk tengok gambar zaman lama-lama lagi..diorang nak copy gambar sejak dua tahun lepas baru sekarang hajat terlaksana..pehhh kalau ko dah ada anak siap dah boleh bercakap kan baru dapat gambar nih..:p

4

Actually datang KL sebab nak attend majlis kahwin my officemate-Enchek Salman(if you still remember him-pernah appear banyak kali jugak in this blog).majlis kat Ampang,so nak gerak dalam pukul 10 pagi esok..ekkkk skarang da deklat pukul 7 pagi!!ok nak pi solat subuh dulu k then nak tidor sat..

*Sam dan Angah,thanks for letting me stay!!bila nak mai penang??lama dah aku tunggu korang datang..tak sampai-sampai lagi..


4 comments:

solo molo said...

sungguh sedap choc cake itu...

Nem0 o0h Nem0 said...

kek tu nmpk yuuummyyy...

Lily.Lulu said...

yum yum !!
sedapnya tengok kek angah buat
yummyyyyyyyy !!
:)

miamor said...

hehe..u r most welcome mr aximud!dtg lagi ek nnti :) ha..ni la..bile la aku bole pi penang ni?akan diusahakan jgn risau :) hehe..kalo ko tak puji sedap pun aku n sam tetap bg ko tido kat umah kitrg bape hari pun yg ko nak..jgn risau :P

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails