Followers

Thursday, December 10, 2009

BUSINESS TRIP : ALOR SETAR & GURUN

Sepanjang hari semalam,satu lawatan telah di adakan..ke AM Alor Setar tambang badak dan juga ke MODENAS gurun..50 orang yang terlibat..fuhh ramai tuh.

berkumpul seawal jam 7.15 pagi

masjid Zaheer Alor Setar


sayonara dan jumpa lagi!!

di MODENAS Gurun,Kedah

sample spare part

Zero Defect to the Quality

Gigih duk pasang Motorsikal
Quality testing

CT 1110-Produk terbaru dari MODENAS

Dapat la topi ni sorang satu

sayonara dan jumpa lagi!!

Dalam perjalanan balik sempat lagi kami menyinggah makan di RADIX FC Sg.Petani..kebetulan aku tak pi naik bas,naik estima dengan para sekretariat yang lain so ada chance la nak berjalan-jalan hala ke tempat lain.Ini merupakan kali ke tiga aku makan di sini,kali first and second dulu makan ngan Kak Ija bulan November yang lalu(nanti lah aku update pasal Restoran ni dengan lebih detail)
Chicken delight set A

Abang Nazeri yang belanja..thanks!

3 lot tu kedai ni ..dashyat!


Hari dah merangkak senja..dah nak malam..matahari bulat elok jer semalam on the way balik Penang..Sampai Rumah pun dalam pukul 8.15 pm,pretty tired dan aku tidur awal semalam..dalam pukul 10++ dah lena.Tak sedar bila aku tertidur.Dan hari ni masuk opis,Boss aku pulak takdak..Tak la pressure sangat duk kat opis arini,hehehehe..

*Korang tahu tak MODENAS tu singkatan untuk apa??sapa tahu sila angkat kaki..

13 comments:

Ziana said...

MODENAS = Motosikal Dan Enjin Nasional..

btui kan..!!
bak hadiah :P

hehehehe

Q said...

wuiiihhh itew kah makna dia..btw ayam goreng itew nampak lazat..mane geng haku nih kater nak lunch samerr uwaaa

ddyana said...

Moto Jenis Nasional..
Haaaahahaha

aShaBuLz said...

RFC best!! awek dia pun cun2...

CIKGU ZAM said...

salam, yang paling tepat di dunia ialah MODENAS = MODAL ENJIN NEGARA ASAL (",), amacam, ??? ok tak

nasazfrog... said...

uihhhh ayam goreng... tak pernah cuba lagi makan kat tempat tu sobab eh kek jb ni tak ponah nampak pun.. :)

@xiM said...

zIANA,

maaf takder hadiah di sediakan untuk soalan pop kuiz itu..hehe

@xiM said...

Q,

sudah tukar nama kaa nih..hehe

samat Lunch to u..:)

@xiM said...

DDYANA,

anda salah yang amat.

sila cuba lagi:)

@xiM said...

ASHABULZ,

ooooo duk skodeng awek kat RFC yaa..memang pun,awek kerja kat situ semua cun cun..strategi pemasaran ker..hehe

@xiM said...

CIKGU ZAM,

jawapan itu ternyata sangat menyimpang dari jawapan asal..sila cuba lagi ya..:)

@xiM said...

NASAZFROG,

akan menyusul tu nanti cawangan nya kat Johor

sekarang ni ada kat Alor Setar,Kedah dan Perlis..Penang pun belum ada lagik..di jamin Halal dan Toyyiba tanpa was was..:)

BasH said...

RFC sgt sedap...hehe kat alor setar lagi besar kot..huhuh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails