Followers

Wednesday, December 2, 2009

DINNER @ THAHARA SEAFOOD

Sebelum balik cuti Hari raya Haji minggu lepas,sempat pi makan kat Restoran Thahara seafood kat Kampung Pandan..Pi makan kat situ ngan Ziana ngan Kak Tie..Bas pukul 10 malam ke kemaman,so sementara masih sempat singgah dinner dulu di situ.

26 November 2009

2

kak tie dan Ziana

3

jus mangga yang sangat marbeles!!

4

tomyam seafood buh santan

5

sedap dan pedas!!i like!

6

Udang Tepung yang paling best!

7

Ayam Gajus mantap

8

Hommock Seafood ni aku kurang sikit

9

licin kesemuanya

10

wajah ceria setelah kenyang

11

nice ambient and nice food!!

12

Apa tunggu lagik,jejakkan kaki anda ke Restoran ni yang terletak di sebelah Lorong Kampung Pandan..Pandai pandai lah google nak carik tempat ni k..takder alamat khas..hehe..selamat mencuba dan selamat menjamu selera di Restoran ala thai ni..dijamin sedap dan harganya berpatutan..Berbaloi-baloi!

*habis makan Ziana tolong hantar aku dan kak tie ke Putra Bas Terminal..Thanks to u!!ada masa aku update pasal Raya Haji di kampung..Kisah pi hantar Kak Ija malam tadi di KLIA pun tak update update lagi..haha..masa macam tak cukup jer 24 jam..hmmmm..

14 comments:

Lady Dyla said...

i seyesly longing for proper food ryte now...

Ziana said...

loike d udang topong sooo muchhh
:)

*thanks to u n kak tie..

mamaelly said...

tak suke tak suke...makan jeeeee...

muadzlife said...

lapau....

+ mika + said...

ahahah...mika baru jek gi makan lemon chicken kat situ 2mgu lps...tomyam beliaw mmg masyuk...

i'm bacx!! =]

@xiM said...

Lady,

kat sana ada tomyam tak??hehehee

@xiM said...

Ziana,

udang tepung tu best..tapi i suka ayam gajus tuh..mantap!

:)

@xiM said...

Mama elly,

lama dah tak buat entri makan makan ni..:p

@xiM said...

maksu,

aikkk maksu,back in action kaa..hehe

@xiM said...

mika,

memang mashyuk kannn..

*ke mana menghilang?

blogresipi.com said...

tomyam santan best kan kan... air mango tuh nampak pekat betolla... kalo dekat2 i p dah kedai nie.hehe

blogresipi.com said...

tomyam santan best kan kan... air mango tuh nampak pekat betolla... kalo dekat2 i p dah kedai nie.hehe

blogresipi.com said...

tomyam santan best kan kan... air mango tuh nampak pekat betolla... kalo dekat2 i p dah kedai nie.hehe

+ mika + said...

hehehe...saje pupuskan diri seketika...carik ketenangan... =]

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails