Followers

Thursday, December 10, 2009

WEIRD EATING HABIT

Two days ago,while i drove back home (after Office hour)-listen to Fly.Fm and they were discussing about this interesting topic-'Weird Eating Habit'..It was so funny to hear some of people out there really had it..with extremely weird eating habit..haha..and most of all,i'm smiling and laughing because i know i'm on the same shoes with'em.Let's see:

-I dont eat durian(i mean makan jugak but not so fancy about it) but i'm crazy about Tempoyak

-I dont eat Raw Banana,i just have them cooked(Fried banana,Pengat pisang etc etc)


-I dont drink Milik but i do like Soya Bean Milk


-I dont fancy Beef so much,but i do love Meatball Spaghetti bolognaise


Those are my weird eating habit..maybe not so weird though..
what are you?share with me please..


*and on top af that,i dont eat with unmatched Fork & Spoon.i'm a weirdo huh??

14 comments:

WanHidayat said...

Salam Xim...

Akhirnya, dapat gak curi masa membaca dan melepak di sini...

Tu dia...pasai makan???. Tak tau nak cakap, smua yang hang tulis tuh adalah kegemaran ku...hehehe..

Xim, perut ok tak sekarang???

Qumairah said...

arr nak citer pasal owang lain leh?..weird sebab dia tak makan udang (kalau udang itew ruper udang) tapi belacan makan,cencaluk makan,cucur udang makan plak...sebab dia kater biler dh poton2 takde bentuk boley kaaa....ayaaa tak paham tak paham

@xiM said...

Wan,

salam wan..apa habaq lama ceq tak nampak..hehe

sibuk la tuh kan..takpaa..sekali sekala kena amik nafas jugak..:)

bakper tanya pasal perut..perut ok jer..makin buncit ada lah..heheheh

ko apa cer?

@xiM said...

Qumairah,

memang pelik..sama macam my fren sorang nih,tak makan kepala sottong..geli katanya tapi boleh pulak makan badan sotong yang dah di kerat kerat..pelik memang pelik..manusia ni macam macam peel kan..hehe

Mak Su said...

maksu tak suka udang, janganlah sesiapa hidangkan sambal udang, sambal udang petai, gulai udang.... terima kasih jer lah.

tapi wantan yang isinya udang tu makan gaks. udang goreng tepung pun maksu makan... errr, weird tak?

Fzreenz said...

axim...memang pelik2 org nye peel makan...aku xmkn durian gak cam ko..tapi tempoyak aku laju je...huhuhu..one more thing, arin xmkn kek cream or aising cake..but aku mkn cheese and butter cake only...aku tak mkn asam laksa tapi aku mkn meggi asam laksa(favourite)..and aku mkn tomyam..tapi just tomyam ayam saje..tomyam lain..ampun..xlalu masuk dalm tekak...

by the way..mane address ko..aku dah nak kawin ni miggu depan..kad tak bagi lagi ke ko

kucingorengemok said...

aku tak suka tahu, tapi adik beradik dia sprt kicap, air soya bean (in fact, aku panggil air tahu), taufufah (aku panggil isi tahu) - aku suka :) - ok tak la weird sgt kot, heheh

@xiM said...

MAKSU,

ishh rugi tuh tak suka udang..udang lah sedap..haaa satu lagi saya pun tak makan petai maksu,ia menjadikan air kencing saya sungguh busyuk sekali!

@xiM said...

Areen,

memang pelik memang pelik..ko tak makan laksa??ishh rugi rugi..janag makan megi selalu nanti rambut gugur k..

aku dah kasi laa alamat aku kat Inbox FB..tak dapat ek??

@xiM said...

INCIK KUCING,

ko tak makan tauhu ekk..tauhu kalau bh dalam kueytiow goreng sedap!!aku tahu naper ko tak suka tauhu sebab rasanya tasteless kan kan kan..heheeee

Fzreenz said...

axim..laksa penang aku mkn..aku xmakn asam laksa je..yg ade nenas tu semua...xsukaaaaa...

dah..aku dah dpt dah address ko..dah anto ke pos..ko dtg ke tak..bwk la bj mandi sungai sekali..ajak kawan2 ko ziana and de gang

A.R.A.S.H. 910 said...

mine is..

i dun eat telor rebus but i eat telor goreng..ha3

Ziana said...

i dont eat telor..
kicap telor ke.. sambal telor ke.. nasi pataya ke.. nasi goreng ade telor ke.. telor dada ke..sup ade telor ke..
sume2 laaa yg berasaskan telor..

tp if mkn nasi lemak..
nk kene ade secarik n seciput telor rebus.. utk kasi ilang pedas sambal.. camno tuh..??


ur part yg last tu..
unmatched fork&spoon..
sila bawak sendri bile kuaq mkn k..? x kose makcik kedai tuh nk cr yg same.. hehehehe

Syam said...

i eat everything huahuahuahua....tapi perut kena jaga hahahaha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails