Followers

Tuesday, December 22, 2009

WHEN ONE LIFE END,ANOTHER ONE BEGIN..

Semalam dapat berita.

Abang Jalee dan Isterinya(klik link untuk entri perkahwinan diorang tahun lepas) dah selamat melahirkan cahaya mata pertama mereka.Lebih awal dari jangkaan.atau lebih tepat,memang sudah sampai masanya kakak ipar aku tuh bersalin.Kat Kota Bahru nun jauh di sana.

14
Tahniah untuk Abang jalee dan Isteri!!

15

Gambar ni saiz kecik sebab suh di MMS,nak tengok rupa anak sedara baru aku ni.Korang teka laa ni laki ker pompuan??

10 saat dari sekarang.

.

..

...

....

.....

......

.......

........

.........

..........

Ok masa tamat.

Anda salah.Jawapannya ni anak Pompuan.masa scanning doktor kata akan dapat anak lelaki,tup tup keluar anak pumpuan pulak.Pening kepala abang jalee tak taw nak kasi nama apa sebab nama yang dah di fikirkan semuanya nama untuk laki-laki.

Penat nak memerah otak nak bagi nama apa,sampai hari ni dia tak kasi nama lagi..heheheh..apa apa pun,semoga dia kasi nama yang punya maksud yang elok..kalau korang nak kasi cadangan nama sila tinggal kan di kotak komen yek.macey!

Dengan ini saya mengumumkan saya secara rasminya telah menerima anak sedara yang kelima-semuanya perempuan semata-mata.

Alhamdulillah syukur.

*teringat nama Princess Conswella Banana Hammock-masa Phoebe nak tukar namanya dalam siri FRIENDS..hehehehehe

21 comments:

kucingorengemok said...

aku cadangkan regina phalange - nama phoebe gak tu, haha

ddyana said...

tahniah sebab dpt anak sedare no.5..hehehe..cukup korum main futsal..tambah anak dik da kembar 3 pompuan n anak syuk pun kembar 3 pompuan,cukup wat team bola..yeaayyy

Lady Dyla said...

chumelnyaaa.... tahniah

Q said...

Tahniah.member saya pon baru bersalin dapat anak lelaki walaupun dia mengharapkan anak perempuan tapi yelah kan semuanya di tangan Tuhan..kan ini rezeki dariNya. Puteh betullah dia...

sHaH said...

gosh!!!
i wanna hav a baby girl too!!!
my anak buah suma nephews..
entah biler nk dpt niece plak!

CIK ZAI said...

tahniah..tahniah..kawan cheq pon smlm bsalin gak...dpt anak pmpuan..hehehehe

booksgila said...

cute lar jim :) nama apa at last?

booksgila said...

ko bila start cuti jim?

Fang said...

asal le plak kuar booksgila :P

@xiM said...

KOG,

haaaa yang tu pun best..nama nya regina philange..heheh

@xiM said...

Ddyana,

amboihh..over kan nak suh kembar tiga..tapi kalau dapat anak kembar mesti best...:)

@xiM said...

Lady Dyla,

cumil kan..:)

@xiM said...

Q ,

haah..tu semua rezeki darinya kan..

memang puteh..mau tak puteh dah mak dan ayah dia pun puteh aja..:)

@xiM said...

Shah,

haaa cepat cepat la buat baby..untung untung dapat baby girl untuk diri sendirik..bertuah badan..:)

@xiM said...

CIK ZAI,

ramai kan prang bersalin..tahniah kat ur fren ck zai!

@xiM said...

Fang,

TAK KASI NAMA LAGI KOT..AKU bAGITAU ABANG AKU KALAU NAK KASI NAMA SUH sms aku..tapi dia tak bagitau apa pun lagi..haha

@xiM said...

Fang,

amboiii blog baru kan..aku tak sure cuti macam mana..macam tak cuti jer..ada plan ker??hehe

aShaBuLz said...

cute!!

@xiM said...

ashabulz,

indeed!

booksgila said...

esok aku nak tonton storm warrior ;) ko dah tonton ek?

@xiM said...

booksgila,

lum tonton lagi..nak tonton kat mana bro?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails