Followers

Wednesday, December 23, 2009

HOLIDAY @ BALI DAY 3 - LUNCH @ PIZZA HUT

Sambungan dari Entri sebelum ini..

Dari Hotel Hard Rock kami berjalan kaki sahaja ke sekitar pantai Kuta,mencari tempat untuk makan tengahari.Ternampak Pizza Hut terus kami decide nak makan kat sini jer.(Macam kat Malaysia takder Pizza Hut jer kan)

1

5 of Us

3

Aida*Nikli*Zie

2

Liyana*Axim

4

Sebagai starter kami makan ni dulu.Apa namanya aku tak ingat,tapi ni Roti atasnya ada sos macam mayonis siap ada udang.ntah aku tak ingat betul namanya.Yang aku ingat rasanya sungguh sedap sekali.Bukan sedap sekali tapi sedap dua tiga pat lima kali.

5

mari-mari kita mula kan santapan kita

6

Aku ngan Zie order Bolognaise tak mau Parmesan Cheese kat atas..Bolognaise ni kami kongsi,takut makan tak habis sebab ada mender lain lagi yang di order..Bolognaise ni tak meletup sangat sebab lagi sedap yang aku buat..(matilahh statement tak agak-agak)

7

Sementara menanti Hidangan lain sampai,kami duk belasah starter dan Bolognaise tu dulu.Sharing is Caring.Caring is Loving.air yang kami order:

8

Fresh Lime*Durian Belanda

9

Tea'o Limau

10

Aku order Alpokat-jus hijau pekat likat yang sememangnya tersohor di Indonesia.Rasanya boleh tahan.maaf yana aku tak sempat kasi ko rasa,dah habis sedut sumer baru ko mintak..haha

11

Tak lama kemudian sampai lah menu yang seterusnya-LASAGNA AYAM..yang ni nak makan pun kena belek belek sebab lapisan kat atas ada Cheese.

12

LASAGNA

13

Yang ni paling aku suka masa ni-CENDAWAN BERCILI..rasanya memang tak dapat digambarkan dengan kata-kata..yang ni kitorang mengadap sat jaa habes..

14

ni Pizza apa aku dah tak ingat..PIZZA AYAM rasanya.ada ker nama Pizza ayam??tak kelas lansung kan nama cenggini.

15

Macam biasalah,aku bab bab Pizza ni memang lah kurang..kalau makan pun paling banyak one and half slice..tu pun setelah berhempas pulas buang mender mender atas roti,makan rotinya sahaja.

16

makan makan makan dan makan..

17

Khusyuk mengadap makanan

18

sedang menghayati makanan..

19

Yang ni aku tak sure Nikli duk komplen pasal apa..

20

Yang pastinya aku tetap tersenyum gembira setelah Kenyang.

21

Selesai makan-makan(Alhamdulillah,kenyang bangat dong),kitorang bergegas kembali ke Hotel semula sebab dah janji ngan Pak Aris untuk jumpa dia kat sana jam 2.30petang..Seperti biasa Pak Aris memang akan sampai tepat pada waktunya.

22

Oddysey Surf School

23

posing itu dah jatuh WAJIB

24

Kuta.Bali.Indonesia

Untuk hari ni,kami akan ke Uluwatu,dan akan melihat Tarian Kecak di Puncak Pura di Uluwatu.Nanti lah aku share gambar di Uluwatu dan Kecak Dance..tak larat nak upload gambar banyak sangat neh..theheheheheheee...

(to be continued..again)

6 comments:

alhaqimi said...

wah...nak cendawan bercili tue ada kat pizza msia! nyumy!

Wahizah said...

I stay kat Mercure hotel ni masa gi bali last year. And had my last lunch before flying home..huhu..best kan..kan..kan..

en_me said...

meriahnyerr uoolsss.. ekeke

Q said...

adussss makanan yang sangat mengoncang iman...breath in breath out...poser2...

catz said...

salam,
lama tak singgah sini.
kat indonesia aku rasa best dan byk variety pizza dan food selection.
and sedap! aku mkn piza hut kat jakarta..best!
air pun macam2 ada.
kat malaysia ni samaaa je aku rasa.
tapi apa2 pun malaysia gak yg best.

Nikli said...

setuju ngan catz..
aku paling suka Mushroom Teaser tuh..
sedap ya amat..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails