Followers

Monday, December 14, 2009

HAPPY BIRTHDAY ABANG BEAR!

Isnin.

Kembali bekerja macam biasa..Masuk opis tadi ada pulak emergency case..Strainer dalam Mix Bed Exchanger crack and leak,cause the plant cannot reduce the mineral in it.What to do,never happen before and now it's happen.Tak paham??buat buat paham jer lah..Lagi pun story pasal kerja ni tak best sangat kan??hehe..jom kita tengok besday sapa hari ni..

*********************************************************

14 DISEMBER 2009

Hari ni merupakan tarikh Ulang Tahun kelahiran Abang Bear,yang sedang mengungsi jauh di Kota Kinabalu sana..Selamat Ulang Tahun Kelahiran abang bear..semoga sentiasa beroleh kesenangan dan kegembiraan..di samping di panjangkan usia dan di murahkan rezeki.ni link blog nya:beruangmadu.com(tapi kebanyakan opis dah block Blog abang bear ni sebab blog nya hebat..hehe)
Gambar kat atas ni masa baru kenal lagi ngan abang bear tahun lepas,dia mai penang then kitorang pi makan kat Juru,Warung Pak Su nama di beri.Makan Ketam dan beberapa lauk lain.Masa ni lah baru kenal ngan dia..cool.Yang penting kalau korang minat sejarah sila la sembang ngan dia.Mesti 7 hari 7 malam tak tidur punya sebab duk bersembang..hehehehe
Motto hidup:jangan stress..senyum aja..

Peramah,periang,Friendly,talkative,and he is a good motivator you know.thanks for your kindness,and hopefully you will live happily ever after..Happy Birthday to you,may all of your dream come true.


Men are like wine. Some turn to vinegar, but the best improve with age.

-C.E.M. Joad

6 comments:

Beruang Madu said...

terima kasih Azim... maaf ler sesangat sebab lama benor tak merantau dari blog ke blog....

terima kasih sesangat... ini lah adikku yang ku kenal sejak dari mula berblog sampai kini.... salama sayang beruang madu

CAHAYA said...

happy birthday abg bear. have a blast!

Q said...

yer abang bear, semoge masih mencakar2 di negeri di bawah bayu nun ...walaupun abang jarang2 update blog me hari2 masuk kut2 ade citer baru *-^ hehehehe

nasazfrog... said...

hepi besday to u... abg bear.. semoga kamu dimurahkan rezikan dan di beri kesihatan utk melakukan apa jua yang dituntut oleh-Nya.. :)

kami said...

maaf sebab dah belated besday baru nak ucap selamat hari kelahiran. tu pun kalau abg masih ingat. Maaf axim sebab amik kesempatan kat blog ko lak

Anonymous said...

hai abg bear, nie azma..i'm your silent reader.. nowdays i cannot open your blog and missed everything..any suggestion? btw happy belated birthday to you..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails