Followers

Thursday, December 24, 2009

HAPPY HOLIDAY & MERRY CHRISTMAS!!

Suasana di Opis lengang hari ni.

Ramai yang dah start cuti..

tak kurang juga yang terus cuti sampai NEW YEAR..

2

3

4

5

6

Apa-apa pun,tetiba tekak ada request

Rasa macam nak makan SUSHI lah..

Jom teman saya makan SUSHI..

Selamat bercuti Rakan-Rakan semua!!

Merry Christmas!!

*malam ni saya bergerak ke KL,esok pagi ke Terengganu..Insya Allah kami akan sempat celebrate Birthday ayahanda pada 23 Disember yang lalu..:)

9 comments:

sHaH said...

bro..
takkan gambar makanan lagi kowt?

sHaH said...
This comment has been removed by the author.
Ijan said...

Selamat bercuti! Lama dah tak makan sushi..nk kena buat gak ni bila2.

CIK ZAI said...

tajuk meri kismes...
gmbq sushi...muskil gak..
rupa2nya nk mkn sushi...ihik...
slmt mkn sushi..

booksgila said...

haiyoh! egg mayo is my fav lah!

booksgila said...

haiyoh! egg mayo is my fav lah!

Nikli said...

1. Unagi Kabayaki
2. Unagi Slice
3. Karei Nitsuke
4. Saba Misoni
5. Mamakari
6. Ikura

jgn makan yg nih..
katanya non-halal..
ada alkohol kot..

@xiM said...

SHAH,

best buh gambar makanan!

@xiM said...

IJAN,

terer buat sushi yaa!!

ajar kak!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails