Followers

Tuesday, December 1, 2009

1 DISEMBER(KERJA GILA)

Semalam petang lepas Habis kerja
Aku terus shoot ke KL..
Sebab nak hantar Kak Ija ke KLIA
Dia dah nak balik ke Mesir flight pukul 1 pagi tadi..

Sampai KL dalam pukul 9
pi amik Kak Tie kat Ampang
Then terus pi KLIA
Family yang lainnya dah terus menuju ke sana dari Kampung
so kitorang jumpa kat sana jer..

Manage to reach KLIA at 11pm..
Alhamdulillah Kak Ija sempat Check In
dan akan masuk balai menunggu pukul 12.30 am
So kitorang ada masa sejam setengah
Melepak makan kat MCD
sambil makan sambil berborak
berborak dan bergurau senda
sempat la Burn Gambar untuk kak Ija..

Bila dah time
Tiba saat berpisah
Kak Ija melambaikan tangan buat kami semua..
Jumpa lagi Kak Tahun depan..
Harap Final Year ini menjanjikan sesuatu yang pasti
Semoga berjaya
dan Jaga diri Hiasi peribadi di tempat orang

Pukul 1.30 pagi
Kitorang berpisah..
Ayah Mak Shuk Adik Da ami faiz kak fiza
sumer satu NAZA balik Ganu
Aku pi hantar kak tie balik Ampang
Pukul 2.30 am aku shoot balik Penang

2 jam pertama perjalanan lancar..
Thanks pada yang teman
(you know who you are..)
perjalanan 1 jam yang terakhir
bateri fon mati
aku dah weng
ngantuk tak ingat
tapi terus memandu
sedar sedar jer da sampai Penang
hehehehhehe
Alhamdulillah selamat sampai..:)
Pukul 6.15 pagi

sudahnya hari ni aku MC..
Tak berapa nak sihat
maybe sebab tak cukup rest
Hujung minggu ni balik ganu lagik
ayaaaarrrrrkk...
Bila mau rehat daaaa...

Tapi demi Family aku sanggup
sebab kalau tak kerana diorang
aku takkan berada
seperti di tempat yang aku ada sekarang..

'and in the end,the LOVE that we take
is equal to the LOVE that we make..'


*quote tu aku jumpa kat Hard Rock shop Bali..suka la quote tuh..true enough..nanti ada masa aku buat entri bergambar..nak rehat sat..letih..tired..tak larat..zzzzzzzzzzzzzzzz...

10 comments:

pearl'E.J said...

uihhhhhhhh... minum tongkat ali power root kot?? ehehehe... :D

kucingorengemok said...

ye ye, tak dapat dinafikan kegilaannya...

marlborolite said...

huhu..
x la gila sgt sbb i pun penah gak buat keje ni :-D

anyway, yeah..
patutlah mcm penah tgk quotation tu..
taken from HR Bali..
i got a shot of it but have to find out la the pic!

Suka Bebel said...

alhamdulillah semuanya selamat.hehe...

CIK ZAI said...

slalu tgk azim yg sntiasa sibuk...
mcm xde time free lnsg...hehehe

@xiM said...

Kak EJ,

tak minum power root..minum REDBULL Jaaaa....heheee

@xiM said...

KOG,

tidak dapat di nafikan lagik..harhar

@xiM said...

Marlborolite,

haah..takdr la gila mana kan kan kan..Malaysia ni kecik jer..dalam satu hari boleh pi 5,6,7 buah negeri..tinggal sanggup tak sanggup jer kan..hehe

@xiM said...

Suka Bebel,

Alhamdulillah..

@xiM said...

CIK ZAI,

sekarang ni memang Busy,time hujung minggu memang la takder masa untuk diri sendirik..asyik ke hulu dan ke hilir jer..huhuhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails