Followers

Friday, September 19, 2008

Have YOU ever been this frustrated by ExamS?

Macam ni lah gamaknya yek kalau orang dah tensen tak taw nak jawab apa masa exam...tapi seingat aku la tak pernah lagi aku sekreatif ni nak jawab soklan..haha...Moh kita tengok pelajar-pelajar terpilih menjawab soklan exams..

Yang ni punya la duk pulun kira last last takdak idea duk lukis orang kena gantung kat surd tuh..ish ish ish...kesian....hehe



yang ni soklan tanya suh explain pasal bentuk graph...dia duk pulun la citer graph ni melengkung la apa la...memangla melengkung tapi jawapan nak dalam istilah matematik...kahkahkah..macam macam la ko yek..


Si Peter ni plak memandai mandai kembangkan sendiri persamaan tuh..kalau lagu ni lah pi jawab soklan baik toksah duk mengaji k Peter...:)


Yang ni lagi best,dah tak taw nak jawab apa elok duk ada dia pi lukih batman...nak cari identiti batman la pulak..ni memang kes tak taw nak jawab apa sangat dah ni..

Bleh tahan merapu gak lah yang ni..Boleh plak lulis gambar gajah so dia claim kiraan tak dapat di jalankan sebab ada gajah kat tengah tengah....boleh??



Dan yang aku paling suka yang ni lah-Find X nilai berapa-terus this student tulis here it is...clever....SOOOOOOO Cleverr....Kreatif tul budak ni kan..

Haiyoooo kalau aku jadi cikgu mau sakit jantung aku duk periksa kertas student student cenggini...terlebih terer la pulak jawab soklan...takper...Learning is a long life Journey right??

*Salam hari jumaat semua!!skang dah 19 ramadhan pun..ish...begitu pantas masa berlalu sedar tak sedar dah nak masuk hari ke 20 pun kita berpuasa..Bagaiman pengisian puasa kalian??Tepuk dada tanyalah Iman...

30 comments:

PUTUBAMBU said...

hehehe..kelakor.. pernah dlm dlm email lama dulu..

salam 19hb Ramadhan Axim..!

hari ni makan kari kat mana pulak? hehehe..

lily.lulu said...

selamat berpuasa pa ...
setakat nih Alhamdulillah puasa adeq
:)

ita.itu said...

bdk2 zaman skrg jek otak ligat mcm nih..kita dulu mana brani kan

Mieza said...

hahaha...mesti kepala dh pening mikir jawapan kan...:p

pearlEJ said...

salam jumaat jugak utk axim... :)

ehehehehe... ada jugak ekk org dok jawap mcm tu.. hihihihi... mmg leh sakit jiwa wooo kalau jadi cikgu... :D

~ gyena~ said...

hahah...lebih kurang mcm dulu2 gyena time kuliah jerk, bosan dgr talk lecturer...gyena lukis gamba design baju...hahahah..teringat zaman dulu2

Ted said...

salam jumaat axim..ni soalan pekse sape ni?ted pun slalu gak macam tu...tapi buat kartun la biasanya

bluecrystaldude said...

Ni genius name nye.. hehe

syukur said...

waaaa Axim this entry really cheers up my day today.... veryyy nice and i ve got hilarious moment reading it... The students were very creative !!

RizaL said...

now you know how i feel every single day hehehehehe

(just for your information, zal keje sebagai guru sains, to make it worse.. in one of the most elite school in the country)

fusarium solani said...

Salam Azim,

He!he!

Terkenang masa aku ambil SPM paper Add Math dulu.. Blank otakku. Sudahnya mana yang tak bleh jawab aku salin balik soalan tuh!

Result:(, padan muka aku. Tobat tak ambik dah paper Math!

Akhir aku jadi orang bahasa jer... senang...

Namun entri ni memang best!

Anonymous said...

salam abg aximud...(sdp plak nama ni)
sronok baca post yg ni...haha..
mcm2 jwpn diorang bg...
erm..nway..abg aximud ni kje ape ye?lecturer ke..

mummysyafie said...

tinggal 11 hari lagi kan nak raya..cepat masa berlalu erkk..

Ziana said...

Salam Jumaat pa..
:)

jom sahur?
:)

bozzobattousai said...

gile lawak...
abg dulu klu tak tau nak jawab tulis lirik lagu je sampai penuh satu kertas kajang.....

amirul usheruff dzulkarnain said...

ya..ampun..pengsan kejap aku nengoknya..sememangnya ittew dah buntu tahap A++..

kawan aku lagi best, menjawab karangan bahasa arab tulis lirik lagu amy mastura..

Faisal Admar said...

selalunya aku dulu kalau tak tahu jawapan... tinggal kosong je... senang cerita! malas nak merepek...

love-n-hate said...

Aha! Teringat zaman tanda kertas budak peksa... ada yang siap buat karangan surat minta maaf sebab tatau nak jawab... 2 page lagik!

:: NbC :: said...

loyar buruk nyer students.. poning poning.. hehe

Beruang Madu said...

Abang rasa student tu tak faham soalan dan cara beri soalan pun tak kena... dah lah budak tu bongok... lagi lah dia salah jawab.. tapi tang bunuh diri tu takleh nak tolong lah

axim said...

Putu Bambu,

memang kelakor..kahkahkah

=================================

Lily,

selamat berpuasa jugak untuk adeq!!

axim said...

Ita,

budak budak skang da advance!!

==================================

Mieza,

tu la pasal...dah kepala pusing la tuh tu yang bebudak ni duk merapu...

axim said...

Kak Ej,

memang macam macam kan Kak..haha

==================================

Gyena,

kalau masa kuliah tu ok lah lagi..ni masa exam duk merepek..ada ker patut...haha

axim said...

Ted,

haha...aku pun dulu lukis kartun jer paling paling pun..takder la nak merapu meraban tahap macam nih...

=================================

Hazieq,

memang genius sangat!!:)

axim said...

Syukur,

glad u like dis entri!!

==================================

Rizal,

yeah...now i know..:)

axim said...

Aliff,

hehe...takper,jadi orang bahasa pun satu cabang ilmu yang best apa..:)

=================================

Annonymous,

no lah...saya ni kuli biasa saja..:)

axim said...

Kak Nor,

tu lah...pantas sangat masa berlalu tanpa kita sedar...

==================================

Ziana,

salam ngah...sahur??JOM!!!

axim said...

bOZZO,

KREATIF BANGAT BUDAK BUDAK TU!!tulis lirik pun ok laaaa.....haha

==================================

Acap.

gila lawak kawan ko tuh!!

axim said...

Faisal Admar,

sama la ngan aku...tinggal kosong jer malas nak merepek..:)

==================================

Love-N-Hate,

diorang tulis mintak maaf sebab nak mohon markah simpati....kahkahkah

axim said...

Pinky,

memang memoningkan kepala!!

==================================

Abang Bear,

haha..yang bunih diri tu dah takleh nak tulun la....innalillah jer lah..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails