Followers

Sunday, September 21, 2008

The One Where Everybody Seems so Happy Together


Quick Update from KUALA LUMPUR:
  • Acara bersahur ngan YKWYA's family members (jumaat malam) with another Family bertempat di WILLIAM-13 orang yang hadir...Orang JB,Orang Singapore,Orang Penang sumer turun KL beb..:)Insya Allah kalau di beri kelapangan aku akan update cerita tersebut.
  • Petang semalam sempat berbuka puasa dengan ex-Uni aka ex-Coursemate zaman belajar dulu...it's nice to see them again..we did have our meal at Restoran Cheng Ho Wangsamaju..pretty BAD though...Will update about it later too.
  • Then tadi bersahur with my ex-uni jugak kat WILLIAM...ada orang kempunan nak makan Roti Hawaii..hehe.
  • Skang Chelsea dah jatuh tempat ketiga dalam EPL selepas Arsenal(tadi menang 3-1 lwn Bolton) dan Liverpool(seri 0-0 dengan Stoke City)..Game hari ni between Chelsea VS Manchester United will be another chances for da Blues to reform back..The Blues VS The Devil-Who's gonna take da lead??
  • Hari ni aku akan pergi ke HKL to visit my lovely Daddy..he still in HKL..will berbuka puasa with my family today..probably we gonna have Buffet Ramadhan at ANCASA HOTEL..(already made a reservation).That's what they always said-Save da Best for da Last right??:)
  • Malam nanti will have a trip to Penang back...esok kerja maaaa.....ada meeting pagi dan petang plak tuh isnin esok..haiyoo..:)

So that's how my weekend goes...another packed weekend in KL yet still wonderful,cheerful and so meaningful...:)

*Pictures above taken at MidValley Car Park(Saturday evening at 2++ PM) before Nan and Nikli shoot back to JB..and Ziana heading to her office..one more thing is i dont even recognize who's dat bald Person though..:)

33 comments:

arsaili said...

salam ..so happening..raya mana?

izal said...

rajin arr korang sahur kat luar...

aku kalau sahur kat luar mau tido kot dpn makanan tu...heheheh

syukur said...

I recognise the baldie.....hey nice cut !!!

Ziana said...

hehehehe... si botak!!
sape x recognize?
:P

packed btui ur weekend...
but all in one kan?
with family.. with ykwya's family.. with ex uni..
:)

Ziana said...

hehehehe... si botak!!
sape x recognize?
:P

packed btui ur weekend...
but all in one kan?
with family.. with ykwya's family.. with ex uni..
:)

MNN said...

wow!!! william again!! packed betul jadual harian papa.. :) selamat berbuka puasa!! :)

Dakjaat™ said...

org penang kaye nie.. asyik bersahur kat luar neh .. ekekeke! ;p

Beruang Madu said...

errrr... dah macam list menteri besar dah nih... sibuk nya dia... tapi untuk PR memang bagus sebab Azim sanggup luangkan masa untuk semua orang.. dah boleh jadi wakil rakyat...

Faisal Admar said...

Axim, jangan terkejut kalau Chelsea kalah... malang sikit nasib Chelsea sebab Ron dah boleh main kembali... Bayangkan... Ron, Teves, Rooney, Berba serbu... best kan? :)

Chech mesti lebam!

A f f e n d i O s m a n said...

waaaaaa

so rajin turun kl ek?

Zoulkieflie said...

salam..best la..banyak aktiviti..:)
apa apapun,selamat berbuka selamat menyambut hari raya yang bakal tiba..:)

Inah said...

hehehe..papaaaaaa..kak lang x suka papa botakkkkkkkkkkkkk :(

Mummy Lieza said...

thanx ya axim.. walaupun busy but still have time nak jumpa mummy dan anak2...

eLiyaShaKa said...

axim ngedate ngan blogger utara plak 28hb ni...klu hg tak balik kg lagik la..

isk!!geram betul ngan astro!!hujan sket jer mula la takda siaran..udahnya terlepas tengo gol chelsea tu!!

nasazfrog... said...

BRO RAMBUT RAYA KER... EHEHEHE... :)

butaseni said...

ya,glory glory man united.wahhh makan angin hang no?

Rush Murad said...

dah botak ekkkk????

mummysyafie said...

axim..rambut baru erkk..tapi kan..akak nengok awak tu macam dah gebu sikit tau..hihihihi..

lily.lulu said...

papa botak masa malam tuh pakai baju belang2 macam org baru nak masuk penjara ..

ghihihihihih
:P

Nikli said...

so damn bizi heh..??

erksss... who is that botak..??

LOL..

sam said...

man u seri wei..

thanx 4 spent time with us... ur ex-uni!

ita.itu said...

moga ayah sembuh ek..leh raya skali

axim said...

Arsaili,

Raya kat Terengganu la bro...yipiiiee....

=================================

Izal,

makan punya pasal aku terus jadi segar bugar jek..haha

axim said...

syukur,

how did you recognize him???sooo cleverrrr......

=================================

Ziana,

memang packed tapi puas hati walau tak dapat jumpa semua..:)

axim said...

MNN,

aah..pi william bawak my ex-uni yang kempunan nak makan kat William...:)

===================================

DakJaat,

mana ada kaya bro..sekali sekala je lah...

axim said...

Abang Bear,

hehe..masih di peringkat mempertajamkan skill yang ada..:)

=================================

Faisal Admar,

haha...kita seri satu sama okeh....Chelsea Chelsea!!

axim said...

Fendi Osman,

demi keluarga tercinta aku sanggup jer..haha

==================================

Zoul,

memang best bila banyak aktiviti..:)

axim said...

Inah,

alang tak suka papa botak..hmmm tapi mama suka!!macam mana tuh??haha

=================================

Mummy Lieza,

best la dapat jumpa mummy ngan anak anak...happening sehhh!!!

axim said...

Eliya Shaka,

28 tu aku udah balik ler...tak sempat la nak jumpa nampak gayanya nyer...

==================================

Nasazfrog,

yeapppp rambut raya tuh...haha...ok tak??

axim said...

Buta Seni,

Chelse Chelsea!!hehe

makan angin seminggu sekali la bro..

==================================

Tok Wan,

yeaaapppp...dah botak...taruh cadang rambut raya..:)

axim said...

Kak Nor,

errkkk dah gebu ek....saya memang gebu sentiasa sebenarnya..haha

=================================

Lily,

lorrr ye ker...tapi pa suka la pulak rambut botak ni..senang!!takyah nak mengadap cermin setting rambut...:)

axim said...

Nikli,
]
yeaahhh so damn busy lorrr...

==================================

Sam,

haha seri 1-1...ok la tuh..

nice to see all of you!!

axim said...

Ita,

TQ atas doa akak...ayah da boleh balik ganu arini..:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails