Followers

Monday, September 29, 2008

Menebus Kekhilafan

Kisah Hari Sabtu.(27/09/08)

Berbuka Puasa beramai-ramai di Restoran AJ.

Panjang wooo meja kami

Lily dan Ziana

My lovely Sister Kak Tie join skali masa ni..


Wan Hidayat dan LilyTok Bear yang turut serta
Aksi Beruang Madu.com
makan makan sembang sembang minum minum
Enchek Assistant(EA)

Sue Shamsuddin yang kebetulan turut hadir berbuka di Restoran AJ ni..
Sempat merakamkan kenangan bersama sama..Yang belah kanan skali tu Rush Moorad-Baru First Time jumpa..

aksi menggodek kamera..ada orang baru beli kamera..:)

Wan,Tok Wan dan Axim
Aksi Super Impose..:)
Gentlemenz

and the Ladies
All of Us..siap ngan tokey kedai skali..haha..(sowee gambor Blur..)Enchek Assistant ketaq tangan:)

Thanks Tok Wan for da treats!!nice meeting all of you!!

NEXT...

After berbuka puasa aku ngan Kak Tie pi Jalan TAR,nak carik baju melayu dan sampin Raya..Punyalah ramai umat manusia kat sini.

Pusing pusing dan shopping la selai baju melayu dan sampin..Kak Tie pun beli tudung n barang anak anak dia..Kaler apa baju melayu???Tungguuuu.....
Dah dapat apa yang di hajati,maka senanglah hati..:)

NEXT...

Pi sambung cari barang kat DownTown Cheras plak..Kak tie nak cari kasut untuk 3 angels nya..
Bukan senang nak tengok ketupat tumbuh atas pokok...masa masa nak raya ni jer..:)
Diiringi tetamu jemputan-Bozzo Battousai..Join kitorang kalan jalan skali..

NEXT.....

Terus sambung sahur la sebab jam pun da pukul 4 pagi..


Singgah Sahur kat Ampang..Restoran apa ntah..
Smile.......:)
Sahur ngan Kueytiow Kungfu(axim),Nasi Goreng Ladna(Bozzo),Kueytiow Bandung(Kak Tie)..Konpius sebab rupa sama jer sumer..

My faveret Juice-Watermelon Juice.


After sahur terus balik umah membongkang laa....Tak sabar nak balik kampung beraya..Rindu sudah pada keluarga di sana..:)

***************************************************************

Ini adalah entri terakhir aku di Bulan Ramadhan merangkap September ini..Petang ni(jap lagi) aku akan balik kampung sehingga lah 6 Oktober baru masuk kerja balik.Kemungkinan besar aku tidak akan Online dan tak kan ada sebarang penghapdetan sehingga saat itu..

Maafkan segala salah Silap dan halalkan makan minum saya.Kepada semua Bloggers dan Readers,aku mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI,
MAAF ZAHER BATEN...

*maafkan segala kekhilafan yang sering menyinggung banyak pihak..kadang hati bisa bicara namun sering tidak beriringan dengan ucapan dan perbuatan lahiriah..Atas nama insan biasa aku pohon jutaan maaf andainya tiap bait ucapan dan kelakuan dari tubuh ini seringkali memberikan kesan pada insan lain tanpa aku sedari.Aku pohon maaf.Bukankah Syawal yang akan tiba bakal menjadi medan untuk aku menebus kekhilafan?

25 comments:

sparkystar said...

selamat hari raya aidilfitri maaf zahir batin

Dayu said...

selamat ari raya axim
enjoy la sementara cuti raya ni, kang dah masuk opis..kena layan keje smula
soorry k kalau ada salah silap

Ziana said...

Sume entry all in one ek??

papepon mmg best mlm tuh..
:)

Maaf mu accepted! :)
Selamat Hari Raya pa..
moga ceria di Aidilfitri ya!

hyfa hasan said...

Selamat Hari Raya
Maaf Zahir & Batin
Enjoy ur Raya.
-hyfa hasan-

Nikli said...

Salam Aidilfitri
Maaf Zahir Batin

didoakan agar selamat dalam perjalanan..selamat sampai hendaknya..

semoga syawal kali ini lebih bermakna bersama keluarga.. InsyaAllah..

:: Cikgu Wiween :: said...

beshnye dia berbuke ramai2. ;)
cmt ari raye azim. maafkan slh silap kak ween yek. ;)

lily.lulu said...

Seronok giler makan malam tuh
Tambah tambah jangan tak tambah
Meriah betol !!!

Pa .. adik maafkan segala silap papa ... halalkan makan dan minum

Semoga hari raya tahun nih akan mengeratkan lagi hubungan kekeluargaan kita semua

:)

Luth Textile said...

bang..
pasai gambaq sorang mamat tuh muka dia sensored?

izal said...

satu gmbr lupa censored la bro...

pegi downtown cheras...dah dkt dgn umah kak ita tuhhh

RUN WITH THE WAVE said...

Hey there! Come and join us for a BBQ buffet at the beach in Penang this Christmas with watersports activities included! Sign up now! Check out my website at www.runwiththewave.com Thanks!

fusarium solani said...

Salam,

Azim,

Selamat Hari Raya Aidilfitri 1429 H.

budleee said...

encik assitant? is that what EA stands for.....

Adry said...

Salam Raya...
Maaf zahir dan batin...


Adry @ http://www.adrysabry.com

bluecrystaldude said...

selamat hari raya

Maaf zahir dan batin :)

WanHidayat said...

Salam...selamat hari raya...

Seronok berbuka puasa reramai tempoh hari....insyaALLAH, umur panjang dan murah rezeki, ada lah lagi tuh....

Macam mana nak singgah umah beraya nih???

Faisal Admar said...

salam aidilfitri axim. jangan lupa ya pasal penang gath! ;)

Faisal Admar said...

axim nanti baca comment ni sms aku: 0124908281. tq.

Beruang Madu said...

Selamat hari raya Papa... hmmm masa yg sesuai dan waktu yg sesuai dan tempat yg sesuai dan rerakan yg sesuai... makan dan shopping.. hidup memang bahagaia...

Selamat Hari Raya maaf zahir dan batin...

Reez said...

Assalamualaikum...

Interesting...

Selamat Hari Raya Aidilfitri buat Axim sekeluarga.. Mohon ampun dan maaf jika ada salah dan silap...

Semoga ceria hendaknya di hari lebaran ini...

syukur said...

Amboi....berjalan semalaman..tapi jalan TAR memang lokasi nak cari baju melayu...tapi kalau dah dapat kena terus balik..kalau melilau lagi ada lagi yang nak dibelinya...ha ha BAHAYA !! FULUS terbang...

Tokyo BLUE said...

salam aidilfitri

ita.itu said...

eh xim-cheras tuh dah dkt ngan umah akak tau..5 minit je dik..ha umah beruang madu tuh la...akak blok sbelah jek

thegossiplounge said...

Aku pun october babies gak!

sham said...

salam aidilfitri ntuk tuan umah AXIM n all bloggers amnya..

bro wlaupun raye dh lame stil nak ucap gak slamat beraya.
maafkan daku andai dari awal dulu byk slh silapku.. tutur kata, bual bicara, gerak geriku dan andai ada nasihatku lgsung x membantu. maafkan akula bro. pjg weii kalu btol2 nak wat ucapan nie..

Anonymous said...

Good day, sun shines!
There have were times of hardship when I didn't know about opportunities of getting high yields on investments. I was a dump and downright pessimistic person.
I have never thought that there weren't any need in big initial investment.
Now, I feel good, I begin to get real income.
It's all about how to select a proper partner who utilizes your funds in a right way - that is incorporate it in real deals, and shares the income with me.

You can get interested, if there are such firms? I have to answer the truth, YES, there are. Please get to know about one of them:
http://theinvestblog.com [url=http://theinvestblog.com]Online Investment Blog[/url]

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails