Followers

Thursday, October 23, 2008

A.W.A.Y

Apa ke halnya kan duk pakai baju melayu nih?

Actually hari ni ada:

-Open House Kompeni

macam orang nak menikah pun ada..haha


oh ya,by da way,thanks to XORA for butang baju melayu dari Sabah ni..TQ very much..suit dengan baju melayu purple..TQ..Selamat Hari raya..hehe..Orang kampung aku tuh..


Just nak kasi taw yang petang ni aku akan bertolak pulang ke Kampung..Esok nak pi Kota Bharu sebab abang aku yang paling sulung nak kahwin..Tarik kahwinnya 25 Oktober 2008..Hari Sabtu,ngan mek kelate la nih..Comey bakal bini dia..nanti aku update kan gambar kawen setelah semuanya selesai..

Selamat Pengantin Baru In Advance untuk my Bro...
Semoga berkekalan hingga Ke anak Cucu..

*Take Care semua,Going to be Away sampai la Isnin Depan..Jumpa lagi!!

39 comments:

nasazfrog... said...

perghh semat bukan main bro kiter neh,,, butang baju aku mane dah.. hehehehe... :)

blurry said...

sis xora mmg pndai pilih brg dr sabah..huhu..

sy dpt kerongsang dr sabah gak...from her also..:P

ixora said...

ok..take care n have a nice journey...

btw, asyik akk n abg je kawen..pakcik ble lg...dush dush..

hehe..

Inah said...

amboi amboi..sesuai dah nak menikah..papa bila lagi?

izal said...

slmt pengantin baru to yr bro...

semoga semua selamatttt beb!..

hati2 drive ke KB tu...

Rush Murad said...

u drive ker? if so, drive hati2.... ucapan selamat pengantin baru to ur brother, semoga rumahtangga yg akan dibina nanti mendapat keberkatan Allah.... semoga mereka kekal bahagia di dunia akhirat.... amiinnnnn

Mieza said...

mcm hang je nak pi nikah...:D

slmt pengantin baru buat bro hang k...

pearlEJ said...

hihihihihi.... mmg mcm nak nikah pun tu haaa.....

nanti jgn lupa upload gambar abg kahwin tu bnyk2 ekk... take care...

lindosh said...

open house tnb seberang jaya kan?

kampeni aku pon open house hari neh.

:: Cikgu Wiween :: said...

humang aih..terkejut berok mak yeh jap kak ween tadik. ingat betoi axim nak pi menikah ke bertunang ke.agagag :p

beshnye pi open house. semlm kak ween pi open house gak :D

budleee said...

hehehe mcm nak gi nikah rupanya :D

Adry said...

hahaha... sebijik cam orang nak kahwin.. hehehehe


Adry @ http://www.adrysabry.com

nazzman ibrahim said...

wah wah dah mcm pengantin dah huhuhuhu anis mana??ops

apa pun semoga selamat pulang ke ganu dan selamat kembali ke pulau mutiara

mummysyafie said...

nampak hencem la axim..dah ada gaya pengantin camni

Lily.Lulu said...

pa .. hensemnya ..
kacaknya ..
mmg macam nak pi menikah jo
hehehehe
:D

adeq doakan pa selamat pergi dan pulang .. hati2 memandu ...
selamat makan nasi minyak !!

:)

miss ya so much !!!

~ gyena~ said...

morning...
wah masih dlm mood raya lg ni
tp pakai mcm ni, nampak mcm bakal pengantin baru la axim..heheheh neway so handsome..oooppsss!!! jgn pasni x de mood nk buat keje plak..hahhaha

marzalina said...

iye la..hensem dan segak mcm lelaki melayu terakhir pulak hehehe

PUTUBAMBU said...

hai..abang udah..adiknya bila lagik?

p/s.. mmg hensem..!

Wahidah said...

aik saper yg nak menikah ni...smart je org tu..hehehe...lurve the colour...have a mice journey

Ziana said...

pic 1 - ready for akad!
hahahahaha
:P

slamat pulang ke Kg ya..
slamat pengantin br to ur bro!!
:)

RizaL said...

nice, smart and elegant....
what else do they want hehehe

YoYo said...

babe..

GUD LUCK ea game weekend nie..
kalahkan LIVERFOOL tue tau??

amirul usheruff dzulkarnain said...

tu dia..lepas open house trus p nikah..camna tuh..

amirul usheruff dzulkarnain said...

tu dia..lepas open house trus p nikah..camna tuh..

Faisal Admar said...

selamat pengantin baru buat abang axim :) jgn lambat sgt update pic k?

thafiexq said...

nampak sangat g bernikah.. bikin mitos cakap g open house kan.. haha

RizaL said...

i need to comment this entry again hehe...
Just wanna say, everytime I look at ur pics.. it reminds me of that song by Anuar Zain "Lelaki Ini" heheehhe

Izan said...

uih... mula2 ingt da nk menikah.. sekali nk pi open house da...

Ad Rifza said...

Selamat Pengantin Baru untuk yr bro..Mek Klate ek?..Awat tak gitau awai2 kat Ad?..hehe

RieNa.YuMi said...

eh...nie azim or ur brother yang nak kawen nih....hehehe...

congrats to your brother.... ;)

^aNgRiAni^ said...

mcm axim lak yang nak menikah...
neway, congrats untuk abg axim yer...

happy holiday... XD

CAHAYA said...

ada tak orang kawen pakai baju warna gelap? dan tak terang dan kilat² macam baju axim?

Mummy Cool said...

selamat pengantin baru untuk abang axim tu yer.. abang nye udah.. adik nye bila lagi? hehehehe
Semuga selamat pergi dan balik yer yang...

Heartless Devilish said...

wah wah wah..
cam ko plak yg nak menikah ajim...

anyway... selamat pengantin baru to ur bro...
ko bila plak ajim?

:: p R i n c E s S _ N :: said...

segakk r bro....

Dakjaat™ said...

oit axim! how come chelsea lost????? kuciwa bangat nie!!!

[yAN!e][pUTraJAya] said...

perghhhhhhhh...

hensem giler pakai baju melayu

hehhehehe

eedany said...

Hensemnya you....

ala-ala pengantin baru!

:)

Beruang Madu said...

Selamat Pengantin Baru Azim... ehhh salah ker?? kemas segak ngan pakaian kebangsaan tu... nanti jadi pengapit ker?? kalau jadi pengapit sila pakai baju pendekar yer

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails