Followers

Tuesday, October 14, 2008

When The Door is OPEN..

Tadi lepas habis Morning Meeting,masuk jer dalam bilik opis tetiba ada bungkusan plak atas meja.. hmmm apa kah??


Rupanya ada orang kasi Breakfeast kat aku..:)waahhh rezeki jangan di tolak musuh jangan di cari..
kalau ada tulisan B tu maknanya Bilis la kot=Nasi Lemak Bilis
ya betul tuh...nasi lemak Bilis
ngan Lepat Pisang..
moh la makan...rezeki...Murah plak rezeki di pagi Selasa nih..:)
Kepada yang berkenaan ,TQ so much!!len kali buh nombor tepon skali yek,bleh gak kita keluar dating pas ni..hehe

''Love and kindness are never wasted.
They always make a difference.
They bless the one who receives them,
and they bless you, the giver.''

*jap lagi tengah hari ada Lunch free tak??kekeke..ni lah orang kata kan dah kasi betis nak peha..tapi aku bukan takat nak peha jer,nak seluruh badan bleh??:D

33 comments:

ita.itu said...

ha pastu sure anis ngamuk..ngan ko2 skali dia buat bilis..haha

Inah said...

saya sgt rindu sama nasi lemak daun pisang!!

Mieza said...

wahhhhh ada secret admirer ya...awas ko lps ni anis psg CCTV kat opis...:p

axim said...

Ita,

takder nyer anies nak namuk..dia lagi suka ada lah..hehe

==================================

Inah,

sila kamebali ke Malaysia dan nikmatilah nasi lemak daun pisang di mana mana warung kegemaran anda seluruh negara..:)

axim said...

Mieza,

secret tak secret sangat la akak..hehe..kat stesen ni memang banyak CCTV yang ada...memang bahaya woo...

izal said...

hahaha awek mana yg bagi bfast tu???

nak satu badan?? aku setuju, lepas ni ko mkn lak satu badan dia...perhhhhh

axim said...

Izal,

waaaahh ko nak join kerr??jommm!!!

Redbloodsnow said...

waaaa...lame aku x menelan nasik lemak mcm tuh arrrrr xim
terliur dennn..hehe

PUTUBAMBU said...

wah..ramai peminat axim ni..

baguslah..org belanja tu..tandanya org suka kat kita..

bozzobattousai said...

nasik lemak dah slalu makan, lepat pisang yg ngidam...

axim said...

Zie,

tu lah ko slalu makan Nasi Lemak Antarbangsa jer...moh skali skala rasa nasi lemak cinonet nih....layan la jugak...:)

=================================

Putu Bambu,

Alhamdulillah..rezeki dari tuhan kan akak...:)

axim said...

Bozzo,

lepat pisang kan ada jer kat kedai makcik kiah seberang umah kat ampang sana...pegi beli jer...:)

ixora said...

waaa, bestnyer dpt bekfes org bg..lg best kalo smpai dinner dier blanje..pndek kte 1 hari la...alng2 nk blanje..hehe...

p/s: mne wit rayer Xora..?

ixora said...
This comment has been removed by the author.
Masy said...

pos laaa nasik lemak kat sini.. sedapnye heheh

*time pose ni sumenye sedap. beras pon nmpk menggiurkan, sungguh napsu syaiton hehe*

Lily.Lulu said...

sedapnyaa tgk nasi lemak
rinduu !!
bahye laa kalau adeq makan nasi lemak pa ...

hehehehe ...

pa .. nak seluruh badan ?
amboihhhhhhhhhh
:P

sesuatu tuh !!!!
hahaha !!

Ziana said...

haaa
lama nye x mkn nasik lemak..
kemalasan mau pegi beli..

kan best kalau ade org send to me too mcm tu.. hahaha...
eh.xde no phone ek?
cer tgk blakang kertas tuh..
sure ade...
takan x pasan..
yg no 01*-3000*** tuh..
ade kan?
:)

pa..bukak mate bebeso skit..
hiks!
:P

Heartless Devilish said...

makanan makanan..
sesedap plak tuh..perghh..beshnye~

wahhh...statement ko..
nak seluruh badan tuh..
ada ke petanda aku nak makan nasi minyak?

axim said...

Ixora,

tu la..kalau sampai makan malam pun ada orangkasi free sapa tak mau kan..hehe..

wit rayer tunggu tahun depan yek...:)

=================================

Masy,

wahhh ni mesti kess pose 6 nih..sowee naa...waktu berbuka dah dekat tu...sabaq...

axim said...

Lily,

ooo kalau makan nasi lemak bahaya kalau makan segala western kat William tu ok ajor..hehe..

ehhh kalau ada orang nak kasi seluruh badan apa salahnya kan...dah menyerah diri...kekeke

================================

Ziana,

pa dah cari seluruh kertas tu...takder la plak dia tinggal no.tepon...haha..

kalau no 01*-3000*** tu pa kenal no.sapa..hehe

kalau no. tu terus la pa ajak dating jer...:)

axim said...

Reen,

sedap nasi lemak tuh!!

erkkkk takder petanda pun..saja nak menggatal..kahkahkah

Faisal Admar said...

lain je bunyik. hmm. teringat nak tulis article pasal rebound lak. entah kenapa.

Wahidah said...

wah best nyaa dpt bfast free...jeng jeng jeng sapekah gerangan yg berhati mulia tu..huhuh..

nasi lemak siap daun pisang tu...besh2...:)

LannY said...

lbertuahnye badan...betul tu orang bagi amik aje kan..he he

axim said...

Faisal Admar,

hmmm tulis jer bro..bleh gak kita share share point of view...:)

==================================

Wahidah,

mulia sungguh orang itu..semoga amal baik tersebut akan mendapat ganjaran yang setimpal dari Tuhan..:)

==================================

Lanny,

:)

amirul usheruff dzulkarnain said...

ya ampun..tuanku sultan tersangat lah beruntung...ape yg paling penting, berhati hati dlm menerima pemberian orang...

axim said...

Acap,

patik sentiasa berhati hati dengan pemberian orang...tuan hamba jangan lah risau yek..:)

amirul usheruff dzulkarnain said...

bagus la kalau tuanku tau..uhuhuuhu..cuma ade beberapa benda yang patik masih musykil..ahahah

axim said...

apa lagi yang tuan hamba musykilkan tuh..sila la utarakan agar kita sama sama dapat berbincang..haha

Beruang Madu said...

Wahhh begitu lah pulak,,, nak kan seluruh badan pulak tapi memang best tengok nasi lemak bungkus... lebih menyelerakan dari nasi lemak cedok sendiri..

Nikli said...

wahahhaa..
murah rezki..
alaa, cuba laa mintak peha tuh.. konfirm dapat jugak nye..

ahhahaaa..

mummysyafie said...

kalau hari² dapat camni kan best

:)

REMIRAF said...

emm sukers sangat...tringat lak zaman2 ku sbelum kawin dolu2...bkonsep kan ramai peminat...ade gak yang kasi nasi lemak...hehehe...tapi bile da jadi hak owang ni...takdo pun owang kasi...maklum la kan...konsep owang lom kawin mmg begitu...tapi mmg untong ade peminat ni...hua hua hua...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails