Followers

Thursday, October 23, 2008

Last Night Dinner@Dave's Deli

Semalam lepas balik kerja sempat menyinggah kat QueensBay Mall.Hajat di hati nak ajak orang Dinner sekali tapi apakan daya orang tak sudi.So what to do,Dinner lah aku sorang sorang.Ber Dinner kat Dave's Deli Restaurant.

Restaurant ni open air,kat tengah tengah Shopping Complex tingkat bawah skali dalam QB mall ni..senang nampak lah kalau duk lalu lalang kat sini.


ishhh awat lain macam jer gambor tuh...oooo mak tengah kongsi Hot Dog ngan anak..Sharing is Caring kan??hehe
Sila layari http://www.davesdeli.com/ untuk keterangan lanjut mengenai restoran ni..takder pekdahnyer kan korang nak bukak laman web tu..haha
Suppose ada orang depan aku tapi orang taknak takan aku nak paksa...ok lah tu makan mengadap kerusi pun ok apa..

Ni mushroom Soup ngan Garlic Bread as a starter.Sedap Mushroom soup ni makan ngan Garlic Bread tu.
Actually aku nak makan Salmon Grill kat sini tapi takder la pulak..yo yo or jer gambor dalam menu bukan main sedap lagi aku tengok..so last last aku order 2 combo in 1 je lah-Spaghetti ngan Lasagna

Ni lah rupanya Spaghetti Bolognaise ngan Lasagna-Spaghetti tu memang sedap,aku lagi suka yang ni dari yang kat Pizza Hut yang ciput tuh.

Yang kat atas kaler putih tu Coleslaw-lagi sedap dari Coleslaw KFC..memang aku suka Coleslaw yang ni..kalau yang KFC jarang aku dapat habiskan.Macam biasa lah,dek kerana unsur Cheese sangat tinggi dalam Lasagna ni terus la aku tak leh nak makan..Sudahnya yang lain licin tapi yang tang lasagna tu tertinggal dan membazir je lah..ishh..tak baik membazir k..tapi nak wat camana dah hati tak berkenan.Order Coke Light..konon konon Zero Sugar..tapi awat manis gak aku rasa??mesti ada mender lain yang manis selain sugar..additive kot..



Lepas habis makan aku meninjau sat kat tempat wayang-kot kot ada citer best..hajat di hati nak tengok citer Fury,tapi takder plak dalam List...pastu tengok Citer Bangkok Dangerous dah kuar,tapi kul 11.35 malam..malas la aku nak tunggu..actually nak sangat tengok Bangkok Dangerous ni sebab pelakon nya ialah Nicolas Cage...korang taw je lah kan kalau Nicolas Cage berlakon mesti Best punya..So dah tak taw nak watper aku drive balik umah je lah..

balik umah aku tidor awal.

Sebab nak kena berjaga plak kul 2 pagi

nak tengok Champions League

Chelsea VS Roma

14 comments:

wénkt said...

best ke tak??

macam mahal tapi tak best.

larikkk

izal said...

diet coke tu...

bagus2...elok tu utk kesihatan...

daves deli ni dulu ade 1 dkt the weld, kl ..tp dah bungkus rasanye sbb takdak sambutan la bro...

nazzman ibrahim said...

laaaa siapakan insan yang tak sudi tu hehehe

ita.itu said...

sdpnye ngk spagget tuh..hrs carik lunch nih

axim said...

WenKT,

spaghetti tu best tapi lasagna tu aku tak jelas..best kot..tapi gatal takmoh makan kan..haha..Coleslaw nyer sedap!!

=================================

Izal,

owhh ye ker...takdak sambutan nanti lama lama jadi macam A&W la tuh..

Diet Coke tu still manis la..apasal ekk..kata takder gula..

axim said...

Nazz,

insan yang tak sudi??haha..lu pikirlah sendirik(pinjam ayat nabil)

=================================

Ita,

Carik jangan tak carik k..

~ gyena~ said...

herm siam dinner sensorang...nape dinner sensorang? sapa la yg x sudi tue? ish..org nk banjer free tue, jual mahal plak kan? atau axim ni ajak last minit....heheheh...pape pun rawk jugak dinner sensorangkan?

Josh said...

Kesian Axim makan sorang-sorang. Kalo Josh sure dah tapau makan kat rumah dah.

mummysyafie said...

menyelerakan..bila nak belanja akak lak?

:P

famoque said...

weh berunsur cheese yg banyak la best..maklum tgk la badan ku...

pearlEJ said...

gambar tu mmg sesuatu okehhhh!! hahahahahahaha......

kesiannya tak dak org teman.. awat tak halo2 semalam?? kalau tak mesti akak temankan axim... dah dekat dah tu ha... hehehe..

Lily.Lulu said...

ari tuh pk nak makan daves deli ..
sbb dekat je ngan carls jr ..
tp x jadi pulekkk

pa .. jom makan
adeq lapo !!!

Faisal Admar said...

dave deli yg sedap tu ayam dia :) sgt sedap okeh...

Beruang Madu said...

Haaaaa?? Nicolas Cage best?? entahlah... aritu ajak member2 semua gi tengok... serta merta semua jawab...NICOLAS CAGEEE!!! tanaklah,.. geli jer... hmmm okaylah... jom gi makan kat Dave...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails