Followers

Friday, October 17, 2008

Disaster Movie:A Real DISASTER!!

After Jogging sempat meluangkan masa ngan Lanny pi Tengok Wayang at MegaMall Penang..tanak tengok citer yang berat berat la kununnya so kitorang beli tiket citer 'Disaster Movie'..(Sebab bajet citer ni kelakar kan seangakatan la macam Scary Movie ngan Date Movie)



Tapi kebenarannya Citer ni macam GAMPANG!!


Memang totally Crap,dan hasil karya ni memang layak masuk tempat buangan Najis jer..agak agak la nak buat lawak bangang pun..tapi tahap kebangangan Citer ni memang aku tak leh nak terima walaupun ada jugak Part yang kelakar..


Nasihat aku-Jangan la korang nak membazir duit duk beli tiket wayang nak tengok Citer ni,buang karan jer...baik korang beli makanan ke beli baju ker lagi baguih duk ada laah dari duk pi layan citer bangang nih..


*Saat ni aku rasa macam nak hantuk kepala jer kat dinding sebab rasa macam di perbodoh-bodohkan...

7 comments:

Ziana said...

hahahahah
sebaik x pi tgk lg..

thanks coz inform me awal2
:)

Lily.Lulu said...

hahahahahah
join kak ngah gelak !!!

baik download ajo
:D

Suka Bebel said...

haku memang nak tau sangat2 apa ending citer ni sebab aku cuma dapat tahan mata dan hati setengah jam je.pastu, tak pk panjang terus keluar panggung.tak penah aku rasa nyesal sampai macamtu sekali lepas tgk movie yang sangat hampeh! tak macam movie pun

mat saleh ni dah banyak sangat duit sampai buang duit buat citer mcmni.mati mati aku ingat citer ni ada gaya scary movie gak tapi harammmm..!

Beruang Madu said...

hahahaha.... sib baik tak tengok... mmg Dr Shah cakap cerita macam siyal!! jangan tengok... kesian dia terbazir RM gitu gitu jer... terbinakah minda?? harussss.... minda untuk menyumpah!!! hahahaha

LannY said...

tapi kan aku suka aaa Amy Rumah Arak (Wine House) tu..hu hu..mcm siot aje....btw memang tak besh pun

singAsong said...

Bro, saya angkat kaki setuju...huhuuh~~~ kawan saya boleh tertidur dalam cinema dan saya plak rasa macam nak keluar je...huhuhuhuu

Memang sangat bazir duit..

Nikli said...

izzit..??
mmm..
okehh..
thanks..
i can save my pockte..
hahaha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails