Followers

Wednesday, October 22, 2008

Fade Away

Pagi tadi.

Dalam kesibukan mencari Instrument dan menentukan nombor asset yang betul,tiba tiba bungkusan hijau ini muncul lagi..masih sempat menyelit di atas meja aku yang berserakan tidak teratur itu.

Seperti sangkaan,Bingkisan berupa Sarapan Pagi menjadi pengganti diri
mungkin oleh seseorang yang tidak mahu di kenali..tapi aku rasa aku kenal siapa dia ni..
Tulisan sama macam yang aku dapat minggu lepas(klik sini untuk cerita lalu)hmmm mesti orang yang sama kan..nak tanya segan la plak..Tunggu dan lihat je lah..
Ada note lagi-'Senyuman Untuk Hari Rabu'-actually memang dah tersenyum pun tengok ada nasi lemak nih...Alhamdulillah ada sarapan percuma lagi..
kalau minggu lepas Nasi lemak Bilis,kali ni nasi lemak ikan plak...hmmm kalau camtuh minggu depan nasi lemak kerang la plak yer..haha..demand la plak...citt..

walaupun sikit portion nya tapi yang sikit tu la yang sedap..lagi pun makan pagi takan nak makan banyak banyak kot..(tapi aku pernah jer pagi pagi dah bedal nasi kandar,apa kes....hoho)..Apa apa pun,Terima kasih Daun Keladi pada yang memberi..Semoga Allah akan sentiasa merahmati kamu.

Budi yang baik pasti akan di kenang.

*****************************************

Can i take you out for dinner tonite?Hope you got some space,and i will pick you up tonite...hmmm so what do you say??

Hmm..I..I...Speechless..

I'll take that as YES then..See you at 8 o'clock Tonite..Shall we?

I'm Not Ready..

and with this,every plan has gone-and fade away-in a blink of an eye.

*maybe you might be ready in a week,in a month,or even a year..or even a zillion year..but you know what..i'm still waiting..dun worry..still waiting when you are said that you gonna catch me back when you are totally ready..Until that day,i'm still here,always be here..

29 comments:

Nikli said...

ohh..
let me be e 1st to comment..
then, e rest of ur entries will kado soon..

rezki bergolek golek ek..
murah rezki hang, murah rekzi orang yg kasik..

untun untun..
aku pon org slalu letak makanan atas meja.. tapi then kene laa pi bayaq balik..

:(

Inah said...

aik..nikli org first?? x leh jadi!!! hahahaha

hohoho..ade org penah letak buah epal sebijik di pagi hari..motif?? sarapan ngan epal kahh..huwaaaaaa :(

Lily.Lulu said...

sedapnyaaaaaaaaaaaaaa !!!!
pa .. pagi tadi pun adeq mamam nasi lemak dengan menantu sebelum bershopping kat OU

hehehehe
:D


hari2 pa dapat nasi lemak ..
abish la !!

hahahah !!!

pearlEJ said...

wahaaaaaaa.... ada secret admireeeeeeee!!! sapaaaaaaaa laaa tu ekkk.... hihihihi..... :D

LannY said...

uiks..stranger ke weh?..dah kali ke dua ni..jangan terkena guna - guna dah ler..ha ha....kunonye aku ni...kalau orang tu mcm bidadari aku relakan aje kena guna-guna ha ha....

btw kenyang perut hang....

Faisal Admar said...

nasi lemak sedap! hehe. dah lama tak makan nasi lemak for breakfast. asyik makan toast dengan half boiled egg je hehe.

bozzobattousai said...

bestnye ada secret admire yg sudi bagi nasik lmak... jgn lupa baca bismillah bnyk2...

rudy bluehikari said...

fuh...seram eden nak makan. selalunya kalu mcm tuh kan...eden gi bawak makan ramai2...kalu kena guna2...semua kena muhahahahahahaahahaha

:: p R i n c E s S _ N :: said...

beshnyerr ade secret admire.....

Ad Rifza said...

Bestnye nampak nasik lemak daun pisang tu..lapar laa plak bila tgok..hehe...Bestnyee kalo hari2 org banjerr..Untung ada org blanja slalu..kan?..hehe...

sHwEeT ByAtcH said...

besh.... dpt mkn free...

Ziana said...

ehem!!!
hahahahaha..

dh xtau nk komen ape..
sbb org disini dh dgr org disane celoteh.. siap ade pengakuan berani... hehehe..

papepon..syukur pd rezeki yg dtg..
ape lagik.. pi laa carik sape penganto nyer tuh..

ye laa..jgn lupe baca bismillah.. doakan mkn.. doa qunut bagai..
:)

*penantian satu penyiksaan.. tp kesabaran kene tggi... good luck :)

amirul usheruff dzulkarnain said...

untung sabut timbul..
untung batu tenggelam..
untung manusia...x siapa yang tahu..

wahh..tetiba nak feeling org tua katanya..

Wahidah said...

another nasi lemak..wow...hehehe..

x salah kalo kiter menanti...gud luck..:)

izal said...

murah rezeki kome yer...

alhamdulillahhh...

axim said...

Nikli,

wahhhhh keajaiban ni...jadik orang first lagik..haha

Ok lah rezeki tuhan nak bagi..Syukurr...

================================

Inah,

epal wat brekpes ok what...hehe:)

axim said...

Lily,

ooooo makan nasi lemak jugak yek..

bakal pengantin mana leh makan nasi lemak yang oii..nanti kembang lagi tak muat nak pakai gaun ngan blouse tuh..

:)

==================================

Kak EJ,

TAH SAPA LAH GAMAKNYER YER..HAHA

axim said...

Lanny,

ishhh betul gak tuh..kena check la lain kali ada guna guna ker tak..:)

==================================

Faisal Admar,

ishh lama dah tak bekpes makan telur separuh masak..sedap tuh..

axim said...

Bozzo,

:)

=================================

Rudy,

ni bukan nasi kangkang la bro..hehe

axim said...

Princess N,

syukur dengan rezeki Tuhan...TQ orang itu:)

================================

Ad Rifza,

basik lemak daun pisang memang best!!

axim said...

Shweet Byatch,

best best...

=================================

Ziana,

so i dont have any words to say anymore..haha..

nanti i pi jumpa siapakah gerangan orang itu:)

*masih setia menanti...

axim said...

Acap,

ehhh ko bukan dah tua ker??haha

==================================

Wahidah,

nasi lemak daun pisang yang paling sedap!!

axim said...

Izal,

Alhamdulillah..:)

~ gyena~ said...

wah bagusnya dpt deliver nasi lemak tetiap pagi di atas meja axim eh...secret admiree lg u...auuuwwww...herm rezeki murah tue, dlm diam2 ada jadi idola org rupanya...cayalah!!!

MNN said...

hehehehe.. takpa dah baca bismillah.. orang ikhlas memberi tuu.. :)

sedap!! :)

famoque said...

axim ako taknak tanye pasai nasi lemak wat so ever..ako nak tny pasal date tue..hem u know u can always give me a call and tell me wat happen..maybe i can help u with somthg useful advice.. hem cam ayat dr love la,...hahahhaha

Catz said...

hoh axim...
untung hang...rasanya baik tak payah tau dulu sapa yg bagi tuh...
makin lama nak tau..makin mencabar.
ehm..apa kata ko letak list kat meja ko..
1.isnin- nasi lemak (kerang/ayam/ikan bilis/ikan -ikut urutan utk sebulan..)+kopi O
2.selasa-lasagna +capuchino
3.rabu- nasi goreng+fresh oren
4.khamis- spagetti meatball + apple juice
5.jumaat- kuetiow kerang + teh tarik kurang manis

agak2..secret admire ko nih letak atas meja ikut menu tuh ke?..
kalau dia ikut..sah..! peminat tegar..kehkehkeh
hahhahha...hiks.

sam said...

buncit! boncet! Booonncceett!! huahuahua

Beruang Madu said...

Hmmm.... ada secret admirer yer?? sapa lah tu yer... Abg Bear pun ada ramai SA nih tapi tak pernah lah ada orang letak nasik lemak gitu kat atas meja ABg Bear pepagi... lagi kena pesan kat orang lain ada lah..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails