Followers

Sunday, October 19, 2008

Saturday Night Out

Lama dah tak melepak malam malam minggu nih..Lepas kenyang dah melantak kat Old Town si Lanny ajak hang out kat Pulau..so sementara ada kawan nak teman kan ni baik aku kuar je la pi lepak lepak kat sana..Kitorang Pi jalan jalan Kat Padang Kota Lama..

Ramai la jugak umat manusia duk melepak walaupun jam dah tunjuk pukul 2 pagi..
ni bangunan apa aku tak taw nama...tak perasan apa nama bangunan nih..


Best gak round round kat kawasan ni..banyak tempat nak duduk dan lepak lepak sambil sembang sembang membuang masa..

Trying to make a call to somebody tapi nobody's pick-up..dah tidor gamaknyer..

ni pun bangunan apa nama aku tak taw..haha
janji cantik dalam gambar sudah..
bapak tajam tumbuhan yang duk sebelah aku tuh...nasib tak tercucuk dalam mata..
Lepas dah puas meronda kat Padang Kota pi plak melepak kat Queensbay Mall punya Area..Ramai wooo mat mat rempit masa ni,al maklum lah dah pukul 3 pagi kan..penguat kuasa sumer da tidur..

ni duk kushyuk layan mat mat rempit berlumba ker hapa nih??

sambil lepak pasang lagu MP3 dari Phone..layan lagu lagu rancak..


Then just bermain dengan bayang bayang sendiri..
Dalam pukul 4 lebih dekat dekat pukul 5 pagi baru gerak balik ke seberang..huh..What A day huh..Full with a lot of Activities yet puas hati sebab masa terisi..tak la boring sangat kan..

Balik Rumah terus aku tidur sampai Lebam.

Zzzzzzzzzzzzzzzzz....

18 comments:

Ziana said...

eh...
ai x dpt pon yu nyer miss call..
yu call org lain ek??

muahahahaha..
mati laaa ur 'someone' tuhmarah!!
ampun mama!
:)

izal said...

bangunan lama tu cantik la bro tp serammmm...

mesti ade antu....

ce ko tgk balik gmbr2 ko tngkp tu..

Sa-Yu-Ri said...

seram betol bangunan tu semua eh....reminds me of the plc im gg to bring nikli one of this days...cont' our arts wonders walk...hahaha, si nikli tu betol2 tk suke berjalan la....hahaha kaki grumble :P

Lily.Lulu said...

nice one ..
kalau pa ada dgcam mesti lagi cantik

dah lama x hang out
rindu nya !!!

Wahidah said...

seram jer..huhuh..biler la nak turun penang ni...mcm best jer...isk3....hari tu turun penang tk sempat jln2 sgt...

Luth Textile said...

tu bkn ke bangunan pejabat tanah..
wakaka.. bgunan da kt padang kota lama kn..

hmm...dok kt qbay kena jaga2..

nt pejabat agama datang tangkap..
hahha

Faisal Admar said...

oit tak ajak pon? isk!

Beruang Madu said...

Bangunan tu di bina pada zaman Francis Light ker atau pada zaman Merong Mahawangsa yer?? mesti dan for sure haunted tu... lagi seround lepak kat situ ada ler memana hantu kat dalam tu sound...

syukur said...

cantik bangunan tu di ambil pada waktu malam... tapi kawasan ni selamat ker nak jalan malam malam ni Axim ???? uuuu fikirkan keselamatan!!!he he

pearlEJ said...

uihhhh pukul 5 pagi tuuuu... hahahaha... puas hati nooo kalau sesekali melepak mcm tu...

[yAN!e][pUTraJAya] said...

chantek nyer bangunan2 kat sini....

uish...ada bayang2 la kat bawah tu..

muehehhehe...saper kah pemilik bayang2 itu...

pasti nyer bebudak nakal kan..

axim said...

Ziana,

aiyooo...naper u tak angakt malam tuh??da tidoor ekk??

:)

==================================

Izal,

ishhh takder la hantu...hantu mat rempit ramai ler..haha

axim said...

Sayuri,

len kali Nan kena ajar Nikli to jalan jalan sekeliling Malaysia..hehe

==================================

Lily,

tu la ,kalau ada Digi Cam mesti lagi chantek kan:)

axim said...

Wahidah,

moh la ke Penang..banyak tempat leh jalan..

==================================

Luth Textile,

haaha tu lah,kalau kat depan QB Mall tuh banyak peawai agama ada duk ronda..:)

axim said...

Faisal Admar,

isk..lupa la bro!!

==================================

Tok Bear,

ha saja la tu nak takutkan orang..kakaka..

axim said...

Syukur,

selamat tempat tu doc..ramai orang..hehe..tak taw la kalau yang ramai tu semua penyangak..haha

==================================

Kak EJ,

Tu la pasal..skali lepak sampai kul 5 terus..memang puas hati..:)

axim said...

Yanie,

tu la bayang bayang budak budak hensem...hehe

:)

Nikli said...

then, siangnya membuta tak hingat..!!

bangunan apa hahh..?? how come i dunno..?? cantik wehhh..

:D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails