Followers

Sunday, October 19, 2008

Lagi-Lagi OldTown Kopitiam

Lepas habis tengok bola pi lepak makan Kat Old Town Kopitiam



lagi-lagi Kopitiam kan..hishh...tak boring kaa??
Mocha Ice for me(i'm addicted to Mocha,i think!!)
and Ximut Ice tea to Lanny
Ipoh Chicken Hor Fun for Lanny
and Curry mee(yummy!!) for me..sedap!!

Biar apa orang kata,bagi aku Old Town Kopitiam tetap Simply the BEST!!dan aku tak pernah jemu untuk menyinggah makan kat sini:)

Alhamdulillah Kenyang...

13 comments:

Ziana said...

yeah!!!!
Old Town tetap the best!!
i loike!
:)

Catz said...

Old town juga favret catz...memang sedap...saya sukaaa...selalu juga ke old town nih sebab dekat je dgn rumah.

Lily.Lulu said...

kita pun suka old town !!!
ice chocolate dia sodap !!

nyum nyummmmmmmmmm
:D

Beruang Madu said...

Tu nak tanya balik tu... tak boring ker kopitiam jer... takper lah yg penting ada classsss!!!

syukur said...

cantik gambar ! kamera saper ni ???

rudy bluehikari said...

sedapkan ipoh ho fun tuh! dua mangkuk sy belasah arituh!

pearlEJ said...

kannnnnnnnnnnn.... mmg old town best laa.. hari2 makan pun tak jemu...

[yAN!e][pUTraJAya] said...

makan..makan dan makan lagi...

sedap nyeeeeeeeeeeeeee

axim said...

Ziana,

yeah...Oldtown simply the best!!

=================================

Catz,

memang sedap kan...tak jemu la kalau hari hari kena makan kat sini pun..:)

axim said...

Lily,

yeahh...vote for Old Town...yang Chocolate tuh memang sedap!!

===================================

Tok Bear,

tak boring bang..lepak hari hari pun bleh..hehe

axim said...

Syukur,

ni kamera Lanny..kamera HP jer pun..:)

==================================

Rudy,

kalau ipoh hor Fun tuh memang sedap sangat!!tak cukup semangkuk tuh..

axim said...

Kak EJ,

memang takan jemu..:)

=================================

Yanie,

yeah..makan makan makan dan makan lagik!!

Nikli said...

yupp..
oldtown mmg bestt..!!
sedap n best borak borakk..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails