Followers

Thursday, October 30, 2008

Quick Update on Thursday Morning

Tengah Kursus ni
Kursus Safety at WorkPlace
ada konsultan dari Pasukan Bomba dan Penyelamat
datang beri Ceramah..
Agak mengantuk..
Tu yang sempat Update jap ni..hehe

Pagi tadi bangun kul 4 pagi
nak tengok match Man U VS West Ham
Skali ASTRO umah ada problem
Siaran tergendala
(tapi before pegi kerja tadi da ok balik)
Terus la aku pi kat kedai Mamak Fajar
Dekat area Chaileng Park
siap ada dua skrin
untuk dua match yang berbeza
satu Man United VS West Ham
Satu lagi Arsenal VS Tottenham Hotspurs

as predicted
Man U menang 2-0 West Ham
dua dua Gol dari Ronaldo
(First half jer best..second half hampeh)
Spurs Seri 4-4 ngan Arsenal
Gol Spurs last minit..haha
Dah tukar Harry Redknapp jadi Manager
Baru perform Spurs ni
Sergio Ramos tak leh pakai laa..

Tak kisah yang tu,
Yang penting The Blues Menang Bergaya 3-0
(aku predict 2-0 jer..haha)
Lawan Hull City
Gol dari Lampard,
(sapa la kata dia ni lambat,
watch ur mouth please..)
Anelka ngan Malouda
tapi kalau korang tengok balik Gol Lampard
memang CUN gilaa!!!
aku vote dia untuk jadi
World Player of The Year
atas Gol yang Chantek tuh!!
Siaran Ulangan pukul 7 tadi
Tapi takan la tak pi kerja kot..
dah tahu result ok la tu:)

tak pueh hati sebab
Liverpool menang 1-0 Portsmouth
(nasib jer tuh...bukan best pun)
kalau tak mesti
The Blues kembali on top of the table
takpa...
Baki perlawanan masih banyak..
Jangan nak berpuas hati dulu
Kemanisan mungkin sementara cuma..
Bila dah tak manis jangan nak meraung yek.

nak result penuh
untuk semua game game lain
masuk laman web ni
Official Site of Barclays Premier League

Dan
Untuk peminat CHELSEA sahaja
ni match report yang penuh
tak sempat la nak wat ulasan penuh..

GO THE BLUES!!
NEXT MATCH:
CHELSEA VS SUNDERLAND(I NOV 2008)

*ntah hapa la orang kat depan tu duk merapik pasal fire fighting la apa lah...maleh eden nak mendengor sebenarnya..huhu..Layankan ajer lah..Ilmu pengetahuan Milik Allah untuk kita semua..

9 comments:

CAHAYA said...

ASTRO pobem tu pasal tak bayaq ka? Hehe. Gurau je eh.

p/s: Selamat belajar!

Dakjaat™ said...

AH! Takde maknenyerrr.. wakakakkaa! SPurS tetap di bawahhhhh! wakakakakaka!

ita.itu said...

gigih ko bangun kol 4pg ngk bola kan..ingat nak semayang tahajud..haha

ju3 said...

oh.. the blues eh..
kalo d blues vs d red,MU.. agak2 sape mng??
hahaha..
nak tye gak wlupong tau jwpannyer..

takper..
janji dua2 mng bg match td..
kalo btol2 cam ner...

p kan.. wana merah g lawa dr biru..
wakakaka..

BurungBelatuk said...

steady chelsea....bangsa jadik fan chelsea...

pearlEJ said...

tuh tandanya astro tak kasi tengok... hahahahaha...

Faisal Admar said...

thx axim update sms kat aku! ko mmg sempoi lah! aku baik je flu jom la lepak!

Lily.Lulu said...

ini yang adeq terima sms pepagi kan .. ada update bola .. hehehe :P

Beruang Madu said...

bola lagik ker?? still no komen!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails