Followers

Sunday, January 30, 2011

CONGRATS!! : YAYA ENGAGEMENT'S CEREMONY

Pertama sekali,Saya ingin memohon maaf.

Maaf kepada Rakan Blogger,Diyana atas kelambatan untuk menyiapkan album dan gambar di majlis pertunangan adik nya,Nadia..Kekangan masa dan kesibukan yang melanda sejak akhir akhir ini melambatkan saya,dan saya pohon maaf sekali lagi.saya tahu ini bukan alasan yang sesuai tapi hakikatnya begitu lah.Maaf sangat-sangat.Kepada Nadia,Tahniah atas pertunangan..semoga cepat kahwin dan semoga bahagia ke akhir hayat.Mari kita layan beberapa keping gambar dari Majlis Pertunangan ini.

Enjoice!!


1 2 3 4 5 6 7 8
1
9 10 11
This is Diyana,Rakan blogger merangkap teman sekerja kak tie..lebih kurang kan muka diorang adik-beradik..hehe..saya akan bagi soft copy dalam masa terdekat ni.saya pass kan pada kak tie, nanti dia bagi..at least you can upload kat blog nanti..sorry ya..

Saya minat bidang fotografi.

Saya suka ambil gambar, dan saya suka untuk merakam kan kejadian penting..That's what make me a real blogger.Tapi saya sedar yang saya kurang skill dan kurang kreatif..saya tahu skill dan kreativiti boleh di bentuk,tapi kalau ia merupakan bakat semulajadi maka ianya lebih baik..so i'm decided-Tahun ni saya tak nak ambil lagi wedding job ataupun job yang melibatkan fotografi sebab saya akui saya tak punya banyak masa.Masa yang ada saya nak gunakan untuk perkara yang lebih utama seperti keluarga dan career.itu lebih penting.

I'm not that creative anyway.

To be a professional photographer, you must live with it,and sharpened your skill day by day with a new skills and techniques.And its even better if you got a talent.i mean a real talent like some of the photographer i've known.aku boleh belajar,Insya Allah.tapi i think biarlah mender ni goes natural.i learn as da day goes by, and thats what i'm trying to say-wedding photography is not my strength..i can shoot your event for free, but dont blame me if it doesn't goes well like you want it to be.

*Tahun 2011-tahun untuk aku hidup secara aman dan mengutamakan perkara yang lebih utama.did i've ever told you i already deactivated my FB & Twitter account?

18 comments:

SizZLing SuZai said...

salam...
huuu betol2 tegar ni nk hdup ngan aman di thn 2011 erk..haha
neway, sy suke je tgk pic2 y u amek..NICE..!
so, gud luck in whtever u r doing k ^____^

@xiM said...

sIZZLING,

thanks atas sokongan!

happy sunday to u..;)

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

uhhhhhh cantik betoiii gambar tu terang dan jelas tau

en_me said...

thats y me pown xnak amik job wedding.. fotografi sebagai hobi jerr.. volleee

Faisal Admar said...

deactivated fb and twitter? oh! good luck :-)

MonizaM said...

ayat atas mula2 mcm gembira.. tapi ayat penutup ada bunyi2 kecewa sikit.. kenapa? dah x dapat baca status ko kat fb dh.. huhu

sepul said...

enjoy ur sweet time bebeh...
:)

Wahidah said...

yeah u told me..nevermind axim whatever u think good for ur life proceed je..its ur life so u deserve to decide whatever colour u want in ur life..:)

Nem0 o0h Nem0 said...

ey nape nak deactved acount fb gnn twitter?

@xiM said...

AFZAI,

thanks..sekadar suka suka jer ambik gambar ni..:)

@xiM said...

EN ME,

aku pun nak ikut encik me jugak lah..buat ambik gambar ni as a hobby jer..:)

@xiM said...

FAISAL ADMAR,

Do pray for me mate!:)

Thanks

@xiM said...

MONIZAM,

takper..Blog ni akan sentiasa ada..:)

@xiM said...

ENCIK SEPUL,

orait..Thanks..:)

@xiM said...

WAI,

yeap.Agreed.Our Life is our Choice right..:)

@xiM said...

NEMO,

nanti aku buat entry khas why i deactivated my FB and Twitter account.

Nem0 o0h Nem0 said...

ok,aku tggu.sbb aku suka tgk fb ko,tgk gambar2..best! ni dah tkde dah. =(

bard. said...

You captured a lot of intresting shot. i'm loving it!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails