Followers

Thursday, November 6, 2008

Double TAG

AXIMUD Mengambil kesempatan yang ada ni untuk jawab TAG yang telah di kenakan oleh Cikgu Wiween dan juga Cahaya tempoh hari..Biasanya aku tak buat TAG tapi kali ni rasa cam terpanggil untuk buat..so kat bawah ni soklan soklan TAG yang panjang lebar ni berjaya aku jawap..Check it out Guys...Zassssssssssss....

*******************************************************

TAG DARI CIKGU WIWEEN

Every question is referring to 1 person

1. What is the relationship of you and him/her?

-More than a friend but no more than that..(tak paham??aku pun tak paham..kahkahkah)

2. Your 5 impressions towards him/her.-

-*manja*Moody*clumsy*independent*happy go lucky*

3. The most memorable things he/she had done for you.

-every single thing that she did is memorable

4. The most memorable things he/she have said to you?

-axim,i'll be in misery if one day you are gone...

5. If he/she become your lover, you will…

-love her as much as i can,more than i love myself..

6. If he/she become your enemy, you will…

-regret for da rest of my life..

7. If he/she become your lover, he/she has to improve on…

-nothing.i'll love her just the way she are

8. If he/she become your enemy, the reason is..

-she cheating on me...main kayu tiga...sakit woooo...

9. The most desirable thing to do on him/her is?

-i'll rather keep it for myself :)

10. The overall impression of him/her is…

-SWEETTTTTT

11. How do you think the people around you will feel about you?

-Friendly and smile a lot*:)

12. The character of you for yourself is?

-Humble and down to earth

13. On contrary, the character you hate of yourself is?

-mudah terasa hati dan cepat merajuk

14. The most ideal person that you wanna be is?

-me,myself and i

15. For the people who care about and like you, say something about them.

-i appreciate it so much!!i do like you too!!

16. Ten people to tag

-nobody

17. Who is no. 2 having a relationship with?

-

18. Is no. 3 a male or a female?

-

19. If no. 7 and no. 10 were together, would it be a good thing?

-

20. How about no. 5 and 8?

-

21. What is no. 1 studying about?

-

22. Is no. 4 single?

-

23. Say something about no. 6

-

since no 16 takder jawapan so the next Question pun takder jawapan la yek..hehe..semoga Cikgu Wiween berpuas hati ngan Jawapan saya ini..

sekian Terima Kasih

:)

***************************************************

TAG DARI CAHAYA

1) When first time you meet him/her?

-masa belajar dulu...

2) What do you feel?At that time?

-i feel good...everything went well:)

3) What you feel right now?

-mentally disturbed.Dun know why

4) If your enemy do anything that you hate, what you will do first?

-buat bodoh jer..takder pekdah kalau duk layan.

5) Give 5 characters that have at you.....5?

-how about you gimme that?

6) If he/her have broke your heart, what your action?

-if i love her so much,i probably will forgive and forget..

7) What character you like toward him/her?

-Sweet and Beatiful..her smile take my breath away..

8) Who is the name of no.1?

-do i need to tell you??

9) If your lover become your enemies, is it you will hate him/her?

-nope..i'll just ignore THEM..

10) The most memorable thing he/her had done to you?

-every single thing that she did is memorable

11) The most thing that he/her have said to you?

-emmmmmmm.....no idea..

12) No.7 boy or girl?

-She's da girl

13) Who is no.9?

-my ex masa belajar dulu..skang da kawen pun..

14) To the person that always support to you?

-TQ very much!!i love you guys!!

15) 10 people to tag

-nope.i dont TAG people..:)

Harap Cik Cahaya berpuas hati dengan jawapan ini...

Sekian Terima Kasih..

***************************************

Maka setelah selesai tugasan TAG ini aku pun ingin pulang ke rumah kerana jam telah menunjukkan hampir pukul 6 petang..jumpa lagi di lain lembaran..

BYE!!

*malam ni ingat nak tengok citer Quantum of Solace-Bond yang baru..tapi HEROES season 3 pun start malam ni jugak..Hold dulu la citer Bond tuh...next next day leh tengok lagik:)

10 comments:

LannY said...

tag ni mende apa weh?mcm pasang tag kat beg tu ker?

!EFIL said...

hi azim...

Baru beberapa minggu baca blog ni tapi dah terhooked la pulak..isk kalau jawapan tag tu "mama" baca mesti berbunga-bunga riang hati dia kan?...(eh betul ke aku teka ni?)

alhaqimi said...

~~haha.... part yg nak tengok criter bond ngan heroes S3 tuh yang paling best sebenarnya~~wakakaka--- tak sabar nak g tgok :P

aShaBuLz said...

hurm...tag...teringat kat name tag..dlu slalu kene tulis nama sbb x pakai..haha..(x sama ker?)..keh3

pearlEJ said...

haa kau... sekali 2 tag jawab.. hehehehe.. rajin noooo...

CAHAYA said...

thanks!

Lily.Lulu said...

pa .. adeq dah tgk citer bond tuh mid nite semalam ...

layan gak laa .. tapi boleh pulak terlayan tido dlm wayang .. penat sangat

huhuhuh
:D

Faisal Admar said...

Aku masih ada tag dan award yang terpass kat orang lagi! Haha... tunggu...!!!

Beruang Madu said...

Tag... aduh lemahnya dengar... tanak kena tag lah....

tapi part cepat merajuk memang anti sangat, walau bagaimana pun Abg Bear dah expert dah pujuk orang merajuk kecuali Inah... dia kalau merajuk terus nak jumpa Malaikat Maut!!!

Nikli said...

ayoooo..
inah merajuk i xreti nak pujuk..

nyaris nyaris dia kensel trip ke singapore tempoh hari..
hahahaaa..

*tersedak sedak inah time nihh..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails