Followers

Friday, November 7, 2008

Souvenirs & Appreciation

Since minggu lepas a part of YKWYA Family-Lily,EA,Ziana dan Nikli baru balik dari Phuket Thailand,diorang ada belikan beberapa Souvenir dari sana..kebetulan Inah yang baru pulang untuk bercuti Seminggu pun ada memeberikan Souvenir dari Adelaide Aussie sana..Nak tengok tak apa diorang kasi?JOM!!

ni paper bag dari Ziana,sungguh la chumil paper bag nih..macam tuan dia yang kasi tu jugak..

Dalam paper bag tu ada T-Shirt dari Phuket Thailand..Sawadeekaapppp!!

Ni plak T-Shirt dari Adelaide Aussie-Inah yang kasi..

haaa kan dah ada dua t-shirt tuh..Thanks to Both of you!!

yang tempat letak surat ni Lily yang kasik..Chantek!!bleh la aku buh Surat dan bil bil letrik pasni..tak la merata rata sangat bil bil aku..:)TQ Lily!!

Ingatkan yang Inah punya dah habis,rupanya ada lagi Fridge magnet nih..Terus la lekat kat Peti sejuk kat Dapur

So Far Fridge magnet aku ada tiga jer pun,tu sumer orang kasi-Yang Thailand tu MNN kasi,yang Australia tu Inah Kasi dan yang Singapore tu Aley yang kasi..Thanks to all of you!!

ini Boomerang pun Inah yang kasik..

dan dua ekor Panda yang Cute ini pun Inah jugak yang kasi..Terima kasih banyak banyak yek Alang..


kalau dulu atas peti sejuk aku takder alas,then bila Nikli kasi Table Runner ni terus aku wat alas peti sejuk..Meja makan aku tak sesuai ngan Alas ni so bila letak atas peti sejuk nampak ok jer kan..TQ so much abang Long!!

tapi yang paling best pencungkil gigi ni lah dari EA...Haha..mana nak cari orang kasi souvenir kat ko pencungkil gigi..ada tulis nama restoran lagik..TQ TQ TQ!!

Thanks to all yang kasi sumer souvenir yang best best nih!!nanti kalau aku travel ke mana mana pasti aku takkan sesekali melupakan korang...tunggu lah Souvenir dari Axim pulak yek...!!

Insya Allah..

*terkejut bila tengok ada silent reader (now dah tak silent) buat satu entry khas untuk A.X.I.M.U.D...apa apa pun thanks for your support and do enjoy reading my blog ok...TQ so much for your support,and happy Blogging to you Miss Rahah.


33 comments:

ita.itu said...

wah dah byk peminat ko ek.lawa la tshirt2 tuh..leh la gaya sakan ko ek dik lps nih

Mieza said...

byknya dpt souvenier...best ek bila kita diingati...:D

wah ada secret admirer ker...haha

aShaBuLz said...

feewit!! ada secret admirer...hohohohoho...baguih2!!

Wahidah said...

byk nya axim dpt souvenir bestnya....:)

alhaqimi said...

ok2~~jom g tgok~~ tak peduli nak tgok gak~~ walaupun exam td kantoi..lalalalala----

MsRahah said...

wah2 ni sabotage besar-besaran ni ek~ tak aciiii~

sHwEeT ByAtcH said...

wah...~~~

spesial entry lg...

~mista [s.h.a.n.d.y.e]~ said...

hehe... yg dua ekor tuh koala bear la... bukan panda...
abg azim memandai jewr... ahaks...

pearlEJ said...

perghhhhh... bnyknya souvenier... murah rezekikann... hehehehe..

Ad Rifza said...

Bestnyee dapat family yg pemurah bagi souvenier..hehe..

Lily.Lulu said...

bila baca yang last sekali souvenir, tergelak jadinya ..

hahahaha !!
:P

hope u like the souvenir
;)

ixora said...

bnyk pakcik dpt adiah...
hargai setiap pemberian..
mcm unik lak bg pencungkil gg tuh..
blh pnjam idea tuh...kan..?
sabun, shampoo kt hotel tmpt nginap pn ok kn..?
jnji ikhlas...=)

CAHAYA said...

tu dah bukan souvenier lagi dah, itu dah boleh buat theme ostolia dan phuket. hehe. best ada kawan2 yang rajin bagi hadiah. hehe.

p/s: wah, peminat yer!

kami said...

emmm! terfikir.. biler lak nak ade org nak bagi sourvenior pada KAMI macam Axim

izal said...

kak ita mesti jeles tgk FM ko tuh..hehehe

Faisal Admar said...

Wah! Banyaknya souvenir. Jealous aku! Haha. Aku nak souvenir hilangkan sunburn ada tak? Macam ayam panggang dah aku ni. Sakit!

mummysyafie said...

banyak nya souvenir..best erkk dapat souvenir macam ni.rasa seperti diingati je.

axim said...

Ita,

tapi aku takleh lawan ko kak yang punya pwminat di seluruh pelusuk dunia..haha

aah,design baju baju tuh memang lawo bangat!!pandai diorang pilih..

==================================

Mieza,

memang rasa di hargai sangat bila dapat souvenir dari diorang nih...TQ guYS...

axim said...

Ashabulz,

hahaha

==================================

Wahidah,

wahidah takmoh kasi souvenir jugak kah kat axim

*matilaa duk meminta pulak!!

axim said...

Al=Haqimi,

lepas dah tengok terus rasa tak menyesal kan sebab Best!!

=================================

Miss Rahah,

tu bukan sabotaj,tu promosi secara besar besaran tuh..hehe

axim said...

Shweet Byatch,

Thanks tO cik Rahah..:)

==================================

Mista Shandye,

aah ekkk...silap la tuh..takper,nasib ko perasan kan..hehe

axim said...

Kak EJ,

SEMoga yang kasi Souvenir tuh rezeki diorang lagi murah:)ameen..

=================================

Ad Rifza,

My Family is da best Family in da world!:)

axim said...

Lily,

adeq nyer future Husband la yang kasi tuh..haha...kira ok la kan dari takdak..

anyway,i like dat souvenir so much!!TQ again to you yaa...

=================================

Ixora,

pakcik memang hargai sangat sangat pemberian diorang..butang baju melayu yang xora kasi arituh pun pakcik Hargai sangat sangat:)

axim said...

Cahaya,

hehe,takkan la sampai cenggitu skali kan..:)

==================================

KAMI,

Insya Allah nanti kami pasti dapat jua..

axim said...

Izal,

ita tak macam jeles pun..haha..nanti ko api api kan dia ekk...hehe

==================================

Faisal Admar,

nak souvenir hilangkan sunburn sila ke Farmasi yang berdekatan k..:)

axim said...

Kak Nor,

memang best...Thanks a lot to Them!!

Beruang Madu said...

Bestnya banyak dapat hadiah ni... kalau agak2 dah terlalu banyak kan pas tu tak tahu nak letak mana, beli kan satu almari kaca dan letak semua dalam tu, susun cecantik dan almari tu special untuk hadiah jer

axim said...

abang Bear,

cadangan tu sangat bernas abang!!thanks for suggestion..nanti ada duit lebih sikit boleh lah pertimbangkan cadangan tersebut..:)

Beruang Madu said...

Nampak gaya ini Cik Rahah suda jatuh hati sama En Axim lerrr.... hehehehe kipas susah mati (die hard fan) ler tu!!!

Nikli said...

Nampak gaya ini Cik Rahah suda jatuh hati sama En Axim lerrr.... hehehehe kipas susah mati (die hard fan) ler tu!!!

sam said...

nak selit gak..
wawaw xpsl2 gua dpt gak souvenir dr PHUKET! thanx to NIKLI..
appreciate it so much..
apesal tulih kt blog ko lak ye.. ah lantakla..

Inah said...

hehehehe..souvenir dr aussie tu sape tah bagi :P

nanti alang bg koala yg besau skit ek :D

sam said...

caya sama lu la bro. smpai thp ado secret admire tuh..
tp wa xpelik pun.. nape yek..
tgk sejarah jap..
hmm patut pun..;p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails