Followers

Tuesday, November 11, 2008

Special Birthday Entry for My Lovely Brother

It's 11th of November 2008..yeah,another year is gone and today is my lovely Brother's Birthday..

Happy Birthday Bro Shuk!!just so you know that we went through our Childhood Together(me,bro shuk and adik da)-and he is the one of my worst enemy ever since i was a little kid..haha..that's like a zillion years ago..and the precious time ticked away so fast,now we already grown up and we do have our own different path..But as for me,all of the memories that we left behind always define something good in ourself..hmmm really miss that moment so much-moment where everything's seem so right-full with our laughters and tears..yeah..i do miss that moment so much..:(

However,on your very special day (which is today) I hope you celebrate your day in style..and just remember that now the whole life is in front of you, you've only just begun.So Happy Birthday to you and remember that the best is yet to come.i know you always deserve the best..The good things I could say about you are infinite,but I will only take a minute to say the world is a better place with you in it..Sometimes thing's are always better to be left untold right..(if you know what i mean..)..So on your very special day just takes sometimes to Breath and relax yaa..
i know that every time I ever reach out for you,you will never let me down..and i guess at any time you're ever in need of a friend,just remember that I will always be around..as your good friend or as your brother..


On your birthday, special one,
I wish that all your dreams come true.
May your day be filled with joy,
Wonderful gifts and goodies, too.


On your day I wish for you
Favorite people to embrace,
Loving smiles and caring looks
That earthly gifts cannot replace.


I wish you fine and simple pleasures.
I wish you many years of laughter.
I wish you all of life’s best treasures.
I wish you happily ever after!


Happy Birthday Bro!
Semoga dipanjangkan Usia
Dan Sentiasa Di murahkan Rezeki..
May all your dreams come true..

Once a year I get the chance
To wish you birthday cheer.
It pleases me no end to say,
I wish you another great year.



So happy birthday to you my Lovely Bro,
From the bottom of my heart.
And may your good times multiply,
Till they’re flying off the chart!

*Hari ni juga merupakan hari pertama my lil bro(form 5 skarang nih) menduduki SPM...wish you Good luck ya my bro!!i know you can do it..

34 comments:

aShaBuLz said...

huhuhu...sebijik mcm rupa axim!! tapi versi berisi sket...hehe. sy adik beradik rupa x prnh nk sama..tapi biarpun mcm tu, adik beradik kene jaga maa...air d cincang xkan putus..kata org tua2..hoho.

chen said...

haiyo. semalam birthday mak aku pun aku tak tau sampai ayah aku ingatkan!

Mieza said...

hepi besday abg shuk....:D

Inah said...

hepi besday to ur bro :)

may he have a great year ahead :)

Faisal Admar said...

happy bday bro syuk! semoga pjg umur dan murah rezeki :)

ju3 said...

hapy birthday 2 yr bro>> abg shuk..
and gud luck 2 yr lil bro.. wish all d best 2 both of them..

tp naper umo tu di** kan..

arsaili said...

salam..serupa la..like brother like little bro..ahaha

pearlEJ said...

Happy birthday Abg Shuk... betul mcm depa dok kata tu, mmg abg shuk nih sebijik muka axim laaa...

oRyen said...

selamat hari lahir abg shuk (twin axim) ...smoga epy selalu ;)

alhaqimi said...

wow~~ muka birthday boy (abg shuk ek??) sama btol ngan muka bro axim.. tang mata tuh..haha
~~gud luck kat lil bro tuh

Luth Textile said...

muka sama..
cuma perut je lain-lain..
aha!

LannY said...

mula mula dulu aku ingat hang kembaq ngan abang hang ni la....

sHwEeT ByAtcH said...

macam kembar seiras.. :P

anyway.. Hepi Burfday to him

lindosh said...

epi besday to abang shuk

Nikli said...

kene buli ke hapa time kecik..?? tapi skarang tak lagik kan.. heheee..

semoga dimurahkan rezki dan dipanjangkan umur..Aminn..

Beruang Madu said...

Eh.. Shuk dah besar rupanya... berapa tahun dah tu?? ABg BEar pun nak ucapkan Selamat Hari Lahir yg ke berapa Shuk... moga tercapai apa juga yg diimpikan...

Salam Sayang Beruang Madu

ita.itu said...

happy bday utk abag ko ye xim..muka korang nak dkt sama..ko kalo gemuk skit mcm tu la dik..hehe

axim said...

Ashabulz,

sebijik ke sejibik..haha...memang ramai orang kata kami ni sama tapi tak serupa..hehe..betul tuh..air di cincang takkan putus..macam tu lah kami adik beradik..

==================================

Chen,

haiyooo Chen,your mum besday tak ingat arr...u sure kena beli hadiah kat dia besar besar sebab nak minta maaf tak ingat tarikh..hehe

axim said...

Mieza,

TQ akak!!

==================================

Inah,

TQ alang..u do take care yaa!!

axim said...

Faisal Admar,

on behalf abang aku,aku ucap TQ so much..hehe

==================================

JU3,

umur tak leh habaq sensitip..haha...saja jer ** kan tuh..kasi suspen..:)

axim said...

Arsaili,

yeah...dah katanya adik beradik kan..hehe

==================================

Kak EJ,

hehe,kami adik beradik mesti rupa ala ala sama:)

axim said...

Oryen,

kami kembar tapi lain tahun ngan lain hari lahir:)

==================================

Al-Haqimi,

sama ekk tang mata tuh...ikut ayah tu..

axim said...

Luth Textile,

tang perut lain??kahkah gelak besor aku..

===================================

Lanny,

kalau aku tak bagitau mesti hang percaya bulat bulat kan dulu..hihi..

axim said...

Shweet Byatch,

memang kami kembar tapi tarikh ngan hari lain keluar dari perut mak..haha

=================================

Lindosh,

TQ Dosh!!

axim said...

Nikli,

dulu time kecik kecik slalu sangat gaduh ngan dia...apa apa mesti dia nak gaduh ngan aku..aku ingat lagik pernah skali tuh dia amik tin susu hempuk kepala aku sampai tin tuh kemek..ayah punya lah marah heret dia masuk bilik air bedal ngan getah paip..bila jadik macam tuh aku plak kesian kat dia....macam macam lagi la kisah kami masa kecik kecik dulu..

but tu semua kenangan yang aku takkan pernah lupakan..sekarang sumer dah besar besar dan ada haluan dan tanggungjawab masingmasing kan...

that's was a long time ago nyer story..

skarang kitorang sumer memang kamcing...memang real besfren..

ehhh dah terpanjang sudah...haha...takpalah,just flash back sikit...seronok kalau kenang balik time time kecik dulu..macam macam ragam..

anyway,TQ for da wish to abang shuk!!semoga dia akan sentiasa di panjangkan umur dan di murah kan rezeki.

ameen..

axim said...

Abang Bear,

semoga abang Shuk dapat apa yang di impikan nya..TQ abang for da wish!!

===================================

Ita,

hehe,aku memang dah gemuk ler..macam kembar dah kami nih,hehe

Josh said...

You both really look alike!! It's like the 'berisi' version of u!

Happy birthday bro. Shuk.

axim said...

Josh,

hehe...sama macam yang lain cakap..kami memang serupa tapi tak sama..hehe

TQ for da wish Josh!!(on behalf of abang shuk..)

PUTUBAMBU said...

sama..serupa..
cuma sorang gemuk besar..sorang kurang gemuk besar..hehehe...

nak wish happy birthday gak le kat abg awak ye axim..!

aximud said...

Putu Bambu,

kak putu,ni lah my twin...cuma umur tak sama jer..camanor tuh..haha

TQ for da wish ya akak!!

chen said...

actually birthday aku sendiri pun aku tak ingat. hehe!!

acah jer....

Lily.Lulu said...

selamat hari lahir buat abang mu
semoga Allah panjangkan umurnya dan diberi rezeki yang lebih

dan cepat2 kahwin
amin

:D

axim said...

Chen,

bior betul besday sendiri tak ingat..you kidding rite..haha

==================================

Lily,

thanks for da wish Adeq!!

axim pun doakan abang shuk cepat cepat kawen..

ameen..

REMIRAF said...

hapy b'day kat bro shuk...he2...ye la xim muke korang fotokopi...if ko gem's skit...msti cam bro shuk kan...hu2...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails